Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеТова, което нямам силата да простя на баща си, дори на смъртният му одър, не са купищата предателства направени през годините.
Нито манипулациите/24 карата - комунист/.
-А, некви дребни слова, щом реши, че е дошло времето:
- Синко, престанах да разбирам нещата! Светът се смени, а аз съм уморен.
Каквото можах - направих.
Каквото не.............Ще ми се ти да се опиташ!?.
А, аз ще бъда зад гърба ти.
.........
/"Боже, дай ми сили да понеса това, което не мога да променя; Дай ми решителност да променя това, което мога да променя; Дай ми мъдрост да различа това, което мога да променя, от това, което не мога да променя."/
Коментар
-
Оставям само изрязаното ...не с цел манипулация
Червеното не се разбира от много хора .....може би защото разбират,че и те ...и аз ...всички вървим на там
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение...
.../Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Това, което нямам силата да простя на баща си, дори на смъртният му одър, не са купищата предателства направени през годините.
Нито манипулациите/24 карата - комунист/.
-А, некви дребни слова, щом реши, че е дошло времето:
Каквото можах - направих.
Каквото не.............Ще ми се ти да се опиташ!?.
А, аз ще бъда зад гърба ти.
.........
/"Боже, дай ми сили да понеса това, което не мога да променя; Дай ми решителност да променя това, което мога да променя; Дай ми мъдрост да различа това, което мога да променя, от това, което не мога да променя."/
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеДа ме прощаваш!
Четворката, купуваш за себе си - а той се хвали, че мое да чопне старата ти тройка.
...............................
Ти си пръча.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеАз с мойта щерка, откакто откакто стана на шестнайсе - млого малко си говорим, щом сме на саме.
Привиъсли - сваляме си гаджета.
При теб как е?
......................
Коибата, .............Може пък да ме пропусне.
За другото - като му дойде времето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГалакси 4 ще го споходи другата седмица.
Да ме прощаваш!
Четворката, купуваш за себе си - а той се хвали, че мое да чопне старата ти тройка.
...............................
Ти си пръча.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеЩеш!
Щеш!
О-х как ще да щеш!
Той кой ще копира?
"Роди ме тати с късмет, пък ме........."
Аз с мойта щерка, откакто откакто стана на шестнайсе - млого малко си говорим, щом сме на саме.
Привиъсли - сваляме си гаджета.
При теб как е?
......................
Коибата, .............
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
А синковеца?
Дето си му пример?
."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе ща таквоз. Ще го загубя или ще седна отгоре му. На мен ябълката ми пречи, та това нещо
Щеш!
О-х как ще да щеш!
На тия години требе си развиваш мозга. И паметта. И ...............
Зимай пример от ТНТМ -то!
На нея, да не ѝ е лесно?
.........................
Ей ся ще да ти врътна гъзобрък
А синковеца?
Дето си му пример?
Той кой ще копира?
"Роди ме тати с късмет, пък ме........."
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАз не ям, бря - ма, Ламята т'ва яде, щот' нема зъби.
П.П. 3 дена съм пцувал, щот' имаме 3 градини и той само ходи и мъкне в къщи ( демек чувства се полезен ).
Па, се изчерпах вече как да му го правя.
Вашите са пропуснали зелена баница - мо'е с кори, може и с тесто да се замеси - ма не им се карай
Е, ся 1 кило малини и 2 кила кайсии ще заминат - няма кой да ги яде. Предните дни изкъртихме 20 компота набързо от джанки и 10 от вишни - ма, то мо'е ли да се виси само по печки.
Няма толкоз време - хаха
П.П. Зат'ва се сръвфаме понявгиж за 30 сек. щот' съм казал кат' мъкнеш нещо в къщи - да си има после идея какво да го прави и съхрани.
Пакетчета - етикети - фризер. Компоти - трушии и т.н. - но да престане да мъкне в къщи, щот' - Русото има 1 час на ден да ошета и наготви - повече сорка и да ходи на ресторант.
Предната седмица му показах как да се прави пресен компот - ся се псувам за 5 дена - 4 дена си прави пресен компот сам - тенджера джанки, захар и яхууу ... точка ком.
Откача ме - хаха
Тази вечер за мое огромно съжаление даже не можах да се напия, щото мезих освен салатката и едни макаронки песто" със сос босилек, зехтин, и още няколко неща. Макаронките изглеждаха точно като ориз със спанак на цвят, ама вълшебни на вкус!!! Пих и домашарка и радлерчета, ама нещо не можа да ме хване алкохола да еВа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеНо-о-о-го си нефела!
Нема ни-ни!
Туй паве е змислено за мързделивци.
Като мен.
Като............
........................
Бе кво да те открехвам!
Друго си е сутрин в осем да си сърбаш кавето на кьошка........... с таблет.
По-сладко е!
Мое да си чатиш със тайфата....
Ънлимитед.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТва таблет кво беше? Ни компутер - ни тилифон? Сигур няма
Нема ни-ни!
Туй паве е змислено за мързделивци.
Като мен.
Като............
........................
Бе кво да те открехвам!
Друго си е сутрин в осем да си сърбаш кавето на кьошка........... с таблет.
По-сладко е!
Мое да си чатиш със тайфата....
Ънлимитед.
Коментар
Коментар