Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЗа магарето или за лъва говоришПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение...толкова сериозна практическа квалификация /"Бог си!"/ - е невъзможна в рамките на някакво си виртуално представяне...Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеС тез причислявания се сетих за вица за магарето и лъва
- Цар ли съм?
- Не си цар ....Бог си!
If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИнтересува ме, вманков, дали успяваш ли да постигнеш тийн възраст?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА твоето четиристишие къде е?If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз имам правописна грешкаолисан, май с У се пише
...е, свършиха суперлативите на лелята - тя вече ти каза, че си добър...
Ко искаш повече от това?
Лельо, тия, които, освен, че са добри поети - могат и грешките си да признават - към кои ги причисляваш? /към ангелите, ли?/If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение. и поетесите, и поетесите - и те са много добри!!!... /аве - кой за кВот си мисли.../
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеМного сте добрипоетите
олисан, май с У се пише
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеМного сте добрипоетите
. и поетесите, и поетесите - и те са много добри!!!... /аве - кой за кВот си мисли.../
If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
Коментар