IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    На сайта на Външно министерство продължава да ви виси тъпото съобщение: "Че българите са тюрски произход"

Имате около 17 теории за произхода си, но определено тюркската ви е написана от Москва и чалъмите за пан-слазивъм - демек да не си признаят, че Българи ги покръстиха и ги научиха на четмо и писмо.

П.П. Те затова и гледат да ви избият - защото няма как да се правиш на велика сила като българи са те ограмотили и дали вяра. След като ви избият чак тогава ще си признаят, но за момента ще ви изтрепят, щот' ще им падне ореола, че били по-по-най ...

Избиват ви системно - до 10 години ще сте 5 милиона.

План Б - обадете се някой ден на Русото и до 10 години ще ви върна, където винаги сте били - топ 5.

Офертата виси от много, много отдавна - на на ниво интелект чички - толкоз и положението ви е нормално.

Поздрави!
    само дето наскоро генетиката доказа очеизваждащото : Българите са средиземноморска нация - демек от люлката на цивилизацията в Европата

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
      А Иречек е цвете сравнение с тия дето 50 г. се мъчат да докажат че българите са дошли от руските степи а коренното население траките се е изпарило във въздуха
      На сайта на Външно министерство продължава да ви виси тъпото съобщение: "Че българите са тюрски произход"

Имате около 17 теории за произхода си, но определено тюркската ви е написана от Москва и чалъмите за пан-слазивъм - демек да не си признаят, че Българи ги покръстиха и ги научиха на четмо и писмо.

П.П. Те затова и гледат да ви избият - защото няма как да се правиш на велика сила като българи са те ограмотили и дали вяра. След като ви избият чак тогава ще си признаят, но за момента ще ви изтрепят, щот' ще им падне ореола, че били по-по-най ...

Избиват ви системно - до 10 години ще сте 5 милиона.

План Б - обадете се някой ден на Русото и до 10 години ще ви върна, където винаги сте били - топ 5.

Офертата виси от много, много отдавна - на на ниво интелект чички - толкоз и положението ви е нормално.

Все едно да го питам ти искаш ли да си да си топ 5 на Юръп по стандарт и той да ми дрънка глупости къв съм бил. Явно не иска, а в лай*ната му е перфе.

Поздрави!
      Last edited by marandi; 06.08.2013, 13:27.

Коментар

• Слава Богу, че има "игнор" в Инвестора.......

Коментар

Между другото, ако прегледаш писмата на Левски, ще видиш, че Раковски го спонсорира с пари от чужбина, за да започне кампанията си Левски в България.

П.П. Едва ли Раковски е осъзнавал какъв урод ще отгледа, който да избие 150к мирни българи, под формата Априлско въстание.

Раковски е бил много в час, понеже е ръководел българската легия за освобождаването на Сърбия 40 години преди нашето Освобождение и имал военен опит.

Също така Раковски ви е от най-добрите историци на България, но днешните ви продажни мекерете, наречени с титли професори проповядват "история" на България, която е писана от Русия и Австро-Унгария - демек нищо общо.

Единственият е, който за него време ви казва в прав текст, че произхождате от кимерийците - ( филмчетата за Конан Варварина ) и после сте били част от хунския съюз, който попилява Римска империя. Там българите са били от военноначалниците - справка Атила от рода Дуло и третитят му син Ирник, който е описан в Именника на българските канове.

П.П.П. Т'ва са малко известни факти, че Раковски е бил брилянтен историк, но пуснахте Иречек ( еврейче на 24 години пикльо ) да ви напише днешната "история", която децата ви учат.

Тия неща ще се поправят и то много скоро - просто бачкам на бързи обороти в момента
          А Иречек е цвете сравнение с тия дето 50 г. се мъчат да докажат че българите са дошли от руските степи а коренното население траките се е изпарило във въздуха

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Едва ли осъзнаваш какъв изрод си станал, хранейки се със злоба и поливайки с отрова, нещастната си същност....
            Ъъ ... понеже знам, че модераторите се кефят на всеки, който се изхрачи отгоре ми на лична основа и няма да те изтрият.

П.П. Би ли дал някаква фактология, която да е различна от тази, която съм дал?

Ако те метна на квалификации, ще се изчеви даже и модито, дет' ще ме чете, ама болярите сме възпитани ( до време ) - после шутове следват.

Та, слушаме те! Сподели какво е направил Левски? ( освен, че е избил 150к българи ) и ся ви е нацепил с република ( низша форма на държавно управление ) и тоя го имате за "герой", щот' на комунягите така им изнася.

Ти потомствен комуняга ли? Кат' Бойко тиквата или се бъркам?

П.П.П. Не се чудете защо сте последни в Европа - няма да мръднете от последното място с подобни смешки, дет' ме пробваш

На мИня па рязко ми секва мерака да ви вкарвам в топ 5 на Юръп, където винаги сте били, заради подобни хейтърчета кат' тебека.

Явно се кефиш да си вечния последен дупка на Юръп кавала - даже вече не ти и прави впечатление, налЕ? ( риторично )
            Last edited by marandi; 06.08.2013, 13:18.

Коментар

Между другото, ако прегледаш писмата на Левски, ще видиш, че Раковски го спонсорира с пари от чужбина, за да започне кампанията си Левски в България.

П.П. Едва ли Раковски е осъзнавал какъв урод ще отгледа, който да избие 150к мирни българи, под формата Априлско въстание.
              .......................
              Едва ли осъзнаваш какъв изрод си станал, хранейки се със злоба и поливайки с отрова, нещастната си същност....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Няма да те псуваме щото искаме да сме свободни и свободно да си изразяваме мислите.Не може заради различно мнение човек да бъде руган и псуван.И аз смятам че образа на Левски е плод на комунистическа пропаганда и промиване на мозъци от най ранна детска възраст

Раковски е бил много в час, понеже е ръководел българската легия за освобождаването на Сърбия 40 години преди нашето Освобождение и имал военен опит.

Също така Раковски ви е от най-добрите историци на България, но днешните ви продажни мекерете, наречени с титли професори проповядват "история" на България, която е писана от Русия и Австро-Унгария - демек нищо общо.

Единственият е, който за него време ви казва в прав текст, че произхождате от кимерийците - ( филмчетата за Конан Варварина ) и после сте били част от хунския съюз, който попилява Римска империя. Там българите са били от военноначалниците - справка Атила от рода Дуло и третитят му син Ирник, който е описан в Именника на българските канове.

П.П.П. Т'ва са малко известни факти, че Раковски е бил брилянтен историк, но пуснахте Иречек ( еврейче на 24 години пикльо ) да ви напише днешната "история", която децата ви учат.

Тия неща ще се поправят и то много скоро - просто бачкам на бързи обороти в момента
                Last edited by marandi; 06.08.2013, 12:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                  Нещата се решават на избори, когато има избор. Ако в единственият ресторант в града ти предложат избор как да си ядеш супата - с нож или с вилица и не схващат защо толкова искаш лъжица, е няма ли накрая да нариташ сервитьора?
                  Като искат да не се бунтуваме, да предложат нещо различно от по малкото зло.
                  Тези нищо няма да предложат. И е време за един здрав ШУТ. И после ако требе още ШУТОВЕ.

С избори да сме решавали. И кого ще изберем вместо комунистите, герберастите ли ???

Яаа революция и каквото предложим НИЕ, това да се избира. Стига са предлагали комунистите. 69 години вече предлагат. И какво. Станахме от най бедните в света.
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Тнм, аз пък му пожелавам на момчето ти най-вече здраве, и след време да му се случи нещо подобно като в клипа на следващата песен! Дет' се вика "с един куршум два заека"

https://www.youtube.com/watch?v=2dxOJCA9-zw

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Благодаря за пожеланията, тайфата!
                      Да ми е жив и здрав малкия дивак. Роден е на голям църковен празник - днес е Преображение. И той / синът ми/, преобърна света ми с появяването си

Поздрави и от мен: жив и здрав да ти е - това го вярвам - по-умен от всички тук, взети заедно!

Това добрееее...., ама - нали ме знаеш, с моята прекалено бедна фантазия - така и не схванах, как, именно - момчето, с появяването си - е преобърнало светът за теб?..., па почнах да си допълвам историятаааа..... Нашата /една друга, за която също съм чувАл, че детето е "преобърнало" света/...., та нашата /друга/ - разчепетрена /много ми харесва тая думичка, която пак от жена съм научил!.../..., та, нашата /друга/ - разчепетрена..., съсредоточена върху голямото тайнство, дето й се пише на ДЪту..., работи, мисли, диша..., и отново - по гръб, разче....... и диша учестено...., и отново - напъва, диша /милата/..., по гръб, напъва, брейййй, че зор..., тогава нещо поддава, а тя - нещо губи -или си представя, че губи равновесие /въпреки, че е - доколкото може да се каже - устойчиво легнала.../, та, именно в тоя момент - да се е "преобърнал" светът за нея - в действителност, именно - да е застанала с ДЪту нагоре..., преди да я успокоят, де и да си я върнат в "непреобърнатият" й свят, за да си довърши начинанието...

Зная, че това би било най-лекият начин, за да се тълкува "преобръщането" на светът за една жена, защото това би било нищо, предвид следващите "катаклизми", които се увеличават през годините, напук на нашите очаквания, че трудното е минало...

Та, освен горните пожелания, да ти пожелая - да ти е и все по-трудно с малкия, именно, защото това е естественият ход на нещата!
                      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Мечо омръзна ми да обяснявам че борбата е на изборите и в парламента а не по улиците.Това на улицата е стани ти да седна аз.
                        Нещата се решават на избори, когато има избор. Ако в единственият ресторант в града ти предложат избор как да си ядеш супата - с нож или с вилица и не схващат защо толкова искаш лъжица, е няма ли накрая да нариташ сервитьора?

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                          Боли ме фара за Махно, ама е казал истини.
                          Що се отнася до по-великият Ози , има генетично заболяване близко до Паркинсон, ама не било. Имам на майка ми чичо, който умря на 85г. възраст- пълен пияница, който много ме кефеше! С него сме си пили биричката до последния му дъх. На тате баща му- дедо Добри беше пълен въздържател и умря на 86. Еба си годината заради която трябва да се лишаваш. Ще се правя на пастет, докато умра една година по-ранше Като гледам обаче пияници като Ози надживяват умерени пичове като Дио. Къде е истината!
                          Истината е в Шефа отгоре.Когато натисне бутона си отиваш няма значение дете ли си учен кротък див пияница или какъвто искаш...Шефа решава....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Ми те сега ке ЩУРМУВАТ Евксиноград бре !!!

Събуди се народът.
                            Мечо омръзна ми да обяснявам че борбата е на изборите и в парламента а не по улиците.Това на улицата е стани ти да седна аз.

Коментар

Ботев се ражда веднъж на 500-1000 години.

П.П. Виж комършъл образи на Левски под път и над път, а Левски е най-неудачният революционер.

Скарва се с Раковски и Ботев за начина на револювоцията как да протече. И Ботев и Раковски са били класи нагоре спрямо Левски.

Избива над 150к мирно население да ги надъхва като те не са готови да се бият с армейски части и не са въоръжени.

П.П.П. По принцип Левски ви е най-големият грях - така или иначе вече Сърбия, Гърция, Румъния са били освободени и е било безмислено това клане, което прави.

Мечката е същият тъпигьоз - не го интересува колко ще загинат, а да стане на неговата Труповете на мирно население за него няма значение.

Въпрос на 10-15 години е било да се отблъсне Османска империя и от земите на България, без кланета. Отделно формата му за модерната думичка република е била тотално погрешна - в наши дни още си патите от нея, че сте република.

Демек - бай *Уй сте за света - световно неизвестни.

П.П.П. Друг път ще си говорим за простотиите на Левски още.

Ся ще ви дам шанс да ме псувате малко.
                              Няма да те псуваме щото искаме да сме свободни и свободно да си изразяваме мислите.Не може заради различно мнение човек да бъде руган и псуван.И аз смятам че образа на Левски е плод на комунистическа пропаганда и промиване на мозъци от най ранна детска възраст

Коментар

Maранди теорията е едно реалността друго.Я да ми кажеш какво е направил този народ със собствени сили след Асен и Петър?Не бъди наивен и не вярвай в митове и легенди
                                Ми те сега ке ЩУРМУВАТ Евксиноград бре !!!

Събуди се народът.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X