If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С повече водка...На втората чаша се яде с главата, а на третата се спира с чистенето....
Едно време, ехей, през комунистическо, даваха един съветски ШЕДФьОВЪР "Москва не вярва на сълзи". Има една сцена дето пият водка с една риба, ама я блъскаха джелатски в масата, че да омекне
АЗ съм чувал, че направо се ръфала.....
Малий, тази година имам разсад за продаване......Досаждам на всички колеги като им давам да садят....Тнм , ще пратя една връзка до "баба на село"...
пп Тази буря да не ти отнесе изолацията....?
Преди 3-4 г на хижа Мальовица едни образи лепят изолация, но като без пари....Нито теракол, нито дюбели в достатъчно количество.....Минаваме и като задуха един вятър им свали половината плоскости....Хич не им беше до смях....
Изолацията ми е вътрешна. Направих я както ме посъветва - с фибран. Там проблеми нямам. Обаче едната щора даде фира
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Сега ще ти накъсам на ситно един "айсберг" /тази салата се късала, не се режела/ с повечко пресен лук. Репички и краставица искаш ли да сложа?
П.П. На мен ми сипете нещо по-силно, че голем стрес изживях нощеска
Наздраве!
АЗ съм чувал, че направо се ръфала.....
Малий, тази година имам разсад за продаване......Досаждам на всички колеги като им давам да садят....Тнм , ще пратя една връзка до "баба на село"...
пп Тази буря да не ти отнесе изолацията....?
Преди 3-4 г на хижа Мальовица едни образи лепят изолация, но като без пари....Нито теракол, нито дюбели в достатъчно количество.....Минаваме и като задуха един вятър им свали половината плоскости....Хич не им беше до смях....
За цялата кръчма - НАЗДРАВЕ!
Днес е петък, все пак, гледам разнообразни питиета, аз като по-опитен (готин лаф за възраст) ще си остана и ще сипя на всеки желаещ "най-обикновена" гроздова ракийка от Айтос (4 литра), нещо салатка има ли кой да спретне?!?
Сега ще ти накъсам на ситно един "айсберг" /тази салата се късала, не се режела/ с повечко пресен лук. Репички и краставица искаш ли да сложа?
П.П. На мен ми сипете нещо по-силно, че голем стрес изживях нощеска
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
За цялата кръчма - НАЗДРАВЕ!
Днес е петък, все пак, гледам разнообразни питиета, аз като по-опитен (готин лаф за възраст) ще си остана и ще сипя на всеки желаещ "най-обикновена" гроздова ракийка от Айтос (4 литра), нещо салатка има ли кой да спретне?!?
С посипване на главата с пепел няма да стане!
Ние с Бенджи сме корумпирани. Давай една бутилка с отлежал ром и ние удобно ща забравим за прегрешенията ти
С посипване на главата с пепел няма да стане!
Ние с Бенджи сме корумпирани. Давай една бутилка с отлежал ром и ние удобно ща забравим за прегрешенията ти
Коментар