Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗа мен най-справедливото деление е, когато аз прибирам всичко
1, 11, 13, 15, 34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБе я по-сериозно - днес се тегли пауърбол, дайте числа, пет от 1-59 и едно от 1-35.
Ще дèлиме справедливо при успех...
1, 11, 13, 15, 34.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМечо, само не казвай че и от жени не разбираш, че може да засегнеш Тнм, и тя пак да се разсърди
Пък и да не разбирам, освен Локомотифф, кой друг може да го докаже ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеВие, правете си филмчетата тука, ама аз отивам да участвувам в един филм на живо-
Горе на черешата. Ще се катеря като катеричка по клончетата и сладко ще похапвам, пък после и сок ще си спретна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА на Мечо въобще не мога да му се сърдя.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеФРУФЕСУР МЕЧКУФ разкрива кулинарното изкуство
--------------------------------------------------------------------
Топъл ден, осеян с птички и мирис на цветя бил избран за традиционната гала-вечеря, която щял да даде в дома си фруфесор Мечкуф.
На поканите, раздадени за всички гости пишело дискретно: За всеки гост - Принцеса.
Дискретно оживление сред мъжката част на сбирката и скрито се носели слухове, че вероятно Фруфесорът е ангажирал студентките на 2 колежа за изненадата.
Пийнал и нетърпелив гостенин подвикнал: "Фруфесоре, давай принцесата."
"За тИбя ще бъде Странджанка" - долетял веднага отговора от скритото барбекю зад плътната ограда от рози.
- Ехе, мис Странджа - Фрусефесур Мечкуф яко се е постарал - радост обзела гостите и завистливо мяткали погледи към щастливеца.
Следващ пийнал гостенин - скоро загубил търпение също се провикнал: Фруфесорее ... искам си и аз Принцесата." - докато трескаво се пипал по джобовете дали си носи презерватив.
- Пикая - ей сега е готова - долетял пак отговора.
- Ама, по-бързо бря - Фруфесоре? - вече нервничели гостите
- Пикая на 4-ри, бря - докато трескаво щракал копчето на фурната.
- Лелей, Фруфесурът е глътнал копче сигурно. Чак па на 4-ри да пикае ....? - притеснили се гостите.
- Ето ги Принцесите - радостно изскочил от розовия храст и всички тъпо загледали подносите с димящ хляб.
П.П. Пикая в академичните среди също така значи и "Пека я" от изпичам.
Иначе вицът ме изпълни. Честно, вече 18 години живея в Софето и още се хващам как миеча. А като се прибера във Варна - падам от смях
Коментар
-
ФРУФЕСУР МЕЧКУФ разкрива кулинарното изкуство
--------------------------------------------------------------------
Топъл ден, осеян с птички и мирис на цветя бил избран за традиционната гала-вечеря, която щял да даде в дома си фруфесор Мечкуф.
На поканите, раздадени за всички гости пишело дискретно: За всеки гост - Принцеса.
Дискретно оживление сред мъжката част на сбирката и скрито се носели слухове, че вероятно Фруфесорът е ангажирал студентките на 2 колежа за изненадата.
Пийнал и нетърпелив гостенин подвикнал: "Фруфесоре, давай принцесата."
"За тИбя ще бъде Странджанка" - долетял веднага отговора от скритото барбекю зад плътната ограда от рози.
- Ехе, мис Странджа - Фрусефесур Мечкуф яко се е постарал - радост обзела гостите и завистливо мяткали погледи към щастливеца.
Следващ пийнал гостенин - скоро загубил търпение също се провикнал: Фруфесорее ... искам си и аз Принцесата." - докато трескаво се пипал по джобовете дали си носи презерватив.
- Пикая - ей сега е готова - долетял пак отговора.
- Ама, по-бързо бря - Фруфесоре? - вече нервничели гостите
- Пикая на 4-ри, бря - докато трескаво щракал копчето на фурната.
- Лелей, Фруфесурът е глътнал копче сигурно. Чак па на 4-ри да пикае ....? - притеснили се гостите.
- Ето ги Принцесите - радостно изскочил от розовия храст и всички тъпо загледали подносите с димящ хляб.
П.П. Пикая в академичните среди също така значи и "Пека я" от изпичам.Last edited by marandi; 18.05.2013, 16:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениевсе някога ще стане.това уж е целтаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАми умееш да пишеш и си е така. Но пък е доста сбито. Наприме би било интересно виждането ти за света относно доминацията на големи общности или нации.
Например събитията през двайсти век са доста интересни. С усъвършенстването на технологиите все повече изпъкват големите държави като сащ и русия, които на практика си разделят влияние над света. Оказва се, че размера има значение. А това поставя малките нации (държави) в незавидно положение. Наприме европейските държави нямат никакъв шанс срещу сащ или русия (нямам предвид в случая военно противопоставяне макар че там е най-видно) в дългосрочен план.
За европейските държави единствения шанс е да се обединят. Но тук идва големия проблем: с излючение на "германските" държави всички останали имат на практика непреодолими "културни особености". В държавите на юг хората са по-лениви, докато на север са по-работливи.
Както и да е, на европа като цяло и е нужно едно правителство и една държава, която да е доминирана от най-успешния европейски държавен модел който (според мен) е британия или германия... А както знаем в момента в ес има двайсе и нещо държави, и всяка една има правителство, парламент, администрация... които разбира се няма как да пуснат кокаля.
Интересно ще да е мнението ти по тоз въпросссИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеМаранди,сори ама много слабо. Май наистина си се сменил.. Все едно че чета 'Уикенд'. Сори ама направо унищожаваш великолепното впечетление от предишните постовете в блога си.
Но това си го обяснявам, с липсата на муза-вдъхновителница.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМечо, само не казвай че и от жени не разбираш, че може да засегнеш Тнм, и тя пак да се разсърди
А на Мечо въобще не мога да му се сърдя. Все пак човекът от всяко плаване ми донася подаръкПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДобро да е!
П.П. Аз па кастрих досега кат' разпран, от 10 дена правя редакции кое да остане и кое в кофата
-------------------------------------------------------------------------
Сбогом България ( част 3-та )
http://marandi.blog.bg/biznes/2013/05/18/.1111398
-------------------------------------------------------------------------
После свирни добре ли се е получило, понеже ще я четеш "отвън".
Тенкю ин адванс!. Все едно че чета 'Уикенд'. Сори ама направо унищожаваш великолепното впечетление от предишните постовете в блога си.
Коментар
Коментар