IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Ние сме поне свободни. А като имаме свобода, имаме всичко.

Ха сега, кво трябва да отговорят детиня? Какво внушяват тези думи
    Аз на моите съм им казал на подобни въпроси да отговарят каквото се очаква от тях, а не каквото мислят. Щото мислят и двамата като мене, да не си изкарват излишни ядове.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Не съм готов още с мерките, бря - че ми остават още доста сметки, ама май лятото ще пускам т'ва дет' е досега. Ай, пак 2 месеца безсъници - хаха

П.П. Те тия не само, че не искат, ами и не могат кат' гледам - да'е мазните свинчуги.
      Да да, теб ще чакат децата
      Това е 25-ти въпрос от матурата за 7-ми клас бря

Коментар

• Ще имате нови предсрочни.

П.П. Тия умишлено водят БГ-стан към гражданска война - ма'а им тъпа.

Не мо'а реагирам толкоз бързо да го спра, бря - тц, тц ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Ние сме поне свободни. А като имаме свобода, имаме всичко.

Не съм готов още с мерките, бря - че ми остават още доста сметки, ама май лятото ще пускам т'ва дет' е досега. Ай, пак 2 месеца безсъници - хаха

П.П. Те тия не само, че не искат, ами и не могат кат' гледам - да'е мазните свинчуги.

Коментар

• Ние сме поне свободни. А като имаме свобода, имаме всичко.

Коментар

• ЕВАЛА ТИ ПРАВИМ БАТЕ КОСМО- ВЧЕРА С ЕДНИ ПРИЯТЕЛИ БЯХМЕ В ЕДНО КРЪЧМЕ НА ДОМАШНИ КИФТЕТА И ЧЕРВЕНО МЕЛНИШКО- АМА МНОГО ВКУСНИ С ПЪРЖЕНИ КАРТОФКИ И САЛАТКИ- ХА НАЗДРАВЕ- ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Заклеха се .

"Да спазват закона и във всяко свое действие да се ръководят от интересите на народа."

"Дума дупка не прави"
                Бай Ганю

Лелей ... за съжаление пак ще изляза прав и затова изригнах в блог-чето да внимават какво се задава

Слушах ги внимателно на откриването на новия Парламент - случва се най-лошият вариант, демек още 3 месеца нищоправене и зимата идва - демек чиновниците не щат' да бачкат, бря - 23 ма не се явиха на работа още първия ден - демек 10% от цялата сволач.

И през зимата снега ще се обагри в червено в цялата страна.

УжасТ!

Бог да пази България!
                Last edited by X_Y; 21.05.2013, 11:45.

Коментар

• Честито на именниците

Коментар

• Заклеха се .

"Да спазват закона и във всяко свое действие да се ръководят от интересите на народа."

"Дума дупка не прави"
                    Бай Ганю

Last edited by X_Y; 21.05.2013, 11:44.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Рино,

Лорда влезе в пътя, ама ти от ДС-то кога, бря?

П.П. "Най-много ми е интересен бат' Космо" - соспрете се малко с тия разработки, бря.

Мо'е ли да се чувстваш горда, че броиш залъците в устата на 'орицата, ма? Ъмм ... някой ден кат' ти фитне системата и почнат да броят залъците на децатата ти ко прайм?

Спрете се ебаве с 'орицата - тая зима ви чака гражданска и няма да бъде само една година - смешното е, че е Русото по всякакъв начин се опитва да подскаже, че това ще е началото на края - демек да се избегне.

Мо'а ви я избегна веднага и да си плющиш с Лорда у офиса на спокойствие, па ти си взела да се дзвЕриш ко си шпрехат 'орицата.

Ъмм .. гледай, след 20 години ще няма к'во да се гледа, щот' всичко ще е избито, а ти ще си си изпълнила държавния дълг - да утрепем населението систематично

Голям кеф - особено кат' почнат да ти се стелят цели джинсове и да ходиш по 5 в годината на погребения. Тоз' замина, оня замина и т.н. - ай, после за 40 дни, ай после за година.

Ма, то в къщи от 2 години само подавки за помен се правят, бря и варя жито кат' разпран и бия по 30 плика с питки, колбас, сладко и т.н. да има за душиците на 'орицата?! Машала ... някой ден ще го видиш къв е гот.

Ха, наздраве и обади кат' изплющиш Лорда. Той е хубаво момче - предполагам, че ще те обслужи първокласно кат' стигнеш сюблимния момент
                      Само плющене ви е в главата И както казах на лорда- приемай нещата с чувство за хумор, не бъдитакъв буквалист. Хем четеш Удхаус...........

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН
                        Къде си бе бате Кирчо..... Днес мисля да поркам целият ден... Биричка и скара. Вчера се сетих че от годибни не съм срещал "мешана скара" и сега съм взел всчики необходими меса и днес ще е голямо барбекю на Горубляне.. След малко тръгвам.

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Днес на вълна цитатчета ли си

Коментар

• "Пътят за познаване на понятията е интроспекция, самоанализ, познаване на себе си."
                              Курт Гьодел
                              tnm

Коментар

• А за глухите и слепите е все тая.

Коментар

Working...
                                X