Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Last edited by фръцла ежкова; 22.02.2013, 11:48.Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеНаивник няма как иначе, едното следване носи приходи повече, за да може да се плаща другото, което ми е на сърцеПък и да си призная се справям много по-добре от колеги, които си висят по цял ден на лекции и накрая пак не знаят нищо
Уф, излязох да изпуша една цигара ебаси студа е навън
Едно малко коняче за сгряване
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДо никъде няма да я докараш такаАма кво да се прави, като се замисля, навремето аз се ожених в обедната почивка
Пък и да си призная се справям много по-добре от колеги, които си висят по цял ден на лекции и накрая пак не знаят нищо
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеНа обяд имам изпит (ще бягам в обедната почивка да го взимам, добре че го сложиха по това време...) Дано ми го дадатАма кво да се прави, като се замисля, навремето аз се ожених в обедната почивка
Коментар
-
Last edited by фръцла ежкова; 22.02.2013, 11:48.Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНи мой тъй, малките сметки аз ги плащам !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЛичи си!
Да изпием по едно кайве. Нека мойто ирланско, твойто - какво ти ти сърце искаНо днес аз ще развържа кесията.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение!
Да изпием по едно кайве. Нека мойто ирланско, твойто - какво ти ти сърце искаНо днес аз ще развържа кесията.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеУжасно отново са се появили любители на чашкатапорока е до гроб
кампанията ми против алкохолизма продължава
.
Наздраве на пиещите!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеУжасно отново са се появили любители на чашкатапорока е до гроб
кампанията ми против алкохолизма продължава
Само кротко пиенье, апване, ....,..... ей тъй на....
Гледам мачле по талавизора и не се алкохолизирам. Чесно.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеА аз продължавам да се чудя, откъде идва водата на вятърната мелница.....
За жалост нямам време да се включвам в темите и ми е гадно как се кефите без мене....
И си поркате и хапвате и за псалм 129 си хортувате....
Днес бягайки по задачи се сблъсках с едно красиво дете в един сутерен....
Извинете г-не, ми каза усмихната тя....
Нищо , фръцле, пак заповядай......и отговорих -...
За част от секундата се намуси, а после се засмя.....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар