IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Защо ще се качваш на кораб като си независим? Плюй им на еврейските мангизи! Ти си свободен и не знам защо им се водиш по акъла на останалите моряци, че си си купил и джип?! Попаднал си в абсолютното клише за пампурджиите..
    Между другото, троловете имат оправдание за проявената от тях липса на интелект. Ти нямаш, защото ако си спомняш, точно ти отговори вярно на въпроса зададен към Маранди и Асен и то без да съм те питал точно теб. Няма лошо. Радвам се, че отговори. Но верния отговор предполага знания, които не се губят така лесно.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Свободата е несъществуване на зависимост. Несъществуване на ограничения. Несъществуването няма пол. Свободата е потенциално проявление. Възможност за проявление. Непроявена воля. Абсолютната свобода е пустотата (пълната липса на ограничения). Вие с Асен сте жертви. .
      .
      Защо ще се качваш на кораб като си независим? Плюй им на еврейските мангизи! Ти си свободен и не знам защо им се водиш по акъла на останалите моряци, че си си купил и джип?! Попаднал си в абсолютното клише за пампурджиите..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Със сирене и нещо младо ( до 40г за компания...)....

Благодаря !
        http://vbox7.com/play:cda7a402

tnm

Коментар

Като ти гледам разсъжденията мисля, че аз съм в позицията да казвам, стига да имаш желание да слушаш и да се развиваш.
          Вместо да го казваш, защо не го изпееш?

П.С. Явно работата вече е изтървана...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            ...еврейски свастики! И не го пише в гугълчо,за твоя утеха! Мисли си,че си Свободен докато не разбереш Обратното.....

Хората с Връзки,не клечим целодневно в уйкито за да се информираме за едно-друго!
            На късна възраст прозрях изключителната важност на болднатото. Имам силна съпротива с/у употребата им. Трябва да си сменя тотално нагласите.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
              Добронамерено ти казвам: пази се да не изчаткаш, че с тая философия за 10-ти клас и моряклъка може да се докараш до тежко положение. Ако трябва опъвай смукача по-често, я го виж колегата SOFIX колко е бодър и свеж от обед Освен ако не караш на смукач постоянно, де, което би обяснило темата за свободата
              Като ти гледам разсъжденията мисля, че аз съм в позицията да казвам, стига да имаш желание да слушаш и да се развиваш.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Да, бе! И що няма порция пържени картофи?

Със сирене и нещо младо ( до 40г за компания...)....

Благодаря !

Коментар

В момента да. Остават ми още 4 (четири месеца) моряклък на кораб и мисля да слизам.
                  Добронамерено ти казвам: пази се да не изчаткаш, че с тая философия за 10-ти клас и моряклъка може да се докараш до тежко положение. Ако трябва опъвай смукача по-често, я го виж колегата SOFIX колко е бодър и свеж от обед Освен ако не караш на смукач постоянно, де, което би обяснило темата за свободата

Коментар

Що не е Загорка...???
                    Ноу си капризен бря. Повече няма да те НАПАДАМ.

На пий !!!
                    tnm

Коментар

Що не е Загорка...???
                      Да, бе! И що няма порция пържени картофи?
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                        Мечка, ти не беше ли моряк на бряг, бате?
                        В момента да. Остават ми още 4 (четири месеца) моряклък на кораб и мисля да слизам.
                        tnm

Коментар

Благодаря !!!

Специално за обидата

Що не е Загорка...???

Коментар

Свободата е несъществуване на зависимост. Несъществуване на ограничения. Несъществуването няма пол. Свободата е потенциално проявление. Възможност за проявление. Непроявена воля. Абсолютната свобода е пустотата (пълната липса на ограничения). Вие с Асен сте жертви. Аз съм пробвал да ви помогна, но вие дори не се опитвате да се замислите. Когато ви зададох въпрос "как мислите", вие не се замислихте над въпроса и не се опитахте изобщо да отговорите. Отговорихте ми и двамата, че това не бил правилният въпрос. Вие не отговорихте, защото към момента на задаване на въпроса нямахте готови отговори и ви мързеше да се замислите и да измислите свои собствени отговори.

Човешкото мислене е рамкирано. Но свободата да се излиза от рамките е пълна (абсолютна). Точно тази свобода дава мощта на естествения интелект. Както при човека, така и при животните. Тази свобода дава възможности за учене и развитие, за все по адекватно опознаване на света. Липсата на такава свобода е абсолютно несъвместима с живота. Жизнените функции на живите организми са немислими без тази свобода. При организмите, които са способни да градят сложни логически конструкции е възможно да се получи откъсване от реалността и заживяване в тези конструкции, което води до неминуемо запазване на съществуващите към този момент ограничения и спиране на всякакво развитие.
                            Мечка, ти не беше ли моряк на бряг, бате?

Коментар

Микъм, не муууча......
                              На мъжката, горната стърчи над долната.....
                              Благодаря !!!

Специално за обидата
                              tnm

Коментар

Стига си мучал. Кажи пак за пъстървата, че троловете закопаха назад всички постове. Коя джука и стърчи напред на мъжката пъстърва ???
                                Микъм, не муууча......
                                На мъжката, горната стърчи над долната.....

Коментар

Working...
                                X