Първоначално изпратено от Вълчо-34
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеНаздраве за тоа единствен ден в годината 12 феврари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение"Била" залагат на шкарта..."Телиш" взе ли си !?
Домейн-Пещера също имат попадения и ся предизборно требе да им засилваме обороцията,че са основен спонсор на куп обръчи,кумове и баджанаци
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Матюююю, секи да си пии пииньето как иска... Са, по принцип значи, аз не съм привърженик да се ограничаваме, стига Бенджи да не ни бие по главите кой къф пияница е. Дедо втасва и от две твърди, така че ногу се съобразиавам.....
Наздраве за тоа единствен ден в годината 12 феврари.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНик'ви пияници не сте, бе .... Баси ..., мълчаливо да вметна, че тук не е прието да казваме "Баси", а БаСЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВ събота направих посещение на добра воля у една от големите търгофски вериги......та са наложи да се възползвам от 25% отстъпка, дето я правеха........"Телиш" взе ли си !?
Домейн-Пещера също имат попадения и ся предизборно требе да им засилваме обороцията,че са основен спонсор на куп обръчи,кумове и баджанаци
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
В събота направих посещение на добра воля у една от големите търгофски вериги. Мъ не щот чак толкоз бях приритала. Запасите ми от червено вино бяха слезнали под критичния минимум, та са наложи да се възползвам от 25% отстъпка, дето я правеха.
Нал са задава светъл празник ..., трябва да сме подготвени.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВъх, старост нерадост. Забравил съм че съм го разправял
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАко знаеш колко глупости помня, но редовно забравям къде съм си оставила ключовете, телефона ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВъх, старост нерадост. Забравил съм че съм го разправялПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВъх, старост нерадост. Забравил съм че съм го разправялОбичам да слушам истории тъй че ако имаш за разправяне не се замисляй
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБрях, се за туй приключение у Албена разпраяш кат прочетеш думичката "Бакарди"
Коментар
Коментар