IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Напротив Факи, и в Исландия и в Швейцария ИМА пряка демокрация. А за България това е единствения изход, тъй като нямаме политически елит, който да не е свързан с бившето политбюро !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Скива ли ПРЕДАТЕЛЯ как го ЗАТАПИХ
      Знаеш ли каква е разликата между него и Великият Логик
      Не знаеш нали ???
      И аз не знам.
      мечо,мечо,ти се един от малкото хора,които знаят,че има повече от една истина,обаче си и един от многото от тези малко хора,които знаят,но НЕ РАЗБИРАТ това.
      кво ше кажеш да потърсим малко паралелни истини на твойта ,а?

та значи имаме разбунтувал се народ,имаме и следствие-правителството пада.
      е браво на вас бе мечо,страшни се,силните сте,умни сте.... АМА ДАЛИ СТЕ МЪДРИ?
      ама моа ли па да има друга истина?моа или не моа,а мечо?

ако да речем ,че тва правителство е изпърдяло резерва,съсипало бизнеса и бг е пред тотален икономически и финансов колапс?
      дай да мислиме по моряшки,нали го разбираш КУРабоплаването:

нали знаеш,че ако капитана е една путка,то тогава той първи напуска кораба,преди още пасажерите да знаят,че кораба потъва?
      има и такива капитани мечо,особено по територията,която ти наСЕЛЯваш.
      и ако имаш такъв капитан за премиер,той требе да излъже пасажерите нещо. да им подхвърли защо слиза от движещия се кораб,
      са смяташ ли,че бат ти бойко ще се пъкне по бтвто и ще каже:
      -Добър вечер мили българи и сънародници.Днес се явявам пред вас ,за да ви кажа,че й ебах майката на тая държава и поради тази причина напускам.

ами нема да каже мечо. бат ти бойко ше требе да си намери повод,зад който да прикрие истинската причина да оставката си и да използва този повод ,че да се измъкне възможно най добре от ситуацията,че да не си съсипе бъдещето в политиката.
      така,значи,требе да се произведе повод.ами кво ше кажеш една организирана кампания,която да не е срещу правителството ,а да речем срещу токопреносвачите,че вдигат тока?
      хм?
      дай са да потърсим случайни случайности за бъдещия икономически и финансов колапс,който би накарал мега егоцентрик кат бат ти бойко да сдаде властта по такъв начин.. кво ша кажеш за нещо от рода на уволнение на да речем министъра на финансите,чието уволнение по няква СЛУЧАЙНОСТ СЪВПАДА с "народното" недоволство срещу ЧЕЗ и сие "вдигачи" на ток?
      хм?

искаш ли да ти подаря поредната мъдрост от науката асеномика?
      тя е:

" умните хора печелят битки,а мъдрите печелят войни "

тва,което ти мечо не си дорасъл да разбереш е,че за да спечелиш война,има случаи в които НАРОЧНО трябва да загубиш битка

та ти не си дорасъл,и тва не ме учудва,тва което наистина ме учуди е,че бат ти бойко е дорасъл,че дори екзекутира такава игра.

айде са викам да направим един косенсус между твойта истина и мойта истина и да видим моа ли мечо с теб да си извадим някви поуки за в бъдеще?

твойта истина е,че вие сте силни и сте преборили лошата държавна сигурност и съборили правителството,а такива като мен ,дето са "осъзнати" а не помагат,са предатели.

мойта истина е,че на бат ти бойко са му трябвали такива като теб,че да му помогнат да се измъкне по терлици и горд .
      демек ти и бунтуващите се само сте му помогнали,а той ви се е подигравал на гаменщината ви .и ако си забелязал бунтовете бяха КОНТРОЛИРАНИ и специялно насочени не към прравителството,въпреки,че хората са най десни на него!и както може би си забелязал "бунтовете" кат изпълниха целта си,леко позаглъхнаха,а?

та според твойта истина мечо,кой не скача е предател,а според мойта истина,който скача е гамен.

тавай да видим ще намериме ли некъде консенсус- между това,дали аз съм предател,или ти мечо си гамен,а?

п.п.
      асоциирането,което правиш между мен и гамизов е меко казано абсурдно.дори няма да те питам как в главата ти моа да се роди такава "истина"

Коментар

Ами съгласно аксиомата която въвеждаш, значи са добри в реториката, тъй като пряка демокрация има и в Исландия и в Швейцария.

Справка:
        Факин Факът на Ню Йорк
        Аааа, мечо биков, в тези малки игрички не мож' ме вкара.
        Там накъдето си тръгнал, Бай ти Факи вече се връща.

А и както ти отворих очите в политическата тема, и в двете държави няма такова нещо. Между другото, там съм ти дал задачка, която ако се опиташ да решиш, ще ти отнеме доста време...
        Поне докато (ако изобщо) те земат на кораба.

Коментар

Ами съгласно аксиомата която въвеждаш, значи са добри в реториката, тъй като пряка демокрация има и в Исландия и в Швейцария.

Справка:
          Факин Факът на Ню Йорк
          Мечобиков, добре е да показваш и малко информираност.
          В Исландия, партията, която изведе страната от кризата, загуби изборите през април.

http://btvnews.bg/svetut/evroskeptit...islandiya.html
          В Исландия лидерът на консервативната Партия за независимост Бярни Бенедиктсон обяви победата си на парламентарните избори, след като дясноцентристката опозиция в страната убедително спечели пред управляващия социалдемократически алианс, предаде АФП.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Разочарован съм, моята красота е душевна, докато твоята е и физическа.

Коментар

И аз съм разочарована, да не оценят душевна ми красота?
              Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                Най-галантно отказвам, защото твоята красота заслепява моята!

Коментар

А специално анархистите ако изобщо някога са били добри в реториката, щяха да си имат поне една малка държава.

Справка:
                  Факин Факът на Ню Йорк
                  tnm

Коментар

Мия, може ли най-галантно да те помоля да махнеш мрежата от лицето си, за да можем да оценим истинската ти красота?
                    Най-галантно отказвам, защото твоята красота заслепява моята!
                    Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Анархистите винаги са били по добри в реториката от властниците. За който знае руски.
                      http://www.youtube.com/watch?v=6h2lNTEr07w
                      Мечо биков, трябва да пораснеш. Всеки е по-добър в реториката от властниците.
                      А специално анархистите ако изобщо някога са били добри в реториката, щяха да си имат поне една малка държава.
                      Справка - мечо ти биков.

Коментар

Анархистите винаги са били по добри в реториката от властниците. За който знае руски.
                        Обясни ми защо.
                        Аз не зная руски.

Коментар

• Анархистите винаги са били по добри в реториката от властниците. За който знае руски.
                          tnm

Коментар

Мия, може ли най-галантно да те помоля да махнеш мрежата от лицето си, за да можем да оценим истинската ти красота?
                            Това май е счупено огледало.

П.П. Разбира се, не правя връзка с "огледалце, огледалце, я кажи....."
                            Last edited by anon6706; 08.05.2013, 17:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                              Почнах да се наливам предкупонно
                              Внимавай за буквата Z.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                                Не се съмнявам в способностите на въображението ти.
                                И също така не се съмнявай, че не се съмнявам във всичко, което чета.

Коментар

Working...
                                X