Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
П.П. Синът ми днес навършва 15 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗаиграваш се нещо с модераторите ... /или така ми се струва/!?
Коментар
-
Добро утро, тайфата!
Пропущила съм снощи дебатите за изтриването на нашите висоинтелектуални постове - моите, на Мечо и Кев. Питам се обаче, защо не е изтрит поста и на Чичо!? Това някакъв дискриминация ли ще да е или Чичо е връзкар
!? Повод за размисъл. Ама Кев ми написа да не мисля, а да чувствам...
Чудно е, че човек може да почувства липсата на споделената компания със съвсем непознати хора. Всъщност май няма нищо чудно. Животът ни поднася изненади понякога.
Гледаш детето си как си пише във фейса и се кефи и си казваш, че това е поредната тъпотия и че това никога не може да се случи на теб, защото ти си от съвсем различно поколение, със съвсем различна нагласа за водене на "разговори"
Да, ама неМайната й на нагласата
Къде другаде в реалния живот ще срещнеш такива "скици" като в тази тема
. Остава ти само и ти да се кефиш като ги четеш и да ти става чоглаво като нямаш достъп до "бисерите"
Хубав ден на младежите и девойките!
П.П. Синът ми днес навършва 15 години.
Да е умен като майка си и работлив като баща си !
Много късмет в живота !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро на всички !!!
Да ви е весел денят, а завистта благородна...
пп Не ме трият, защото поздрава за добро утро се отнася и за нашите строги, но справедливи модератори...!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро, тайфата!
Питам се обаче, защо не е изтрит поста и на Чичо!?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро, от Варна и морето.... Няма човек у темъта дет толкова да е искал да стане морски, а в края на краищата да е горски..... Но може би някой ден.... Докато има живот, има надежда!!!!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Пропущила съм снощи дебатите за изтриването на нашите висоинтелектуални постове - моите, на Мечо и Кев. Питам се обаче, защо не е изтрит поста и на Чичо!? Това някакъв дискриминация ли ще да е или Чичо е връзкар
!? Повод за размисъл. Ама Кев ми написа да не мисля, а да чувствам...
Чудно е, че човек може да почувства липсата на споделената компания със съвсем непознати хора. Всъщност май няма нищо чудно. Животът ни поднася изненади понякога.
Гледаш детето си как си пише във фейса и се кефи и си казваш, че това е поредната тъпотия и че това никога не може да се случи на теб, защото ти си от съвсем различно поколение, със съвсем различна нагласа за водене на "разговори"
Да, ама неМайната й на нагласата
Къде другаде в реалния живот ще срещнеш такива "скици" като в тази тема
. Остава ти само и ти да се кефиш като ги четеш и да ти става чоглаво като нямаш достъп до "бисерите"
Хубав ден на младежите и девойките!
П.П. Синът ми днес навършва 15 години.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар