IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Ами не знам кво правят. На БиЕкшън Близу е пуснало 2DF или нещо подобно. Ще се разбере
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1075066
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Ами не знам кво правят. На БиЕкшън Близу е пуснало 2DF или нещо подобно. Ще се разбере
      Баси гредатата.

Иначе мача е 3 пъти по-интересен спрямо вчерашния. Вчера щях да заспя докато ги гледам.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Би екшън нямаш ли, бря?

Коментар

Абе не знам, ама от Близуууууто са ми набутали някакъв немски канал и ми идва малко в повече
          Би екшън нямаш ли, бря?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Лелей, германските отбори размазаха испанските - хах ..
            Абе не знам, ама от Близуууууто са ми набутали някакъв немски канал и ми идва малко в повече

Коментар

• Браво на германските машини

Коментар

• Лелей, германските отбори размазаха испанските - хах ..

Коментар

• Да това ми е познато - аз съм го правил деситилетия.Тялото много свиква и се чувстваш страхотно, а когато пропуснеш ти е много зле..но никога нищо не съм зобил освен витамини и аминокиселини

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    tnm, нали знаеш девизът на бодибилдърите: "Химията прави физиката!"

Ей, не оставяте човек да си гледа мача на спокойствие

Айде лека... доходна и безаварийна
                    Чукча /Кев/ не читател, не и писател - той е наблюдател
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                      Това ми хареса- химията определя физиката- имам приятели като гардероби- от години зобиха, но вече имат проблеми
                      Гледа ли последния филм с чичко Арнолд? Баф' ма'а повече от лакетя си не показа - ма, той на 65 години вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Този, за който ти написах преди малко се нарича още "хормон на гушкането". Предполагам, вече разбираш какво съм ти препоръчала
                        Чак сега схванах , виж към капацитет съм
                        Всичко с времето си и най-важното , да съм сигурен , че това ще бъде човекът !
                        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                          Това ми хареса- химията определя физиката- имам приятели като гардероби- от години зобиха, но вече имат проблеми
                          +1 , хармонично тало лично аз постигам с тичане , другото ми хоби/мания .
                          Зарежда ми мозъчните клетки с кислород , просто е удоволствие да врътна
                          1-2 обиколки стурин/вечер на някое стадионче И вечер така да си се отпуснааа
                          Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                            Отговорът за мен е прост - физиката !
                            Активно спортувам ,но специално мелатонинът отпуска всички мускули
                            и на следващият ден ми е едно такова якооооо
                            Мдаа, нормално е на 24 години да избереш физикатаКато пораснеш още малко ще дадеш преднина на химия /биохимията/.
                            При определени преживявания в тялото на човек се отделят различни хормони. Този, за който ти написах преди малко се нарича още "хормон на гушкането". Предполагам, вече разбираш какво съм ти препоръчала
                            Мечо

Коментар

• Баси!!

И аз забраих мача!
                              Леле ква куха лейка съм.

Аре чао.....................

Коментар

• Това ми хареса- химията определя физиката- имам приятели като гардероби- от години зобиха, но вече имат проблеми

Коментар

Working...
                                X