Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе съм готов още с мерките, бря - че ми остават още доста сметки, ама май лятото ще пускам т'ва дет' е досега. Ай, пак 2 месеца безсъници - хаха
П.П. Те тия не само, че не искат, ами и не могат кат' гледам - да'е мазните свинчуги.
Това е 25-ти въпрос от матурата за 7-ми клас бря
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНие сме поне свободни. А като имаме свобода, имаме всичко.
Ха сега, кво трябва да отговорят детиня? Какво внушяват тези думи
П.П. Те тия не само, че не искат, ами и не могат кат' гледам - да'е мазните свинчуги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗаклеха се .
"Да спазват закона и във всяко свое действие да се ръководят от интересите на народа."
"Дума дупка не прави"
Бай Ганю
Слушах ги внимателно на откриването на новия Парламент - случва се най-лошият вариант, демек още 3 месеца нищоправене и зимата идва - демек чиновниците не щат' да бачкат, бря - 23 ма не се явиха на работа още първия ден - демек 10% от цялата сволач.
И през зимата снега ще се обагри в червено в цялата страна.
УжасТ!
Бог да пази България!Last edited by X_Y; 21.05.2013, 11:45.
Коментар
-
Заклеха се .
"Да спазват закона и във всяко свое действие да се ръководят от интересите на народа."
"Дума дупка не прави"
Бай Ганю
Last edited by X_Y; 21.05.2013, 11:44.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеРино,
Лорда влезе в пътя, ама ти от ДС-то кога, бря?
П.П. "Най-много ми е интересен бат' Космо" - соспрете се малко с тия разработки, бря.
Мо'е ли да се чувстваш горда, че броиш залъците в устата на 'орицата, ма? Ъмм ... някой ден кат' ти фитне системата и почнат да броят залъците на децатата ти ко прайм?
Спрете се ебаве с 'орицата - тая зима ви чака гражданска и няма да бъде само една година - смешното е, че е Русото по всякакъв начин се опитва да подскаже, че това ще е началото на края - демек да се избегне.
Мо'а ви я избегна веднага и да си плющиш с Лорда у офиса на спокойствие, па ти си взела да се дзвЕриш ко си шпрехат 'орицата.
Ъмм .. гледай, след 20 години ще няма к'во да се гледа, щот' всичко ще е избито, а ти ще си си изпълнила държавния дълг - да утрепем населението систематично
Голям кеф - особено кат' почнат да ти се стелят цели джинсове и да ходиш по 5 в годината на погребения. Тоз' замина, оня замина и т.н. - ай, после за 40 дни, ай после за година.
Ма, то в къщи от 2 години само подавки за помен се правят, бря и варя жито кат' разпран и бия по 30 плика с питки, колбас, сладко и т.н. да има за душиците на 'орицата?! Машала ... някой ден ще го видиш къв е гот.
Ха, наздраве и обади кат' изплющиш Лорда. Той е хубаво момче - предполагам, че ще те обслужи първокласно кат' стигнеш сюблимния моментИ както казах на лорда- приемай нещата с чувство за хумор, не бъдитакъв буквалист. Хем четеш Удхаус...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН
Коментар
Коментар