IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз съм арменският поп, но пък той май помагал наистина.

п.п.Не може на Тнм да и е било мъчно за нас- значи и за мен, и да я трият.
    Протестирам! Забранявам да се тривт тези, на които им е мъчно за нас и мен в частност.

п.п.п.Мечо, ако й е било мъчно само за теб, аз нямам нищо против да я изтрият.
    Last edited by val/she; 05.08.2013, 19:50.

Коментар

• Забравих най-важното - ся тоя ще ни се прави на "жертва".

П.П. Ще иска да го дондуркат на коляно поне 2 стада самодиви и воеводи, щот' е 'ноу "спешъл" - ръиш ли? Барабар с цялата админисрация на сайта, щот' е 'ноу спешъл - уникален напрау .....

П.П.П. По-спешъл от него няма. Ааа .... и вдига революции от 4000 хил. км., ако го слушаш.

Той тоя една снимка не е качил досега, ма бил кептън ( дрън-дрън ).

Телефонен измамник
      Last edited by marandi; 05.08.2013, 19:50.

Коментар

• А сетих се, Вал. В един от постовете си обяснявам на Кев, в кой филм Брус Ли казва репликата и по какъв повод. И на него са му играли гумата.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Тук, каквото и да се каже е по същество.

п.п.Маранди, по- спокойно.
          Слушам, Мадам!

Ама, не видя измислиците на тоя дет' изцепи по мой адрес - то не беше Рим, Византия, Константинопол, после Босфора и Брус Лий.

П.П. Никъде няма такова подобна дума употребена от мен в пост/линк и прочие.

Тоя некво мекере, дет' плюе и си мисли, че ще блесне така с измислици и съчинения.

Комунистическата школовка демек се мъчи да пробута и затова шутове

Ха, наздраве!

Коментар

Именно. Сега да ти се оплача по традиция.

1. Изтриха ми пост в който казвам "Брус Ли"
            2. Това е в отговор на също изтрития пост на Кев "Не мисли, чувствай."
            3. Изтрития пост на Кев е отговор на изтрит пост на tnm, в който тя ни поздравява всички и казва, че и е било мъчно за нас.
            4. Имаше и други постове, но вече забравих за какво бяха, но също толкова невинни.
            5. И никакъв отговор. Да обяснят, или нещо друго.
            tnm

Коментар

Това казах и аз

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                Не трият само в тази тема . Ама в другата не бяхме по същество

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Добре, че не съм ти приятел. Колкото повече ги защитаваш, толкова повече ги вкарваш в калта.

А невинните разговори за Брус Ли. Тях що изтриха ???

А поздравите, дето си казваме добрутро сабален ???

Ама ти продължаваш да си измисляш/съчиняваш яко, ърмммм ....?

П.П. Написах ти го семпло - прочети ми поста с цитата ти, дет' те копвам.

Още колко глупости ще си измислиш, бре момче?

П.П.П. Хубаво е, че си бачкер и не правиш бизнес - ще те счупят от бой, че и пандиз.

Не се отваряй на тия теми повече никога, щот' си нямаш хал хабер ( приятелски ).

Коментар

• Не трият само в тази тема . Ама в другата не бяхме по същество

Коментар

• Добре, че не съм ти приятел. Колкото повече ги защитаваш, толкова повече ги вкарваш в калта.

А невинните разговори за Брус Ли. Тях що изтриха ???

А поздравите, дето си казваме добрутро сабален ???
                      tnm

Коментар

1. Не съм ти чел линка, а и не съм длъжен. В поста си си писал за Византия и Константинопол. Държава Византия никога не е съществувала, а по времето за което пишеш в поста си, градът на Босфора не се е казвал Константинопол, а Неа Рома. То за това и се вика и Римска Империя.
                        Тъй че адвокатстването ти пада в канала от секаде.

2. Освен това от сутринта насам са изтрити без абсолютно никаква причина всички постове на моя милост, на Кев и на tnm.
                        Аха,

размиваш яко и вероятно си жалвал на администрацията за пореден път от мен. Що за фитка си - да създаваш проблем на 'орицата, като съм ти пред очите?
                        ------------------------------------------------

1. Би ли прочел поста ми първо, където съм те копнал и какво имам предвид?
                        2. Продължаваш да си съчиняваш - вече вкара 5-та измислена дума Босфора, която я няма никъде досега, както и предишните.
                        --------------------------------------------------

Момче, ще ядеш много бой, ако я караш така - приятелски ти го казвам. В БГ все още действа само стискане на ръка и устна уговорка.

Ако се опиташ в бизнеса да се правиш на интересен по този начин и да си "измисляш" с цел да оклеветиш някого - ще те пребият още на първият ден.

Нищо лично!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Заради измислиците ти и наглите ти манипулации да вкарваш в пост от 4 реда - ИРИ, Византия, Рома, Константинопол, които никога и никъде ги няма в линк-а, който съм дал от уики-то.
                          -----------------------------------

П.П. Радвай се, че изтриха избиването на зъбите ти, ако още веднъж си позволиш подобна наглост - само да се опиташ да си съчиниш нещо подобно - демек волно съчинение на думички, които ги няма никъде.

Сещай се после, политико к'во ст'аа?
                          1. Не съм ти чел линка, а и не съм длъжен. В поста си си писал за Византия и Константинопол. Държава Византия никога не е съществувала, а по времето за което пишеш в поста си, градът на Босфора не се е казвал Константинопол, а Неа Рома. То за това и се вика и Римска Империя.
                          Тъй че адвокатстването ти пада в канала от секаде.

2. Освен това от сутринта насам са изтрити без абсолютно никаква причина всички постове на моя милост, на Кев и на tnm.
                          tnm

Коментар

Що ни изтрихте бре ??? Заради Брус Ли ли ???

А за Джеки Чан може ли да пишем ???

"Не всеки китаец е Брус Ли."
                            Джеки Чан
                            Заради измислиците ти и наглите ти манипулации да вкарваш в пост от 4 реда - ИРИ, Византия, Рома, Константинопол, които никога и никъде ги няма в линк-а, който съм дал от уики-то.
                            -----------------------------------

П.П. Радвай се, че изтриха избиването на зъбите ти, ако още веднъж си позволиш подобна наглост - само да се опиташ да си съчиниш нещо подобно - демек волно съчинение на думички, които ги няма никъде.

Сещай се после, политико к'во ст'аа?

П.П.П. Имаш право да пишеш пак кат' фитка оплакване до аднинистрацията, дет' си ги побъркал да се жалваш от мИня.

А, не виждаш себе си к'ви глупости правиш и как изопачаваш най-елементарен цитат.

Покажи ми ИРИ, Византия, Константинопол, Рим в поста ми?!!!, който си съчини да ме охрачиш нарочно?
                            Last edited by marandi; 05.08.2013, 18:47.

Коментар

• Що ни изтрихте бре ??? Заради Брус Ли ли ???

А за Джеки Чан може ли да пишем ???

"Не всеки китаец е Брус Ли."
                              Джеки Чан
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov
                                Имаше на времето един филм "Enter The Dragon". Обучаваше в един манастир едно момче да се бие. Като се замисли и почне да се бави му удряше комбъли и казваше:

"Don't think. Feeeeel."
                                Ти ще си от първите изтрити кат' виден родоостъпник, дет' задника ти ламти и ламти за чуждо ( БаМмкоФф ... номер 2 опити ).
                                ---------------------------------------------------

През април 791 г. византийският император Константин VI (780-797) потегля на поход срещу българите. Акцията цели да ги накаже заради проникването им по поречието на река Струма и изтребването на ромейските войски. Кан Кардам взема своевременни мерки и ги пресреща на тяхна територия - при градчето Проват край Адрианопол. Привечер двете войски влизат в сражение и ромеите отстъпват. Вечерта те напускат лагера си и избягват в Константинопол.
                                ----------------------

През юли 792 г. Константин VI излиза от столицата и пристигна с войските си край българо-византийската граница, където се заема с укрепяването на крепостта Маркели (при Карнобат). Българският кан Кардам се появява с войските си на 20 юли, като заема съседните височини. Времето минава в разузнаване и приготовления. „Въодушевен и убеден от лъжепророци, че победата ще бъде на негова страна“, императорът излиза от лагера и дава решително сражение на българите. Още при маневрирането той разстройва редиците си (напада безредно) и претърпява тежко поражение. Загиват много от военачалниците му, в това число и „лъжепророкът“ (астрономът Панкратий), който уверявал императора, че разположението на звездите му предвещава сигурен успех.
                                --------------------------------------

Кан Кардам празнува голяма победа - той пленява целия вражески обоз заедно с императорския шатър и цялата прислуга. Константин VI едва успява да се спаси и пристига като беглец в столицата. Последвали преговори, които завършват с подписването на мирен договор - императорът се задължава да плаща на българите ежегоден данък.

През 796 г. Кардам изпраща послание на Константин VI, в което заявява: „Или ми плати данъка, или ще дойда до Златните врата и ще опустоша цяла Тракия.“ На това предизвикателство императорът отговаря с присъщата му самонадеяност, като изпраща на българския владетел конска тор, вместо злато, придружена с думите: „Изпратих ти данък, какъвто ти подобава. Ти си стар и аз не искам да се мориш чак дотук. Аз ще дойда до Маркели и ти излез насреща, пък каквото бог отсъди.“
                                ..........................
                                Вероятно през тези дни са водени преговори за мир - както свидетелстват последвалите събития - те завършват с подновяването на договора от 792 г.
                                ..................................
                                http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...D0%B4%D0%B0%D0
                                ----------------------------------------------

Демек Империя номер едно ( 1 ) в света "уж" отново да ни плаща годишен данък на нас ( щот' сме "смотани" ).

-------------------------------------------------

Мечка,

скрий се, момче и повече не се показвай с китайците, Брул Ли-тата и прочие.
                                ---------------------------------------------------

По-голям родоотстъпник от тЕбека не съм видял досега.

Върви се прехласвай на майната си моето момче по чуждите култури.
                                -----------------------------------------------------

Да ти пращам ли годината кога се е случило това?

БГ империя за пореден път да подчини Първата империя в Света - тя да плаща данък на нас всяка година при това?
                                -------------------------------------------------------

Моли се да не ви поемам, че подобни бруслита и прочие сволач, ще сте още на 1-ият ден аут в Китай и Тибет.

И там се прехласвайте + блокаж да ми коментираш в БГ форум никога повече.
                                Last edited by marandi; 05.08.2013, 17:24.

Коментар

Working...
                                X