IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Идиоти ще бъдем ако ги оставим да продължат да ни ограбват. Ние нямаме нужда от грабители. И сами можем да си уредим държавата. Пряката демокрация е най добрата форма на държавно управление.
    Момче,

ти нямаш идея от немско-австрийска школа, руска и османска, щот' не си бачкал с такива, налЕ?

П.П. В момента ви мятат по някой лев да им пооправите пътищата като дойдат те + някой лев да се пооправят нивите ( земеделие ), щот' са гладни и искат да папкат после. Затова сега въдицата е Еврофондове ( само в тия насоки ) - пътища и земя - населението е вече отписано.

Тия фитки са от римско време още да си оправя бързи комуникации ( в случая пътища/магистали ), но те вече не са за вас, а за други.

Калкулирани сте отдавна - сега ще ви изтрепят сами себе си и после ще заселват от Китай до Патагония на чистия терен.

Сега се чакат труповете на зима, за да може ООН и сие лайна да се намесят. Тъпи ли сте ви питам 100 пъти?

5 хил. трупа ще им стигнат за "санкции" и гейм оувър - после няма бягане. Имате още няколко само месеца за реакция, а вие си ги мерите на кой пишката му била по-голяма и да се фръцка.

Ще видя какво ще направя и нищо вече не мога да обещая.

Бог да пази България!
    Last edited by marandi; 21.05.2013, 19:39.

Коментар

Идиоти ще бъдем ако ги оставим да продължат да ни ограбват. Ние нямаме нужда от грабители. И сами можем да си уредим държавата. Пряката демокрация е най добрата форма на държавно управление.
      Като гледам как се "уреждаме" на пропорционален тип, тръпки ме побиват за изцяло мажоритарния избор.

Коментар

• Не политизирайте темата!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Ти както винаги нищо не разбрал от вота.

'орицата казаха накратко - нямаме време щот' мрем вече и ще ви чакаме още малко дали ще се разберете, а не да се правите на сини,червени,център, турци и бимбени и да правите циркове.

Циркът продължи и стана лош сценарий - предсрочни + гражданска на зима.

Кат' ви блокира икономиката хептен ( то не че имате икономика в момента, освен просията от ЕС, дет' ще е на % колко сте усвоили ) - и кат' почнете да вдигате телефоните, че племенникът ми го няма - утрепали го, брад'чедката и т.н.

тогава ще разберете за какво ви говоря - тълпата няма спирка.

П.П. Онемях колко прости лидери/партии може да имате и скоро ще ги пометат без значени ти кой беше.

Ще се опитам да ви спра процеса - но нямам ресурс и бавно стават нещата.

Пълни идиоти сте да се избиете взаимно.

Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Мисля, че имам право да си казвам мнението. Никого не съм обиждал. А истината днес беше, че Волен ако искаше можеше да направи ситуацията патова и да не допусне ДПС до властови позиции. Той с такава анти ДПС реторика спечели гласовете на избирателите си. Сега като ги допуска до властта, при явната възможност да не ги допусне, той сам хвърля кал върху себе си. Аз само му помагам понеже по принцип мразя политиците. За мен най добрия вариант за управление на държавата е пряка демокрация.
            Ти както винаги нищо не разбрал от вота.

'орицата казаха накратко - нямаме време щот' мрем вече и ще ви чакаме още малко дали ще се разберете, а не да се правите на сини,червени,център, турци и бимбени и да правите циркове.

Циркът продължи и стана лош сценарий - предсрочни + гражданска на зима.

Кат' ви блокира икономиката хептен ( то не че имате икономика в момента, освен просията от ЕС, дет' ще е на % колко сте усвоили ) - и кат' почнете да вдигате телефоните, че племенникът ми го няма - утрепали го, брад'чедката и т.н.

тогава ще разберете за какво ви говоря - тълпата няма спирка.

П.П. Онемях колко прости лидери/партии може да имате и скоро ще ги пометат без значени ти кой беше.

Ще се опитам да ви спра процеса - но нямам ресурс и бавно стават нещата.

Пълни идиоти сте да се избиете взаимно.

Коментар

• Мисля, че имам право да си казвам мнението. Никого не съм обиждал. А истината днес беше, че Волен ако искаше можеше да направи ситуацията патова и да не допусне ДПС до властови позиции. Той с такава анти ДПС реторика спечели гласовете на избирателите си. Сега като ги допуска до властта, при явната възможност да не ги допусне, той сам хвърля кал върху себе си. Аз само му помагам понеже по принцип мразя политиците. За мен най добрия вариант за управление на държавата е пряка демокрация.
              tnm

Коментар

Прегърнаха се, и ще си направят АтакоДепесарска партия и Болен Лидеров ще тури ЧАЛМА !!!
                Т'ва ли толерирате от ТИМ вече?

Да избухне гражданска война от платени чалгари по форумите?

П.П. Революцията изяждала децата си - помнете го докат' провокирате точно това и толерирате пълни платени клакьори ( безработни ).

Правил съм ви анализчета и как се развива кат' процес и резултата не е във ваша полза. Демек, главите на "революционерите" осъмват на дръвника първи.

Опитвам се да ви предотвратя това - ще спечелите всички, щот' тълпата кат' тръгне на зима - ще помете всичко. Покрай сухото, ще гори и моркото.

Трийте ме пак да давате сцена на пълен лунатик. Нямате семейства, нямате дом, нямате нищо - щот' всичко ще изчезне след няколко месеца. Тогава - елате и пак ме изтрийте какво ви казвам в момента.
                Last edited by marandi; 21.05.2013, 18:49.

Коментар

• Аз се чудя още как Администрацията на сайта ме трие като казвам, че съм публичен.

И Мечока може да ме покани в Съда дали нещо съм сбъркал по неговото тълкуване.

П.П. Админисрацията е хубаво да разбере, че осъзнавам отговорността, която нося за думите си.

Но щом ник Х ( анонимен ) не предприема съдебна процедура към мИня - някой да се бие в шамарите ми изглежда малко нелепо.

Администрацията на сайт Х не е над Съда в БГ-стан и да се прави на Господ кат' ме трие и по този начин манипулира всичко.

Коментар

• Прегърнаха се, и ще си направят АтакоДепесарска партия и Болен Лидеров ще тури ЧАЛМА !!!
                    tnm

Коментар

И с песни литнаха те в небесата
                      Летят и пеят дорде осъмнат
                      И утре пак ще се прегърнат

Прегърнаха се ми. Вие какво чакате, да се награбят на трибуната пред камерите ли, че да вденете с правилното си логическо МИСЛЕНЕ
                      Аз ти казвам като човек, че трябва малко повече да внимаваш с думичките си, понеже е видно, че 10 пъти по бързо мяташ думички, отколкото мислиш.

П.П. В момента, мога директно отида при Местан и Сидеров да им искам по едно пълномощно да ги представям кат' 3-та страна в съда и ще те разпоря веднага, че дрънкаш глупости.

Като влезем в Съда ще разбереш, че АксиомиТЕ се доказвали винаги, па ти се прави на Дзън будист дотогава!!!

Ся глада е голям и някое адвокадче може да ти го демонстрира. Русото не се занимава с ниски топки, но не спираш да лаеш "Елате ми вземете косачката и жипката."

Някой ден ще си го сърбаш и няма да е от Русото. Русото е пич, но с тая криза няма да ти простят и е въпрос на време да се случи, щот' ТИР-аджия с кетап за кораб вече за 2 дни се прави на експерт от ядрена енергетика до политика през Дзън будизма.

Щот' прочел в уики-то нещо и видял по ТВ-то нещо и не го разбрал. Господ ти е взел там ( между ушите ) - дал ти е за други места и не насилвай Господ да ти го доказва.
                      Last edited by marandi; 21.05.2013, 17:47.

Коментар

• И с песни литнаха те в небесата
                        Летят и пеят дорде осъмнат
                        И утре пак ще се прегърнат

Прегърнаха се ми. Вие какво чакате, да се награбят на трибуната пред камерите ли, че да вденете с правилното си логическо МИСЛЕНЕ
                        tnm

Коментар

Изтърва !!! Волен и Лютви плеснаха с ръце и се ПРЕГЪРНАХА
                          Саше ( но това не е новина )

Както гледаш и четеш, толкоз гледаш и виждаш.

В момента и Волен и Местан могат да те изискат точно за 5 мин. в съдебна зала и ще ти вземат и жипката и косачката, за тъпа манипулация в публично пространство.

П.П. Да ти кажа честно - пълен пас ще бъда, ако се случи и не ми се сърди.

Ся ще те спаси, че си мега-ниска топка за тях батковци, но някой ден малко по-ниска камбанария ще те отнесе в Съда, щот' не спираш си го просиш.

Дали се правиш на пълен тъпак или си шарлатанин, който има интерес да дрънка глупости нямам идея.

П.П.П. Ъъъ ... публичен съм и може да се пробваш да ме осъдиш ( смигам )
                          Last edited by X_Y; 21.05.2013, 17:54.

Коментар

Сега защо ИЗЛЪГА!?

ТНМ гледай диалога между Местан и Сидеров в парламента , а не вярвай на несвободната мечкса. Като в зоопарка е тоз мечок само с дъвчащи бомбоне да се плющи

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Добро утро, Мечо!
                              Добро утро, тайфата!

Рекох, че съм се объркала и съм надникнала в Политика, ама явно не съм.
                              С тези разходки съм изтървала цялата дандания в Парламента. Редно е вече тази сграда да я съборят до земята и да я издигнат отново, но да е кръгла. Щото аз цирк с правоъгълно шапито не съм срещала
                              tnm

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                                ХА-ХА

Коментар

Working...
                                X