IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    Ти па къде заора!
    ..............антилопи, зебри, нанайци........................

Па, по наште географски не ли е сущото?
    И то при двукопитните?

..................
    Ма в Африка новия мъжкар поне не гепва привиъсли един милярд от стадото.

Ако говорим за етология -по нашите географски ширини специално за двукопитните, май не се случва
    Пък по отношение на гепването, африканските мъжкари ич не си падат по-долу от нашите
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

А-а-а-а,

Тоя Патилалан ще да излезе, че ни е чел простотиите йощ от ерата на Смонафта!
      Преди да фане калема.

Мараба!

Глейте как ни праи гъди-гъди?
      И ретроспекциите са му читави................
      Аферим!
      Малкопостов !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

А-а-а-а,

Преди да фане калема.

Мараба!

Аферим!
        не мога да смогна да ви чета, камо ли да ви отговарям.
        но имам чувстовото че малко или много сме една кръвна група

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Да не е онуй желтото, дето искарах кяр от късите
          преди време бях попаднала в един полски форум, в който си лафеха уж на английски, но и по-силни полски думи си пазеха мястото, та чета - среброто и Zloto тръгнали нанякъде...

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
            ни съм съгласен.... не знам за какво избиване ми говориш.... аз мисля че сме поне 10 милиона.... просто 3 милиона не са в БГ ... схващаш ли ?
            националността не е териториално понятие, а културно - език, нрави обичай ....

В Бърно например има няма 1000 българина ...но има цели 2 б-ски културни организации .... занимават се танци , дни на б-ската култура и такива подобни ... мисълта ми е че с поколения си оставаме б-ри, а не се конвертираме. ....
            естествено двете организации се джавкаха за нещо и бяха във война .... но какво по-българско от това

погледни го от добрата страна..... един ден б-те в странство ще се върнат, и ще донесът и пари, и ноу-хау ... и ще станем кат' Ирландия - балкански тигър
            щото и те са били в същото положение.

аз лично си мисля, че колкото повече хора напуснат БГ-то, то толкова повече спасени души имаме , щото проблемите очевидно се раждат в БГ, а спасението просто не може да дойде от вътре ..... малко като удавник да се хване за врата и да се самоизмъкне

айде, Наздрави, и по полека с нервите.
            Аз па знам, че само до преди 150 години в Румъния официалният език е български в образователната им система.

Знам, че освен Дунавска България, сте имали днешна Украйна и също се е наричала България, но Волжска.

Знам, че Чехия обявяват за светец монах, който бил прогонил Православния български от Чехия и го заменил с католицизма - демек велика победа за тях преди 1200 години, която празнуват до днес - че изгонили българското влияние.

Знам, че Белград е бил бългаски и при Борис сме се биели с хърватите, а сърби е нямало.
            ------------------------

Ся ми кажи с какво се фукаш в момента и трябва да се впечатля ли?

Щот' предците ви се обръщат в гроба какви некадърници ги наследиха, дет' Левски им е "национален" герой - някакъв роден роб и си умрял роб?

П.П. Да имате роб за символ ми е меко казано странно предвид Историята, която имате.
            Last edited by marandi; 07.08.2013, 20:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Ще ме извиниш, но не е заради женските, а заради гените
              Такова правило съществува и при някои видове стадни животни - антилопи, зебри ...
              Новият мъжкар в харема убива стария и избива всички малки, за да може поколението да е само с неговите гени.
              знам че е заради гените, но след втората бира не мога да се правя на умен....
              хващат ме лигните и почвам да пиша с много грешки

Но пък ти можеш да ме допълниш

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Такова правило съществува и при някои видове стадни животни - антилопи, зебри ...
                Новият мъжкар в харема убива стария и избива всички малки, за да може поколението да е само с неговите гени.

Ти па къде заора!
                ..............антилопи, зебри, нанайци........................

Па, по наште географски не ли е сущото?
                И то при двукопитните?

..................
                Ма в Африка новия мъжкар поне не гепва привиъсли един милярд от стадото.
                Last edited by sergo; 07.08.2013, 20:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Прав си, въпреки, че Дискавъри не винаги е точен извор на инфо.
                  -------------

Ся ми кажи колко лъвове са избили малките лъвчета като бройка, колко маймуни са избили точно от собствения си вид и после ми ги сравни с хората.

П.П. В частност с българите - досега за 20 години избихте 2 милиона българи? ( във всеки сезон и на всяко място - без значение ден ли е, нощ ли е? ).

Кое е правило и кое е изключение в примерите? Лъвчетата или българите?

Поздрави!
                  ни съм съгласен.... не знам за какво избиване ми говориш.... аз мисля че сме поне 10 милиона.... просто 3 милиона не са в БГ ... схващаш ли ?
                  националността не е териториално понятие, а културно - език, нрави обичай ....

В Бърно например има няма 1000 българина ...но има цели 2 б-ски културни организации .... занимават се танци , дни на б-ската култура и такива подобни ... мисълта ми е че с поколения си оставаме б-ри, а не се конвертираме. ....
                  естествено двете организации се джавкаха за нещо и бяха във война .... но какво по-българско от това

погледни го от добрата страна..... един ден б-те в странство ще се върнат, и ще донесът и пари, и ноу-хау ... и ще станем кат' Ирландия - балкански тигър
                  щото и те са били в същото положение.

аз лично си мисля, че колкото повече хора напуснат БГ-то, то толкова повече спасени души имаме , щото проблемите очевидно се раждат в БГ, а спасението просто не може да дойде от вътре ..... малко като удавник да се хване за врата и да се самоизмъкне

айде, Наздрави, и по полека с нервите.

Коментар

А-а-а-а,

Преди да фане калема.

Мараба!

Аферим!
                    Преди да дрънкаш Аферим - чел-недочел кондиката ....

.... отвори си една търсачка и напиши: Икономически геноцид - дефиниция - световна конвенция.

----------------------------

Демек, избиват ви бавно и от глад в момента, което е меко казано нелепо за мен.

Поне да ви избият за 2 нощи и да не ви мъчат.

К'ви са тия глупости - 20 години ви трепят от глад и ви подготвят, че още 20 години ще ви трепят по същия начин.

Срамота - да ви избиват за 2 нощи и толкоз.

Коментар

шъ мъ извиняааш бат'Маранди, ама не е така. Тез' приказки и баба ми ги разправяше , ама се оказа че много бозайници си се избиват ... ей така от кеф !!!
                      пример 1:
                      шимпанзетата се събират, нахъсват се и хукват из джунглата да убиват другите мамуни.... гледах го по дискавъри.... 1 към 1 с човешките ловни дружинки ....
                      Пирмер 2: Мъжките лъвовете като останат в прайда без женска.... си намират друг прайд, убиват всички мъжки лъвове, както и малките лъвчета... и всичко заради женската (мамка му и жени).
                      и тва по дискавъри съм го гледал....

п.п. баба ми се опитваше да ме направи релгиозен, та ми разправяше как и най-умния... Айнщайн бил религиозен и вярващ! като открих Гугл, почнах да си проверява фактите, та се оказа че и тва е поредната измишльотина ...
                      предполагам за това му викат... бабини девитини.

п.п.п. лъвовете са кофти животни, та за тва не ва поздравявам на лъвове и лъвици.... щот'не сте кофти

А-а-а-а,

Преди да фане калема.

Мараба!

Аферим!

Коментар

шъ мъ извиняааш бат'Маранди, ама не е така. Тез' приказки и баба ми ги разправяше , ама се оказа че много бозайници си се избиват ... ей така от кеф !!!
                        пример 1:
                        шимпанзетата се събират, нахъсват се и хукват из джунглата да убиват другите мамуни.... гледах го по дискавъри.... 1 към 1 с човешките ловни дружинки ....
                        Пирмер 2: Мъжките лъвовете като останат в прайда без женска.... си намират друг прайд, убиват всички мъжки лъвове, както и малките лъвчета... и всичко заради женската (мамка му и жени).

п.п. баба ми се опитваше да ме направи релгиозен, та ми разправяше как и най-умния... Айнщайн бил религиозен и вярващ! като открих Гугл, почнах да си проверява фактите, та се оказа че и тва е поредната измишльотина ...
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

пример 1:

Прав си, въпреки, че Дискавъри не винаги е точен извор на инфо.
                          -------------

Ся ми кажи колко лъвове са избили малките лъвчета като бройка, колко маймуни са избили точно от собствения си вид и после ми ги сравни с хората.

П.П. В частност с българите - досега за 20 години избихте 2 милиона българи, демек 20%? ( във всеки сезон и на всяко място - без значение ден ли е, нощ ли е? ).

Кое е правило и кое е изключение в примерите? Лъвчетата или българите?

Демек от 5 българи 1 е убит от българи до момента.

Ся видимият ефект е, че нацията ви спира да се възпроизвежда, средната ви възраст вече мина 42 години и сте обречени на изчезване до 20 години.

Т'ва е невидимият ефект, демек на 2 българи един е убит от простотия или 50% загуба, който статистиката ви ще отчете след 5 години.

Поздрави!

П.П. Ако ви писне някой ден това безсмислено клане - ми се обадете - ще го спра веднага. За момента гледам, че се кефите и не искате да се спира.
                          Last edited by marandi; 07.08.2013, 20:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            Съвсем накратко - защото сме страхливи и търпеливи със Злото
                            Да не е онуй желтото, дето искарах кяр от късите
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              А бе...май и шимпанзетата
                              ама то, щото са ....човекоподобни, май

п.п...виждам, че те кефи да пишеш като наблюдаваща страна, но мен пък не ме радва да ме набутваш в кюпа, който си си очертал
                              Не ме кефи, но ми се зверят.

П.П. На мен 1 да ми поиска оставка веднага я давам. В цял свят е така, ако имаш морал и име. Тук всеки ден ме плюят и е безсмислено.

Пукакнки и ще гледам мача, дет' му знам и резулата.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Само хората като вид бозайник се избиват помежду си без да са гладни. Всичко останало в Природата убива СЕБЕПОДОБНО само, ако е гладно и да се нахрани ( себе си/децата ).

.
                                пример 1:

п.п.п. лъвовете са кофти животни, та за тва не ва поздравявам на лъвове и лъвици.... щот'не сте кофти
                                Last edited by Patilan; 07.08.2013, 20:12.

Коментар

Working...
                                X