И на теб, Кев.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПреди време Кев беше попитал - химия или физика?
Какъв е твоят отговор?
Ей, не оставяте човек да си гледа мача на спокойствие
Айде лека... доходна и безаварийна
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеБолните мозъци си набавяли ендорфин тук..Пази боже..
Мечо кажи за татко Махно..и свободата на духаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеОтговорът за мен е прост - физиката !
Активно спортувам ,но специално мелатонинът отпуска всички мускули
и на следващият ден ми е едно такова якооооо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПреди време Кев беше попитал - химия или физика?
Какъв е твоят отговор?
Активно спортувам ,но специално мелатонинът отпуска всички мускули
и на следващият ден ми е едно такова якоооооМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Какъв е твоят отговор?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеОбясни ми , не разбирам , другаде ми е силата
Какъв е твоят отговор?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Малоумен дебилен чиновнико- не са ли те учили, че всяко определение което не е добронамерено е обидно..Ти иди на психиатър- реакциите ти не са нормални- от къде на къде коплексаре ще даваш оценка ти на хората и ще ги критикуваш. С какви качества се изживяваш за тази роля- ти си много по прост от повечето , а невъзпитан определено..Нормалните хора не приказват на сексолози, андролози и генеколози без повод..Дебил ли си да го правиш..Наистина си нещастен болен мозък и сексуаните ти комлекси от жените- за да ги обиждаш е наи малкия ти проблем
Моля модератора да забележи какво ми пише и защо после го обиждам и реве като...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТова дето ги го препоръчвам се отделя при много особен род химияМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение- Анон простак ли е?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар