IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    Мръ-ъ,

MILOM ме е прередил!
    да те черпя и теб

http://milom.blog.bg/

Коментар

• Реалността е фантазия, Малкопостов !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        ...Всъщност най-важното може би е какво наистина искаме отвътре, а не какво можем, какво бихме могли или какво трябва
        Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Всъщност, човешките възможности могат да бъдат ограничени до някъде само от познавателните възможности на определения индивид, но смятам, че при наличие на достатъчно време, това може да бъде преодоляно.
        Все някога ще настъпи мига, когато човек ще се научи да се противопоставя на земното претегляне

имаше един разказ.... Фантазьори ! Някой помни ли автора ?

Коментар

• Мръ-ъ,

MILOM ме е прередил!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Ами, щот не искам да ме водят по моретата, бре!
            Аз, на което и море д......................................... ...., защото ми е според теб да се разхождам по морета и океани!?

Е-е-е бе ТНТМ-тоо-о-о,
            Глей ся как се кикимориш!
            Мани ги пръчовете. то и без това в главите им саде футбол.

Вервам нема да откажеш да се топнеш в едно басейнче фул с минералната вода от извора на доктор Луи Перие от Ном. После - една вана с лечебна черна кал от Мрътво море, а до нея друга - с донки мляко от оная ферма, в белгийската провинция - L 'Asinerie дю Pays Des Collines.
            Пък съвсем леко твое у лево - алпинариум/с три надуваеми кучки/ за дебелото пце, та да си грухти гат му скимне.

И сичкото това на нивото на океана зад една яхта, колкото футболно игрище нейде на Малдивите?!
            Дето нито клати, нит се преобръща, щото са я правили аматьори.
            И на един кур место от сламката на коктела, досами арбалета ти - гальовно се плицикат два-три шарка.
            Е, като как да не ги отстреляш?

Ма, за нищо-нема, и започваш да си кривиш душата!

Деба аз тия летни жеги, деба...........
            В микс от нежни революции и ... кал по гърба!
            Ошашавиа народо.

................................
            Не влизала в моретата нашта.
            Дрън, дрън - ярина.
            Last edited by sergo; 09.08.2013, 18:29.

Коментар

П.П. Има ли някой на който не му се е случвало четейки нещо да възкликне:"Това сякаш аз съм го писал!" или "Това сякаш са мои мисли!"
              Особено що се отнася до философия, не мога да чета автори, чиито писания не отговарят на моите виждания.

Има една мисъл на Бор.

"Най-голям специалист е оня човек, който е направил най много грешки, в съответната специална област."

Това като го прочетох си казах, че те тоя човек е велик философ. После като тръгнах да чета биографични данни, разбрах, че наистина е бил философ.
              Last edited by mechobikov; 09.08.2013, 17:20.
              tnm

Коментар

Ами, щот не искам да ме водят по моретата, бре!
                Аз, на което и море да отида получавам тен само на показалеца на дясната ръка / явно се подава от чадъра, докато викам на келнера да ми донесе следващото питие/, в морето не влизам, от плътноста на водата не се интересувам, камъчетата ми ги носят / ако не ми ги донесат ги изпращат, а ако пропуснат да ми ги изпратят - отивам да си ги взема/ ...., защото ми е според теб да се разхождам по морета и океани!?
                Здравейте
                Тнм ,не обичаш морето защото неправилно си задала параметрите
                разгледай снимките и кажи дали не би се прежалила

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...43878120_n.jpg
                тук може да потъваш ,колкото искаш-има млади мускулести спасители

на 29 и 30 идва едно корабче в Несебър--кораб-резиденция
                разни прошляци си купили резиденции там и от време на време отмарят
                ако някой има излишни няколко милиона $ може да инвестира
                http://milom.blog.bg/

Коментар

Маранди, стойностни и приятно написани постове, при все че отново завършваш с негативизъм, който в момента се чудя на обективна или субективна основа е, но май ще трябва да препрочета за да го осмисля Различните гледни точки и по-точно тяхното зачитане и уважение е много важно нещо в живота на едно общество съставено от толкова различни по-характер, качества и убеждения индивиди.
                  Какво пречи обаче всеки сам да открие своята истина там където най-му допада и да припознае идеите които най-много споделя - без значение дали са от нашите предци, източни мислители, западни философи или просто изказани и съхранени някога от някого? Както и преди казах, нещата са съществували, съществуват и ще съществуват на тоя свят от самото му начало до самият му край, и не е нужно който и да е да се опитва да открива нещо което е извън него, и което никога не го имало. Просто трябва да погледнем в себе си и да намерим онова вътрешно чувство което ни кара да се чувстваме щастливи, да го извадим наяве, да започнем да мислим и действаме спрямо него и неусетно ще видим как и светът около нас се променя, как хората с които общуваме стават все по-добри и как обстоятелствата и ситуациите в които попадаме са точно това което трябва да ни се случи по пътя който сме избрали да извървим... Поне такова е моето мнение

Поздрави и на теб!

П.П. Зара, къртиш мивки!
                  Обективизма е частен случай на субективизма. Онзи частен случай, който отговаря за запазване на старото познание. На съществуващото знание. Обективизма е полезен в такъв смисъл, че помага да се опираме на съществуващото знание. Приемаме съществуващото знание за абсолютната обективна истина и на тази основа решаваме разните му там житейски и всякакви други проблеми. Обективизма не позволява нито развитие, нито упадък. Това е същността на обективизма - запазване на старото познание.

За развитието, за упадъка и за забиването на пирони в ковчега на обективизма, са отговорни другите части на субективизма.
                  tnm

Коментар

......................, къртиш мивки!
                    ...извинявам се за спама..., това беше част от ЧАРА на НЕЩАТА...

/вие и така си говорите по серьЙОзните теми, които, поне за мен - са далеч от ЧАРА.../
                    If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Маранди, стойностни и приятно написани постове, при все че отново завършваш с негативизъм, който в момента се чудя на обективна или субективна основа е, но май ще трябва да препрочета за да го осмисля Различните гледни точки и по-точно тяхното зачитане и уважение е много важно нещо в живота на едно общество съставено от толкова различни по-характер, качества и убеждения индивиди.
                      Какво пречи обаче всеки сам да открие своята истина там където най-му допада и да припознае идеите които най-много споделя - без значение дали са от нашите предци, източни мислители, западни философи или просто изказани и съхранени някога от някого? Както и преди казах, нещата са съществували, съществуват и ще съществуват на тоя свят от самото му начало до самият му край, и не е нужно който и да е да се опитва да открива нещо което е извън него, и което никога не го имало. Просто трябва да погледнем в себе си и да намерим онова вътрешно чувство което ни кара да се чувстваме щастливи, да го извадим наяве, да започнем да мислим и действаме спрямо него и неусетно ще видим как и светът около нас се променя, как хората с които общуваме стават все по-добри и как обстоятелствата и ситуациите в които попадаме са точно това което трябва да ни се случи по пътя който сме избрали да извървим... Поне такова е моето мнение

Поздрави и на теб!

П.П. Има ли някой на който не му се е случвало четейки нещо да възкликне:"Това сякаш аз съм го писал!" или "Това сякаш са мои мисли!"

П.П.П. Зара, къртиш мивки!
                      Last edited by kev; 09.08.2013, 16:59.

Коментар

• Разработвах успоредно около 30 статии и тия бяха едни от тях.

П.П. Предвид цензурата, с която ме удариха и тролчета е изтрито всичко и вече не мога да ги въстановя.

Свинете най-много се кефели да търкалят в калта и да омажат с кал даже и тия, дет' не са свине.

За момента никой не може да ви помогне, дори и Господ да слезе. Веднага ще го охулите и разпънете, че се опитал да не сте вечни роби.

Любимото ми лафче е: "Ти не си българин, щом пишеш на вие."
                        Last edited by marandi; 09.08.2013, 16:34.

Коментар

• Това ви е и последният българки лидер от световен ранг.

След това започвате да упадате, да губите позиции, за да стигнете до днешната статистика най-жалките в Европа.
                          --------------------------

Имате и проблясъци, но Левски не от тях. Левски е маша за задържане на статуквото да сте най-бедни.

Демек Русия и Австро-Унгария, които ви написаха днешната история да тормозите децата си с нея + еврейчето Иречек и сие.

Последните ви двама български историци са Паисий и след него Раковски, които се хилят с глупостите, които започват да ви промиват още тогава.

Като съм сигурен, че Паисий не е писал Славяно-Българска история, а името славяни и да стои преди българи ви го е лепнала Русия после - демек фалшификат.

Не мога да го докажа, но е очезвадно или как днешната пропаганда е впрегната да освини и Паисий като му манипулира труда.

Писал е Бългаска история и самото започване с: "О не разумни юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин го доказва?"

Никъде не е писал срам за славяно-българин и няма как Историята да му е такава, но го освинихте и него.

Всъщност България кого не освини за 140 години?
                          ---------------------------

Сега в момента апокрифното движение набира сила за Историята ви и ще изригне, че 140 години ви лъжат, за да сте роби.
                          Last edited by marandi; 09.08.2013, 16:36.

Коментар

Всъщност, човешките възможности могат да бъдат ограничени до някъде само от познавателните възможности на определения индивид, но смятам, че при наличие на достатъчно време, това може да бъде преодоляно.
                            Все някога ще настъпи мига, когато човек ще се научи да се противопоставя на земното претегляне

Абе, той човек /разбирай - мъжът / - отдавна се "противопоставя", ама...

...не съм се и съмнявал, че вие, дамите - все за такива неща си мислите..., мииии - най-лесно /и бързо/ преодоляване на гравитационната сила, свързана със земното ускорение - става с издигането на самолета, излитането на ракетата /в космоса/..., т.е. - вероятно - ПАК неща, измислени от жените и дължащи се в голяма степен на техният чар..., независимо, от кого точно са формулирани за първи път...
                            If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

...Всъщност най-важното може би е какво наистина искаме отвътре, а не какво можем, какво бихме могли или какво трябва
                              Момче,

понеже правиш грешката на Мечока от типа, че чуждата кокошка била винаги патка, ще се опитам да спася невинната ти душа все още.

-----------------------------

Това, по което се прехласваш още Патриарх Евтимий описва в трудове, които издигат Българското духовенсвто от Русия до Балканите ( представи си територията ) като невиждан авторитет.

Неслучайно османците не посмяват да го убият и се пръкват легендите за вцепенената ръка на палача като замахва към него да му вземе главата, за разлика от Шишман, когото посичат веднага докато са го гонели, а той е бягал кат' заек и сестра му е била жена на тоя дет' го гони, демек били са роднини уж.
                              ----------------------------

Та, накратко доколкото съм преглеждал Патриарх Евтимий в разработките си - говори за баланса навътре и навън. Там извежда тезата, че някои неща въпреки, че все още не ги виждате във Вселената, вътрешното ви вглеждане, ако се осъзнае - ще доведе задължително и до външното такова.

Демек, някои закони, които управляват Вселената ще ги разберете без да можете да ги докажете все още.

Евтимий е разработвал тая философия много преди да се пръкне титлата Далай Лама и Тибет.
                              -------------------------------

П.П. Понеже съм изследвал малко нещата ще ти кажа и личния си опит. Прекаленото вглеждане навътре в себе си, може да те убие, ако не третираш светоусещането в баланс и навън.

Същото важи и прекаленото вглеждане навън, т.е. в чуждите паници, ако не си се вгледал в себе си и опознал. Също може да те убие при липса на баланс.

Т'ва е накратко и нямам представа дали ще стоплиш какво ти говоря въобще, понеже Мечока се провали като се опитах да му помогна.

Заля ме с клишета и копи-пасти на чужди кокошки, които били патки и изобщо отказа да помисли какво му казвам.

Няма гаранция, че всеки задължително ще финишира някога на 100 метра, няма гаранция и на 1000 метра, няма гаранция и за 1 милион светлинни години, че някой ще финишира.

Т'ва ще си зависи от вас. Но спри да натрапваш клишетата на Тибет, като не си опознал родните си от какъв ранг са били много преди тях, които се скъса да натрапваш.

Нямате си на представа кои сте били и как сте диктували световната мода с векове. Когато Евтимий пише тия трудове и философия - Папата още е колел наред всеки, който оспори, че земята не е плоска, а Далай Лама още е нямало.

Поздрави!
                              Last edited by marandi; 09.08.2013, 16:05.

Коментар

• Обективистите са били, са и ще си останат ДЪРВЕТА !!!

Едно време земята е била обективно плоска. После е станала обективно кръгла. После слънцето се е въртяло обективно около земята. Ся пък земята се върти опбективно около слънцето. Сетне кой знае кое около кое ще се ВЪРТИ, и все обективно.

Лимки се въртят и се ПРЕСКАЧАТ в обективистките им ТИКВИ !!!
                                tnm

Коментар

Working...
                                X