IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Свободата е първопричината и може да роди всичко каквото и скимне, защото е свободна. За това и викат свобода. Може да роди добро или зло, любов или омраза. Те обаче не могат да родят свобода. Те имат някакъв кратък живот и когато умрат се вливат във вечната свобода.

Казват някои. Доброто прави човека свободен. Да ама други казват, че злото прави човека свободен. Трети казват любовта прави човека свободен, Според четвърти омразата прави човека свободен.

Всички те не са прави. Слагат каруцата пред коня. Свободата прави човека добър или лош, обичащ или мразещ.

Свободата най прави човека свободен. За това и се вика свобода.
    Свободата си е свобода
    Доброто си е добро
    Можеш да си свободен и зъл или свободен и добър
    Обратно - също

Макар, аз лично, да мисля, че свободата прави хората Разбиращи и ...повече добри

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Благодаря, Мечо! Като се върнеш от плаване да почерпиш отново тайфата - тогава за студентка!
      Дай боже. Ама каквото стане. Свободата е грешка. Който не греши е роб.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Благодаря, Мечо! Като се върнеш от плаване да почерпиш отново тайфата - тогава за студентка!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Това събитие е повод за почерпка. Черпи тайфата каквото ти е на сърце!
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Мечо, да ти е жива и здрава щерката Само да не ти доведе някой свободольобив дома, че тогава си еВа мааата

3 метра под кила.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Мечо, да ти е жива и здрава щерката Само да не ти доведе някой свободольобив дома, че тогава си еВа мааата
              Мечо цени свободата. Затова предвидливо ще се изнесе на село
              Мечо

Коментар

Тъкмо сега закарахме малката на бала. На Златните отворили всички пътища, имахме право да караме срещу знаците. Анархия мать порядка
                Това събитие е повод за почерпка. Черпи тайфата каквото ти е на сърце!
                Мечо

Коментар

Тъкмо сега закарахме малката на бала. На Златните отворили всички пътища, имахме право да караме срещу знаците. Анархия мать порядка

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Вчера, като видях на паркинга пред Била, как думкаха тъпаните на циганската музика и мяткаха гюбеци абитуриентките, направо се хвърлих към Лексотана......
                    Два дена съм по балове. От едната маса ставаме и се прехвърляме на другата.
                    Племенникът ми, съседското момиче, синът на един колега ...
                    Да са живи и здрави децата!
                    Мечо

Коментар

Честито !!!
                      Да те радва, слуша и пълна бърлога с меченца ....след време....

Коментар

Тази година абитуриентските балове ми дойдоха в повече
                        Вчера, като видях на паркинга пред Била, как думкаха тъпаните на циганската музика и мяткаха гюбеци абитуриентките, направо се хвърлих към Лексотана......

Коментар

Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

Тази година абитуриентските балове ми дойдоха в повече
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Ти очакваш някакви активности след осъзнаването, нали? Какво точно трябва да прави един осъзнато свободен човек?
                            Осъзнат е достатъчно, тъй като всички хора са свободни.

Ами, един осъзнат човек, не би следвало непременно да се вписва в нечии очаквания. Но има нещо, което отличава осъзнатите. Това е способността леко и без усилия да сменят гледните точки. Самостоятелното мислене също отличава осъзнатите от неосъзнатите.
                            tnm

Коментар

• Добрутро и от мен Варна си е на мястото, варненци също, още не спират на пешеходни пътеки, но ще се научат

Коментар

Добро утро, Мечо!
                                Добро утро, тайфата!

Тази година абитуриентските ми дойдоха в повече
                                Добро утро и от мен. По-скоро Добро завръщане на местна почва. Ходих в СПА столицата на Балканите или поне обитателите и я се смятат за такава. Средновековните останки от крепост също се сочат, че били на най-голямата крепост от средновековните Балкани, ама по данни пак на обитателите в региона.
                                И един имот си харесах, ама не колкото пещерата в която щерката искаше да остане до второ пришествие.

Коментар

Working...
                                X