IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някъде бях чел, че средната класа служи на висшата, за да я предпази от тълпата.
    Но стане ли съмнително независима - става това, което става.

Коментар

• И,
      Чиърс, да не забрайкам!

Коментар

• Що почна пак да тормозиш излишно Мечето?

Доколкото знам той си изкарва пари, като ги привнася от вън. Пък повечето българи въртят тукашни такива.
        От единия джоб в другия.
        Тези му деяния, не трябва ли да ги сложим в графа "външни инвестиции"?
        Не вярвам да го търпят на кораба без можене и фалшива тапия?

Дай му време да постигне собствения си баланс.
        Новия.

Колко хора познаваш, които "на жизненото поприще в средата", намират сили да се реформират из основи?

На мен ми отнема вече седма година.

.........................
        Виж как вече не ти скача, щом почнеш да го дразниш както есенъска.

Коментар

• Ъъ ... след тази моя статия избухнаха скандалите с лекарствата и т.н. и т.н. по медиите.

Малко по-късно и февруарските протести за цените на енергоносителите.

П.П. Не си редактирам статиите, за да си стоят с датите - просто фактология - не мисля, че имам какво да доказвам, на когото и да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
            Ходих Мечо,

Барем три пъти.
            Срещнах доста стари познати.
            Всеки от тях е доказан спец в своята област.
            Работили сме заедно.
            Изграждахме средната класа.

Но и през ум не ми мина да задам подобни въпроси.
            Не го правех и в миналото.
            Утре - също.

Едно е от значение - дали човека срещу мен е постигнал своят професионализъм по достоен начин.

.......................
            Не е важно, дали котката е .............
            Тоя нема те разбере - не скиваш ли, че задника му е отворен само да хрупа и нищо да не дава.

-------------------------

Тук съм ви писал още преди година и половина как да си направите революцията по мирен път в 6 мерки.
            ---------------------------
            27.04.2012 06:11 - Българското Възраждане?

Забелeжка: Всеки чиновник, който произнесе думите, че България е “малка и бедна” държава моментално да си ходи!

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...rajdane.946403
            ------------------------------

Успех и поклон!

Малко останаха достойните българи вече. Всичко се превърна в Златки и МечкоФфци ...

Ламтят, ламтят .... - а, избиха нацията - за 20 години с 20% надоле. Т'ва е геноцид по всички определения и са за разстрел до 9-то коляно.
            --------------------------------------

Молете се Русото никога да не поема юздите. Ще ви се заявие свят. Има 3-6 месеца бачкане и после изчезвам все едно ме е нямало.

Офертата виси от 2009 год. - до 5 години ще минете Германия по стандарт.
            Last edited by marandi; 04.08.2013, 03:30.

Коментар

Ходих Мечо,

Барем три пъти.
              Работили сме заедно.

Утре - също.

Едно е от значение - дали човека срещу мен е постигнал своят професионализъм по достоен начин.

.......................
              Каквото харесвам, това е истината. За себе си говоря, макар и да си мисля, че така е за всички.

Харесвам, защото харесвам. Истина е, защото е истина.

Много логически вериги съм строил и много съм късал. Не ми беше лесно да достигна до това светоусещане. Ако си мислиш, че съм изветрял, може и да си прав, може и да не си. За мен най важното е, че съм достигнал до края в разбирането на нещата. Така съм устроен, все се мъча да разбера. За толкова години живот разбрах дори и какво е разбирането. Чувствата са разбирането. Усещанията. Интуицията. Те ми помагат да различавам истините от заблудите. Те ми пречат да различавам истините от заблудите. Те са всичко.
              Last edited by mechobikov; 04.08.2013, 02:51.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Ми отиди сред протестантите и ги попитай какво е мнението им за снахата присъединителка. Питай Манков например.

Ходих Мечо,

Барем три пъти.
                Работили сме заедно.

Утре - също.

.......................

Коментар

• Тюхххх ....изчетох и аз цялата патаклама ....интересна е,ама утре мисля да подхвърля идейки .....тъй,кат за протестиращи ....че да знаят поне кво да искат ....барем се заформи веке истинска революция,че сегашната се топи от слънцето като сладолед
                  Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

И аз мисля, че е така.
                    Още щом Кунева почна да кудкудяка, ми мина подобна мисла.
                    И като се вземе предвид, че като политически неосъзнат съм се усетил, сещайте се колко нагли са тези образи!

За протокола - и аз не гласувам.
                    То Фруфесур МечкуФф .. си е за Нобел.

Вдигал "революции" от 3000 км в страни, че си и вярва, че той ги вдигал.

П.П. Да се смееш ли, да плачеш ли?

Типичен БГ-селинджър, дет' - "Ей, ти властта и после ... ко ...?"

Поредният БаМмкоФф ... дет' го насирах и стадо идолопоклонници ме плюеха как така си позволявам.

Същият миндил ви е и Орешака и Чобанинина, ма сте слепи. Тоя бюджет ви закотвя твърдо на последно място - със или без актуализация.

Със сигурност следващият за 2014 г. ще ви дозакотви, а 2015 г. ще е много денджъръс за целият ЕС и ще има опасност от разпат на ЕЗ.
                    -------------------------

Бях писал анализ дали БГ-стан ще срине борда първа или ЕС ще остане без еврозона и кат' изчезне еврото ще изчезне и бордЯ, но изтрих всичко и вече не мога да го възстановя.

Понеже модераторчета-та го дават много триещи.

Да ви казват те какво ще се случи. Минах в нелегалност

Ха, наздраве!

Коментар

И аз мисля, че е така.
                      И като се вземе предвид, че като политически неосъзнат съм се усетил, сещайте се колко нагли са тези образи!

Ми отиди сред протестантите и ги попитай какво е мнението им за снахата присъединителка. Питай Манков например.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                        Ти толкова си го дигнал, колкото аз се занимавам с политика! (използвам презумпцията на "другия" гений)
                        .................................................. ..................................

И аз мисля, че е така.

Last edited by sergo; 04.08.2013, 01:10.

Коментар

Долна уйдурма

Колко пък ще да е толкова долна......

Ма те накарах да скочиш и наплискаш лицето.

Коментар

Това, което дигнахме
                            Ти толкова си го дигнал, колкото аз се занимавам с политика! (използвам презумпцията на "другия" гений)

а това ако е революция... но щом те радва - радвай се! ще "викаш" сам снахата - ама сега да не кажеш пак че е авторитет за мен

- просто за по-голяма подигравка не мога да се сетя!

Не 'Фащаш ли - за да дойде новУто, трябва революшън... ама като не ти харесва "определението" (сети се ЗАЩО) ще дойде снахата!

Ама щом субективно го "чувстваш" - ОК! Ма, дано да зимаш пара от таз работа щото на мен много Фроста ми мяза инак, направо Уграничена - много елементарно ще се прИтаковаш сам - субективно с много любофф!
                            Last edited by iivanoff; 04.08.2013, 00:32.
                            Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                              кажи ти какво е революция!
                              Това, което дигнахме
                              tnm

Коментар

Бах вашта верица!

Заебах си филма по средата и вече час ви чета дребните заяждания, с надеждата да науча нещо ново.
                                И тъкмо да се случи, усещам как почвате да похърквате.

Мъка-а-а.............

.................
                                Е, на!
                                Мечо се покри кат листна въшка!
                                Долна уйдурма
                                tnm

Коментар

Working...
                                X