Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАми не знам кво правят. На БиЕкшън Близу е пуснало 2DF или нещо подобно. Ще се разбере
Иначе мача е 3 пъти по-интересен спрямо вчерашния. Вчера щях да заспя докато ги гледам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБи екшън нямаш ли, бря?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе не знам, ама от Близуууууто са ми набутали някакъв немски канал и ми идва малко в повече
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЛелей, германските отбори размазаха испанските - хах ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеtnm, нали знаеш девизът на бодибилдърите: "Химията прави физиката!"
Ей, не оставяте човек да си гледа мача на спокойствие
Айде лека... доходна и безаварийнаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеТова ми хареса- химията определя физиката- имам приятели като гардероби- от години зобиха, но вече имат проблеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТози, за който ти написах преди малко се нарича още "хормон на гушкането". Предполагам, вече разбираш какво съм ти препоръчала
Всичко с времето си и най-важното , да съм сигурен , че това ще бъде човекът !Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеТова ми хареса- химията определя физиката- имам приятели като гардероби- от години зобиха, но вече имат проблеми
Зарежда ми мозъчните клетки с кислород , просто е удоволствие да врътна
1-2 обиколки стурин/вечер на някое стадионче И вечер така да си се отпуснаааМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеОтговорът за мен е прост - физиката !
Активно спортувам ,но специално мелатонинът отпуска всички мускули
и на следващият ден ми е едно такова якооооо
При определени преживявания в тялото на човек се отделят различни хормони. Този, за който ти написах преди малко се нарича още "хормон на гушкането". Предполагам, вече разбираш какво съм ти препоръчалаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар