IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Абе, доколкото знам и без да я знае тази геометрия Мечо си ги кара корабите.

Туй все едно ти да му обясняваш за някоя мацка какво ли не, а той си я ебе ли ебе

СМЯХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Туй все едно ти да му обясняваш за някоя мацка какво ли не, а той си я ебе ли ебе
      По твоята логика, ватманът може да сглоби трамвай.

ТИР-аджията камион.

Пилотът самолет и т.н.

П.П. Замисляш ли се к'ви глупости дрънкаш в момента?

Естествено, че всичко се прави да може да го управлява и баба Пена от полето с мотиката.

На всичкото отгоре тоя няма как да потопи кораб и да иска, освен ако не го взвриви, блъсне в друг или обърне на пристан кат' го товарят/разтоварват умишлено.

Смятаме ги да са непотопяеми, защото е пълно с Мечки ( идиоти ) - та, въпреки тях да не потъват и да минат там един курс, колкото да не е без хич.

Аман от тъпи ТИР-аджии ...
      Last edited by marandi; 03.05.2013, 23:28.

Коментар

Вярно, че те и мацките се избират, а не се доказват
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          При корабите се ползва неевклидова геометрия и аксиомите дет' той е учил в 5-ти клас хич не вървят, щот' корабът ще потъне от раз

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Мечо, нищо че става въпрос за сладко, следващото не е адресирано само и единствено към теб :

Майка завела сина си при Далай Лама и го помолила:
            Учителю,моля те да убедиш детето ми да не яде толкова много сладки неща, страхувам се да не се разболее.
            А той помълчал малко и казал: Доведи сина си след една седмица.
            Върнали се след седмица и Учителя спокойно обяснил на детето колко е вредно да се прекалява със сладкото.Учудена майката попитала: Но ти можеше да му кажеш това още първият път, защо трябваше да ни връщаш тогава?
            А Далай Лама отвърнал: Преди седмица и аз ядях много сладко...

П.П. Не се хващайте в думте, уловете смисъла

Една жена все се жалвала на прокурора, че мъжа и като се напие и я малтретира, ама толкоз яко, че чак е за опандизване или за лудница (мъжа и де). Пък прокурора все нищо не правел. И така петшестнайсет пъти. На седемнайстия път на жената не и издържали нервите и се разкрещяла на прокурора задето не предприема нищо. Пък прокурора и казал:

– Ко си са разкрещяла ма, и аз пия !!!
            tnm

Коментар

Че еВа ли мама му колко души го строят. Ама ти верно участвал ли си? Аз навремето ходех на кръжок по корабомоделизъм
              Нямаш кораб излязъл от БГ-станска корабостроителница в последните 20 години без участието на близки люде да го наречем.

П.П. В момента няма работа, т.е. не се строи.

Както искаш го разбирай т'ва дали имам понятие какво шпрехам.

---------------------------------------
              Поне напиши, че кат' си купиш новия смартфон и вече си инженер по телефони, а кат' си купиш новата лаптопка си вече спец и по лаптоп-ки, за да ме разсмееш докрай.

Мечка номер 2 - спец по "всичко" - демек по нищо

Не го ли виждаш тъпака, че не може да направи разлика между евклидова и неевклидова геометрия.

При корабите се ползва неевклидова геометрия и аксиомите дет' той е учил в 5-ти клас хич не вървят, щот' корабът ще потъне от раз
              Last edited by marandi; 03.05.2013, 23:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Ей го поредния Шматко.

Според тИбя колко души ( екип ) строят един кораб - от проектна дъска, през стапелен график до ходиви изпитания, че ми задаваш подобен овчи въпрос?

Един ли?
                Че еВа ли мама му колко души го строят. Ама ти верно участвал ли си? Аз навремето ходех на кръжок по корабомоделизъм

Коментар

Ейййй, голяма работа сте
                  Абе Марандич, колко кораба си построил???
                  Ей го поредния Шматко.

Според тИбя колко души ( екип ) строят един кораб - от проектна дъска, през стапелен график до ходиви изпитания, че ми задаваш подобен овчи въпрос?

Един ли?

П.П. Нека да позная и се нарича Мечка
                  Last edited by marandi; 03.05.2013, 23:01.

Коментар

Ейййй, голяма работа сте
                    Нали нямаш предвид материал различен от кибритени клечки?
                    Да си призная и аз една глупост, която ме гнети от доста време. Всяка сутрин Мечо го чета в тази тема, където поздравява една трибуквена кифла и после пише "Добро утро чета". И аз до ден днешен в който изтрезнях си го превеждах, че просто поздравявава и съобщава, че чете литераътура, матс и прочее!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Абе, аз с моя простия акъл, предпочитам да вярвам на уикипедия и на Каменаров. Все пак човека е кос коджам и ти МАТЕМАТИК !!!
                      В математиката, както и във всички останали науки имаш много дялове. Няма специалист по всичко под прозвището "математик".

Видно е отдалеч, че си нямаш хал-хабер за какво говориш.

П.П. Математиката, която е учило Русото ви се води 2-рото най-сложно съоръжение в Света и понякога съжалявам, че съм се трошил здравето за такива мухльовци кат' тИбя, които ще се изкарат, че повече вдяват от тоя, който им е строил кораба.

Защо не си ги строиш сам бе, тъпак? Кат' си много отворен? Щот' ще потъне до 1 миля веднага - да ти отговоря

Коментар

• Ейййй, голяма работа сте

Коментар

• Мечо, нищо че става въпрос за сладко, следващото не е адресирано само и единствено към теб :

Майка завела сина си при Далай Лама и го помолила:
                          Учителю,моля те да убедиш детето ми да не яде толкова много сладки неща, страхувам се да не се разболее.
                          А той помълчал малко и казал: Доведи сина си след една седмица.
                          Върнали се след седмица и Учителя спокойно обяснил на детето колко е вредно да се прекалява със сладкото.Учудена майката попитала: Но ти можеше да му кажеш това още първият път, защо трябваше да ни връщаш тогава?
                          А Далай Лама отвърнал: Преди седмица и аз ядях много сладко...

П.П. Не се хващайте в думте, уловете смисъла

Коментар

• Абе, аз с моя простия акъл, предпочитам да вярвам на уикипедия и на Каменаров. Все пак човека е кос коджам и ти МАТЕМАТИК !!!
                            tnm

Коментар

• Забележка: Бимсови криви се срещат само в корабостроенето и се пресмятат по неевклидова геометрия.

Демек, не по геометрията до 5-ти клас на Мечката, дет' са го промили. Континиумът там е хипербола при построяването на кривите, а не на Евклид клечката, с която драскал по пясъка някога си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Не знам. В уикипедия пише, черно на бяло, че аз съм прав, че аксиомите се избират, а не се доказват. Май същото го пишело и в учебника по математика за 6ти или 7ми клас. Аз имам у нас един учебник по висша математика и там пише същото. Става въпрос за справочника на Каменаров от 1994 година
                                Разликата между тИбя и мИня е, че аз 'ноу добре знам к'ва абдалска математика си учил и в кой клас. Докато ти си нямаш хал хабер още какви видове математика съществуват

-----------------------------

Ето ти как се смятат бимсови криви - дет' ти плува кораба и ти не го знаеш даже как плува, а ми се кикериш насреща.

Учудващо много се разминава с "математиката", която ти си учил в училище. Защо ли?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...B8%D0%B2%D0%B0

Цитат:

Трансцендентни криви - криви, които не са алгебрични, т.е. когато функциите не са полиноми, а тригонометрични, обратни тригонометрични, показателни, логаритмични, хиперболични функции. В този случай дефиниционната област на реалнозначните функции може да се разшири до цялата комплексна равнина. За разлика от алгебричните криви, трансцендентните могат да имат безброй много пресечни точки с дадена права, безброй много особени точки, екстремуми, асимптоти и т.н. Наред с това, трансцендентните криви могат да имат точки, които не съществуват у алгебричните: например точки на прекъсване, асимптотични точки и др.
                                ----------------------------------------------------------------

Тъп ТИР-джия с книжка за кораб да дава тон за песен на тоя, който му строи кораба е меко казано нагло.

Казах ти и баба Пена от полето скоро ще може да управлява кораб и екипажът ще клони към 0 в скоро време.

Научи се да уважаваш тия, които ти строят коритото ( раб. място ).
                                Last edited by marandi; 03.05.2013, 22:51.

Коментар

Working...
                                X