If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Люксембург- банкерско градче. Нормално е.
Поразгледай структурата на икономиките на въпросните монархии. Мисля, че те ще бъдат по- ясен ориентир от самото управление. А и да сме честни, в тези монархии парламентът е този, който решава, така че не виждам някакви преимущества.
Ти пак не ме разбираш!
Англия, Испания и скандинавците са тоже малки градчета предполагам?
Какво значение има аз какво искам, щом 'орицата ви мизестват и ровят по кофите.
П.П. Отдавна мина времето да се правя на някакъв и дали нещо ме кефи.
Ами и да не ме кефи - толкоз.
П.П.П. 12 червени монархии, както съм ви ги извел - най-ниският техен стандарт е по-висок от на всички останали.
Загледай се в графиката и десетките и стотици $, които се падат на глава от населението им.
Таблицата не е в мащаб, защото мониторът ми не стигаше да ви го направя в мащаб.
Предполагам правиш разлика между 5к $/на година и 150к $ на година на всеки от населението?
Ако ти е трудно ще ти го обясня пак какво значи 100к$ на година за всеки от населението ( демек ти, мъжо ти и детето имате 300к тая година ).
Ти ти в обозримо бъдеще виждаш ли го да се случи в БГ при днешния ви модел и колкостотин години мислиш да го доживееш някой ден може би?
-----------------------------------------
Люксембург е слаба бира - виж Княжество Монако, само че те имат 7 души Парламент
Мятайте боб да не идвам, че тия търтеи ще хвърчат кат' мухи навсякъде, дет' са ви окупирали.
Дал съм и картинки като за слепци - па вие се правете на каквито ви кефи.
Статс-а е за цяла Европа.
Не вярвам да искаш България да стане монархия?
Люксембург- банкерско градче. Нормално е.
Поразгледай структурата на икономиките на въпросните монархии. Мисля, че те ще бъдат по- ясен ориентир от самото управление. А и да сме честни, в тези монархии парламентът е този, който решава, така че не виждам някакви преимущества.
Априлското въстание сигурно аз съм го подготвял с години преди това и да избият като пилци 'орицата?
Жалко, че Левски не живее сега.
Ако е успявал да предвижда геополитическите събития 3-5 години напред, дори и след смъртта си!!! - то той би бил един от най-успешните валутни трейдъри. Сорос щеше да му носи кафето.
Кажи ми какво РАЗВОДНЯВАМ? (за теб май не е РАЗВОДНЯВАНЕ 120 000 жертви)
Държиш отговорен човек не само ТРИ, а цели ПЕТ години след смъртта му (1878 г.).
И по тази логика - защо не 30, 50, 100, че и 120 години да го държим отговорен за жертвите на българския народ.
А, какво пречи да го държим отговорен за годините преди раждането му ???
Кажи ми какво РАЗВОДНЯВАМ? (за теб май не е РАЗВОДНЯВАНЕ 120 000 жертви) Държиш отговорен човек не само ТРИ, а цели ПЕТ години след смъртта му (1878 г.).
И по тази логика - защо не 30, 50, 100, че и 120 години да го държим отговорен за жертвите на българския народ.
Априлското въстание сигурно аз съм го подготвял с години преди това и да избият като пилци 'орицата?
Ти почна яко с на Мечката номерата да разводняваш.
............................
Или ще се светнеш, че историята не ти е силна страна и малко да се закрехнеш
Та, слушаме те! Сподели какво е направил Левски? ( освен, че е избил 150к българи ) и ся ви е нацепил с република ( низша форма на държавно управление ) и тоя го имате за "герой", щот' на комунягите така им изнася.
Кажи ми какво РАЗВОДНЯВАМ? (за теб май не е РАЗВОДНЯВАНЕ 120 000 жертви)
Държиш отговорен човек не само ТРИ, а цели ПЕТ години след смъртта му (1878 г.).
Много си ограничен !!! Защо да е виновен само за бъдещите жертви. Ами за ослепените бойци на Самуиля кой е виновен ???
Хейтърчетата щафетно ли ще си ме предавате цял ден? Скучаещ милионер съм и не ме бърка
----------------------
Завеща ви и тъпата република да сте последна фитка на кавала доживотно.
Понеже чул-недочул, че у Франсе вдигнали революция и направили република като си обезглавили императора и империатрицата.
-----------------------
Демек да станем същите гамени като тях и ние. Т'ва ви е Левски - хейтърче като вас, който не е признавал грам традиции на хиляди години и избил 10% от населението.
Коментар