Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Баба ме научи на много неща.
tnm
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСвободата е несъществуване на зависимост. Несъществуване на ограничения. Несъществуването няма пол. Свободата е потенциално проявление. Възможност за проявление. Непроявена воля. Абсолютната свобода е пустотата (пълната липса на ограничения). Вие с Асен сте жертви. .
.Попаднал си в абсолютното клише за пампурджиите..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Със сирене и нещо младо ( до 40г за компания...)....
Благодаря !
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато ти гледам разсъжденията мисля, че аз съм в позицията да казвам, стига да имаш желание да слушаш и да се развиваш.
П.С. Явно работата вече е изтървана...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение...еврейски свастики! И не го пише в гугълчо,за твоя утеха! Мисли си,че си Свободен докато не разбереш Обратното.....
Хората с Връзки,не клечим целодневно в уйкито за да се информираме за едно-друго!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеДобронамерено ти казвам: пази се да не изчаткаш, че с тая философия за 10-ти клас и моряклъка може да се докараш до тежко положение. Ако трябва опъвай смукача по-често, я го виж колегата SOFIX колко е бодър и свеж от обедОсвен ако не караш на смукач постоянно, де, което би обяснило темата за свободата
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДа, бе! И що няма порция пържени картофи?
Със сирене и нещо младо ( до 40г за компания...)....
Благодаря !
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВ момента да. Остават ми още 4 (четири месеца) моряклък на кораб и мисля да слизам.Освен ако не караш на смукач постоянно, де, което би обяснило темата за свободата
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩо не е Загорка...???
На пий !!!
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩо не е Загорка...???! И що няма порция пържени картофи?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеМечка, ти не беше ли моряк на бряг, бате?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБлагодаря !!!
Специално за обидата
Що не е Загорка...???
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСвободата е несъществуване на зависимост. Несъществуване на ограничения. Несъществуването няма пол. Свободата е потенциално проявление. Възможност за проявление. Непроявена воля. Абсолютната свобода е пустотата (пълната липса на ограничения). Вие с Асен сте жертви. Аз съм пробвал да ви помогна, но вие дори не се опитвате да се замислите. Когато ви зададох въпрос "как мислите", вие не се замислихте над въпроса и не се опитахте изобщо да отговорите. Отговорихте ми и двамата, че това не бил правилният въпрос. Вие не отговорихте, защото към момента на задаване на въпроса нямахте готови отговори и ви мързеше да се замислите и да измислите свои собствени отговори.
Човешкото мислене е рамкирано. Но свободата да се излиза от рамките е пълна (абсолютна). Точно тази свобода дава мощта на естествения интелект. Както при човека, така и при животните. Тази свобода дава възможности за учене и развитие, за все по адекватно опознаване на света. Липсата на такава свобода е абсолютно несъвместима с живота. Жизнените функции на живите организми са немислими без тази свобода. При организмите, които са способни да градят сложни логически конструкции е възможно да се получи откъсване от реалността и заживяване в тези конструкции, което води до неминуемо запазване на съществуващите към този момент ограничения и спиране на всякакво развитие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМикъм, не муууча......
На мъжката, горната стърчи над долната.....
Специално за обидата
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСтига си мучал. Кажи пак за пъстървата, че троловете закопаха назад всички постове. Коя джука и стърчи напред на мъжката пъстърва ???
На мъжката, горната стърчи над долната.....
Коментар
Коментар