IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Ааайдааа отидоха паричките от гурбета в Ню Йорк за бира
    Ааа, оня ден купих 36 бири и четри големи шишета кока кола за 32 кинта.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Хайде стига БСП агитация или по-скоро - тип Слави Бинев.

Имаш гласували 4 милиона, т.е. 4 МИЛИОНА са ЗА настоящата политическа система. От тях, дори да са купени 1 милион гласа (почти невъзможно число), то останалите 3 милиона искат да бъдат управлявани чрез същата многопартийна система.

Когато напълните Цариградкско шосе от Орлов мост до Плиска, тогава ще се съглася, че има народен бунт срещу статуквото.

Но искам да видя кадъра от птичи поглед, не от 3-4 монтажа на някоя телевизия.
      когато почнеш да плащаш по 200-500лв ток,като мен,тогава ще ми пишеш,какво искаш да се пълни и за комунистически простотии.нямам любимци за разлика от теб.бсп,най малко.ти явно не чуваш,не виждаш и не излизаш от вас.настояща политическа система,НЯМА.има,КРАДЛИВА система,която ние наблюдаваме от 10 ноември 1989г.това е,наблюдение и толкоз....и семки пред телевизора
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Айде Факи, обиждаш !!! Бегай за бира
        Абе мечо биков, че аз те защитих! Каква обида е това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Мечо биков, е що му се сърдиш?
          Повечето хора тук те смятат за маааалко джафкащо паленце.
          Ааайдааа отидоха паричките от гурбета в Ню Йорк за бира
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            чувал ли си нещо, за купуване на гласове?
            според теб, правилно ли е манговците да дават наклон на (вота)
            за фалшифициране на избори,чувал ли си?
            за стъкмени закони,свързани с изборите в последните дни на парламента,пак не си чувал!
            според теб...да се гледа мача и да се чоплят семки на пресконференциите след изборите.ама как извъртате,нещата
            Не мислиш, че Анон е прост нали ???

А сети се що се прави на прост !!!
            tnm

Коментар

Абе вие му евахте мамата на мечо ви биков. Ся ш' чете два часа за да ви отговори.
              По- кротко моля!
              Айде Факи, обиждаш !!! Бегай за бира
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                Хайде стига БСП агитация или по-скоро - тип Слави Бинев.

Имаш гласували 4 милиона, т.е. 4 МИЛИОНА са ЗА настоящата политическа система. От тях, дори да са купени 1 милион гласа (почти невъзможно число), то останалите 3 милиона искат да бъдат управлявани чрез същата многопартийна система.

Когато напълните Цариградско шосе от Орлов мост до хотел Плиска, тогава ще се съглася, че има народен бунт срещу статуквото.

Но искам да видя кадъра от птичи поглед, не от 3-4 монтажа на някоя телевизия.
                Last edited by anon6706; 08.05.2013, 18:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Да прави каквото си иска. Аз се плаша от такива като него.

Тия "измекяри" вече заплашват как на 12-ти май ще окупират НДК и в зависимост от изборните резултати, ще предприемат "съответните" действия.

Т.е. 10 хиляди измекяра няма да приемат вота на 3-4 милиона!!!!!

Какво трябва да се направи с тях?! Да се пребият ли?! Явно не, тогава какво - 3-4 милиона да вървят по свирката на 10 хиляди ли?
                  според теб, правилно ли е манговците да дават наклон на (вота)
                  за фалшифициране на избори,чувал ли си?
                  за стъкмени закони,свързани с изборите в последните дни на парламента,пак не си чувал!
                  според теб...да се гледа мача и да се чоплят семки на пресконференциите след изборите.ама как извъртате,нещата
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Каквото повикало, такова се обадило. На теб как ти хрумна в главата да слагаш постоянно думи в устата ми, които аз не съм казвал, а не стига това, а си позволяваш дори и като един истински Маранди да предполагаш дори и как мисля, и да спориш с така измислените от теб мои думи и мисли. Не съм ти някое заспало пале като тези дето ги водиш за носа. Или ще говориш с мене като с равен и без Иваноффщини, или си мисля, че Гамизов е МАСКАРА !!!
                    "Боже, прибери си вересиите"

Да сте живи и здрави всички четящи и да се върнете няколко страници назада да видите колко пъти ми слага думи в "устата", ХинтИлигента!

Та като го питам що го прави, ми слага нови думи в "устата" ... и после като му дръпна един извод по случая ми брои обидите... изобщо - без да се бара за нова обида, щото е вече потвърдено от загубените му спорове: "идиотска работа"!

- ама за да не го обиждам аз с изводи за омаскарената му работа в "спора", предлагам му сам да си определи действията с подобаващ извод за себе си! - но НЕ, той имал право да не отговаря - "Имаме право да се спрем казва"!

Ама това не е същинската наглост на която човешки отбран екземпляр е способен, За капак , сега нарежда че това съм правил АЗ - и даже го нарече "Иваноффщини"

Значи следва нов принцип - не е важно кой какво е казал, важно е какво ще се напише че е казал!

- особенно ако се напише от манипулативен, поврътлив, миризлив от мъжки хормони, подбран по нискоинтелигентност човешки екземпляр - расов ХинтелИгент!

П.С. за всички новобранци по спорене с ХинтелИгента - ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Слага думи в устата на опонента си по 2 причини:

(1) за да донагласи шаблона в който му е нужно да прокара разговора за да ви се "изака" изискано!

(2) за да обърне посоката от сложна за него, в удобни лични нападки, където е цар -> после следва (1) но не е задължително, ако му помогнете веднага да улучи шаблона!
                    Last edited by iivanoff; 08.05.2013, 23:35.
                    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Анархистите винаги са били по добри в реториката от властниците. За който знае руски.
                      http://www.youtube.com/watch?v=6h2lNTEr07w
                      Хе-хе,ами че това е художествена измислица, бре! ....Филм и нищо повече,чиято цел е да провокира няква любознателност сред тези които не знаят какво е 'болшевизъм","анархо-комунизъм", " Бяла армия" , "Червена армия" и пр,

А ти се седнал да ни навираш тоя линк за хиляден път в очите, все едно сме петокласници ...

И да те светна,че до 9.09.1944 г. нашите шумкари са типични анархо-комунисти като твоя малоумен "кумир" Махно...Неслучайно подвизите на нашите се заключават в това да оберат мандра,да влязат в някое село в което да набият попа,даскала, кмета и бирника,след което да изгорят архивите и да се изсулят като пръдня в гащи ...

Цялата тая "революционна дейност" има два резултата :

1) Точната бройка на шумкарите към 1.09.1944 г е 796 души (а не 200 000 както се твърдеше официално допреди 25 години....)

2) Коминтернът.,в частност Москва,винаги ни е критикувал заради недостатъчната болшевизация на БКП

Има и :

3)БГ-комунистите до 1944 г. които по същество са анархисти,изповядващи идеите за глупавата "пряка демокрация" (апропо,лансирани в Сталиновата конституция от 1937 г.) ,никога не са искали да управляват държава щото къде-къде по-лесно е да грабиш-награбеното и са били неприятно изненадани от СССР когато на 10.09.1944 г. се оказва че оттук насетне трябва да управляват,вместо да крадат! ....

Чак след 1956 г. др.Живков що-годе успява да положи основите на някакво съзидание,резултатите на което идват едва след 1975 г . и докато се затвърдят,палачинката по света се обръща (щото там играта е друга и ние като последната дупка на кавала ставаме жертва на лага.....) ....Ама тва дето ти го пиша го нема в гугъла,а освен тва струва и толкоз пари,че ти трябва да си с дълголетие лемуриец ако решиш изобщо да се възползваш от цялата информация.... И пак съм сигурен, че няма да се справиш
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Мечо биков, е що му се сърдиш?
                        Повечето хора тук те смятат за маааалко джафкащо паленце.

Коментар

Абе вие му евахте мамата на мечо ви биков. Ся ш' чете два часа за да ви отговори.
                          По- кротко моля!
                          Да прави каквото си иска. Аз се плаша от такива като него.

Тия "измекяри" вече заплашват как на 12-ти май ще окупират НДК и в зависимост от изборните резултати, ще предприемат "съответните" действия.

Т.е. 10 хиляди измекяра няма да приемат вота на 3-4 милиона!!!!!

Какво трябва да се направи с тях?! Да се пребият ли?! Явно не, тогава какво - 3-4 милиона да вървят по свирката на 10 хиляди ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                            п.п.
                            асоциирането,което правиш между мен и гамизов е меко казано абсурдно.дори няма да те питам как в главата ти моа да се роди такава "истина"
                            Каквото повикало, такова се обадило. На теб как ти хрумна в главата да слагаш постоянно думи в устата ми, които аз не съм казвал, а не стига това, а си позволяваш дори и като един истински Маранди да предполагаш дори и как мисля, и да спориш с така измислените от теб мои думи и мисли. Не съм ти някое заспало пале като тези дето ги водиш за носа. Или ще говориш с мене като с равен и без Иваноффщини, или си мисля, че Гамизов е МАСКАРА !!!
                            tnm

Коментар

• Абе вие му евахте мамата на мечо ви биков. Ся ш' чете два часа за да ви отговори.
                              По- кротко моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                                та значи имаме разбунтувал се народ,имаме и следствие-правителството пада.
                                е браво на вас бе мечо,страшни се,силните сте,умни сте.... АМА ДАЛИ СТЕ МЪДРИ?
                                Асене, на теб ти е простено, защото не си в България и гледаш/четеш само медии.

В България НЯМА разбунтувал се народ. Има 10-на хиляди измекяри (от 7 милиона народ), които се пробват да влязат в политиката.

Това е простата истина. Не казвам, че тук всичко е по мед и масло, но наистина няма народен протест в истинския му смисъл.

Коментар

Working...
                                X