IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Бъди жив и здрав...
    И ти също, приятелю!

Поздрав за всички хора:

http://www.youtube.com/watch?v=zSbkPky242c

Коментар

Сега е момента да се съберете всички с женските никове, дет' се бяхте регистрирали и да ме "охрацете".

П.П. Ти к'во спечели в момента кат' се изходи в момента, без да имаш идея за к'во иде реч?

Нерде Мечо, нерде Русото и нашата кондика помежду ни? Вие с Кев некви посредници ли го раздавате или просто сте НЕвъзпитани да се обаждате е чужд разговор за пореден път? ( риторично )

Усмивка пред строя ли сега лепна? Едва ли?

П.П.П. Марш в твоята велика тема и пускай линк-чета от Ю-Туб за 2 цента, щот' си мега тарикат

----------------

Бай дъ уей - ти нали се беше заклел повече никога да НЕ пишеш в тая тема?

Фитка ли си, щом пишеш или бъркам? Те фитките вече са по-големи мъже ( под секрет ).

Печелиш приза за "злобар от сой" - чистосърдечно!
      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        НАЗДРАВЕ!
        Благодаря за поздрава, но заглавието на песента трябва да ви говори, че всички сме се запътили за отвъдния свят и не трябва да се дърляте. Маранди е пичага от класа, смея да споделя, въпреки, че с него сме отделяли часове време в играта кой е по-по-най. Айде нема нужда, дай да вкарам малко битовизъм в темата, за да олекне малко, щото много сте се опатетичили!
        Таз вечер съм на водка от Лидл, салата зеле и моркови с копър, от Костинброд, натурална гауда приготвена на грил тиган пак от Лидл закупена и кола от Лидъл закупена. Не съм ли един щаслив и прост Лидл ман! Що се коркате?
        Поздрав и от мен с любимата ми траш група:

http://www.youtube.com/watch?v=luBqijtJta4
        Лорде, ти си осъзнат !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
          Ако трябва да съм честен към себе си и към околните, аз също мисля, че постовете на kev са много по-смислени и на по-високо ниво от твоите, marandi..., пък и за злоба при него не може да се говори, сравнено с твоята, която просто извира..., да не говорим за подценяването на повече от околните, за разлика от ония, на които се мазниш доволно...

Абе, всеки с номерата си - та и ти така...
          Сега е момента да се съберете всички с женските никове, дет' се бяхте регистрирали и да ме "охрацете".

П.П. Ти к'во спечели в момента кат' се изходи в момента, без да имаш идея за к'во иде реч?

Нерде Мечо, нерде Русото и нашата кондика помежду ни? Вие с Кев некви посредници ли го раздавате или просто сте НЕвъзпитани да се обаждате е чужд разговор за пореден път? ( риторично )

Усмивка пред строя ли сега лепна? Едва ли?

П.П.П. Марш в твоята велика тема и пускай линк-чета от Ю-Туб за 2 цента, щот' си мега тарикат

----------------

Бай дъ уей - ти нали се беше заклел повече никога да НЕ пишеш в тая тема?

Фитка ли си, щом пишеш или бъркам? Те фитките вече са по-големи мъже ( под секрет ).
          Last edited by marandi; 05.08.2013, 21:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Лорде, наздраве приятелю! Допреди малко денят ми бе толкова хубав... Но ей това ще ме успокои, особено като си го пусна 5 пъти поред:

http://www.youtube.com/watch?v=fVvgTQ4RQ0c

НАЗДРАВЕ!
            Благодаря за поздрава, но заглавието на песента трябва да ви говори, че всички сме се запътили за отвъдния свят и не трябва да се дърляте. Маранди е пичага от класа, смея да споделя, въпреки, че с него сме отделяли часове време в играта кой е по-по-най. Айде нема нужда, дай да вкарам малко битовизъм в темата, за да олекне малко, щото много сте се опатетичили!
            Таз вечер съм на водка от Лидл, салата зеле и моркови с копър, от Костинброд, натурална гауда приготвена на грил тиган пак от Лидл закупена и кола от Лидъл закупена. Не съм ли един щаслив и прост Лидл ман! Що се коркате?
            Поздрав и от мен с любимата ми траш група:

http://www.youtube.com/watch?v=luBqijtJta4

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
              Стига сте се дърляли като стари ергени в сред тържество на фотомодели!
              Де е тва , и аз искам , работата ще чака.
              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Кев, слава богу не си се отказал да пишеш.

"Старо езеро.
                Жабешки скок -
                пльок!"

Басе
                tnm

Коментар

Цитат:
                  Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  Маранди, това твое дело ли е, отговори честно само с Да или Не, без многословните ти и често пълни със заяждания, себедоказване и обиди постове! Ако въобще имаш чест де!?
                  Всъщност каква чест да очаквам от човек наричащ сънародниците с "вие" и родината си с "бг-стан"!??

Мислиш ли, че въобще ще отговоря след подобно обръщение?

Или искаш да ти го вкарам обратно да го видиш как ще изглежда в твое лице?

П.П. Ама, ти па кой беше, че не мога да се сетя, то и 5 години няма да можем да се сетим ти кой беше, дет' го раздаваш Господ с присъди - за хора, които никога не си виждал.

Щеше да е смешно, ако не беше жалко!

Бъди жив и здрав и пази сърцето, че ще го пръснеш от злоба кат' те гледам

Ако трябва да съм честен към себе си и към околните, аз също мисля, че постовете на kev са много по-смислени и на по-високо ниво от твоите, marandi..., пък и за злоба при него не може да се говори, сравнено с твоята, която просто извира..., да не говорим за подценяването на повече от околните, за разлика от ония, на които се мазниш доволно...

Абе, всеки с номерата си - та и ти така...
                  If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Лорде, наздраве приятелю! Допреди малко денят ми бе толкова хубав... Но ей това ще ме успокои, особено като си го пусна 5 пъти поред:

http://www.youtube.com/watch?v=fVvgTQ4RQ0c

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Маранди, това твое дело ли е, отговори честно само с Да или Не, без многословните ти и често пълни със заяждания, себедоказване и обиди постове! Ако въобще имаш чест де!?
                      Всъщност каква чест да очаквам от човек наричащ сънародниците с "вие" и родината си с "бг-стан"!??
                      Мислиш ли, че въобще ще отговоря след подобно обръщение?

Или искаш да ти го вкарам обратно да го видиш как ще изглежда в твое лице с подобни кухи фрази?

П.П. Ама, ти па кой беше, че не мога да се сетя, то и 5 години няма да можем да се сетим ти кой беше, дет' го раздаваш Господ с присъди - за хора, които никога не си виждал.

Щеше да е смешно, ако не беше жалко!

Бъди жив и здрав и пази сърцето, че ще го пръснеш от злоба кат' те гледам
                      Last edited by marandi; 05.08.2013, 20:56.

Коментар

• Наистина е глупаво това- с изтритите постове.
                        Аз съм против каквато и да е модерация. Форумите могат и да се самоорганизират. Нещата се случват както в живота- когато някой изгуби мярка- бива игнориран.
                        Допускам, че админът не го е направил злонамерено- просто грешка.

п.п.Като казвам, че съм против модерацията то това не значи, че не можем да си слагаме някаква, поне елементарна, цензура на устите/клавишите. (те си знаят)
                        Last edited by val/she; 05.08.2013, 20:59.

Коментар

• Стига сте се дърляли като стари ергени в сред тържество на фотомодели!
                          Язе имам сириъз проблем! Гледам да събера всичко що имам лични вземания, щоото ММЦ-то ме очаква в края на месеца. А, колко тонове работа трябва да изрина дотогава, не е честно!
                          Заради това, че някои служители са извън графика по събираемост, аз трябва да съм като NdFeB магнит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Вярно, и аз съм чувал, че ерменския господ помага и на тези, които не вярват в него.

Изтриха ги за няма и нищо и лошото е, че може да се обидят и да се откажат да пишат. Дано да не се обидят.

Фицката не знам дали си го спомняш. Дето живее на Балеарските острови, ма иначе е от Хасково. Викаме му ПРАСЕТО. Той така им се обиди и вече години не е писал тук. Защо го правят не знам.
                            1. Научи се да НЕ се караш на никого, щот' си бай фуй ( под секрет ), спрямо всички в тая тема - ако искаш може да почнем съм снимки - ти к'во имаш и .....?.
                            2. Никога не се опитвай да манипулираш постове на участници ( не визирам себе си ).
                            3. Когато се напъваш да управляващ - не забравяй, че си смъртен и че управляваш хора, а не тенекия.
                            --------------------------------------

П.П. Ако не го вденеш т'ва дет' е на хиляди години, не ме бърка да дойда лично и да ти "вменя" с тукати.
                            ----------------------------------------

Забележка: Владетелят трябва да помни три неща:

- че управлява хора;
                            - че трябва да ги управлява според законите;
                            - че няма да управлява вечно.

Еврипид ( 480 пр.н.е. – 406 пр.н.е. )
                            -------------------------------------------

П.П.П. Не ме бърка, че ще скъсаш синджиря за власт и титла - дразни ме, че не си подготвен, а се натискаш.

5-10 години може би ще успееш да се подготвиш, за това, за което ламтиш.

За момента си смотаняк като родните в Парламента - и те си мислят, че са подготвени, а не са!

Т'ва е най-смешното - някой дет' се има за подготвен, а кръгла нула. Звучи ли познато?

Коментар

• Маранди, това твое дело ли е, отговори честно само с Да или Не, без многословните ти и често пълни със заяждания, себедоказване и обиди постове! Ако въобще имаш чест де!?

Мечо, Тнм, не се кахърете излишно! Моите изтрити реплики ще възпроизведа съвсем спонтанно и без да се замислям даже на момента И те, по смисъл, бяха:

1.Тнм, радвам се че си почувствала че ти липсваме, и че си се отдала и споделила това чувство с нас.

2."Не мисли, а усещай!" - мой кавър на Мечо (и Брус Лий) - с основната идея че усетът включва освен многото повече сетива, а и интуицията - нещата които са най-важни за нашето съществуване като хора.

И пак ще завърша с една източна мисъл, рискувайки отново Маранди да ме обяви за предател и родоотстъпник, не поглеждайки сам в себе си, а именно:

"If you look into your heart, and you find nothing wrong there, what is there to worry about? What is there to fear?"

Confucius

Last edited by kev; 05.08.2013, 20:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Аз съм арменският поп, но пък той май помагал наистина.

п.п.Не може на Тнм да и е било мъчно за нас- значи и за мен, и да я трият.
                                Протестирам! Забранявам да се тривт теси, на които им е мъчно за нас и мен в частност.

п.п.п.Мечо, ако й е било мъчно само за теб, аз нямам нищо против да я изтрият.
                                Вярно, и аз съм чувал, че ерменския господ помага и на тези, които не вярват в него.

Изтриха ги за няма и нищо и лошото е, че може да се обидят и да се откажат да пишат. Дано да не се обидят.

Фицката не знам дали си го спомняш. Дето живее на Балеарските острови, ма иначе е от Хасково. Викаме му ПРАСЕТО. Той така им се обиди и вече години не е писал тук. Защо го правят не знам.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X