IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    "Нищо не може да се предскаже. Особено бъдещето."
    Нилс Бор
    Брях, не пиенето на алкохол до какво води. Кой ти говори за предсказване на бъдещето!? Нагласата е важна, нагласата да приемеш и да разбереш промяната и развитието на отношенията.

    УжасТ!, Кви ги върша у Кръчмата.
    Коле, сипи едно дълго ирланско кафе!
    Наздраве!
    Last edited by tnm; 15.11.2013, 11:13.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
      не съм видел некой с наведена глава да мое да пие
      Те това е приказка. Ашколсун !!! Ти си бил от нашия клуб, пък ние да не знаем. Ся ако кажеш, че играеш бридж или барем бридж белот, цена няма да имаш.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

      Коментар


      • Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
        ....
        М ? Ко ?
        Къв точно ти е дерта ?
        Кой точно момент ти убегва ?
        ...
        Що се е задомила ? Що е родила ? Що па второ ? Обича ли мъжо си ? Той убича ле я ? Ма как спи ? А спи ли спокойно ? Дрънди, майни ?
        ...
        Ми, да ти кажа (ас, кат началник на обекта имам прао се изкажа - (един път), налЕ)
        минало-заминало ...
        НЕ Е ТВОЯ РАБОТА, друже ...
        Когат е требвало да действаш, не си напраил нещо (или съответно си напраил излишното) и тая твоя жетейска история е приключила... ТОЛКОЗ !!!
        Секи върви по пътя си...
        Нема кой да те чака да се накумиш, да събираш сили, мутивация, пари, и прочее глупости и оправдания ...
        Щом не е станАло, не Е - ТОЛКОЗ !!!
        Тва, че не ти е ясно, как живее с мъжъ си сега, постигнала ли е вътрешен мир със себе си, има ле любовник, просто потвърждава, че не я познаваш ...
        Кво си си преставял, си твой дерт... налЕ.. (Ама защоооо ??? Ама аз не мислех, че си ТАКАВА ... Ахахахахахаа... Сори брат..)
        И нема кво да разтегаш сополи и прочее секрети ...
        НЯМА СМИСЪЛ
        и НЕ чопли там повече ... (осмисли станалото, запомни го, и са направи изводи..)
        Относно ергенуването, дълголетието и бъдещите творчески и лични въжделения и планове, НЕ прави СМЕТКИ ...
        Щот жиуото е толко ШАРЕН, че напрао си е е.ал майката !!!
        Глей смело напрет, носи си новите дрехи и се усмихвай сека заран, кат се разбудиш ...
        По-добре с мома до себе си ... Афкорс..
        ...
        Бирата е от МЕН...
        налЕ ...
        (леко затривайки бара с чиста суа кърпа...)
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

        Коментар


        • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Въпрос на трезва преценка е, започвайки една връзка ти да предвиждаш това развитие.
          "Нищо не може да се предскаже. Особено бъдещето."
          Нилс Бор
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

          Коментар


          • Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
            ....
            В опит да предизвикам скандал(е не се получи,щото и не съм такъв човек де),за да избликне яростта и да си кажем болезнени истини,както подобава за край на една връзка,знаете ли какво ми каза тя - "Ама аз не мислех,че са ти чак такива чувствата" . Е, какви да са? И това става на второто ни залюбване,като първото е било десетина години по-рано.Тогава,на момента на тези приказки,не знаех как да реагирам ....честно казано все още не намирам решението и едва ли има адекватно такова

            ....
            колко много те разбирам, дори не можеш да си представиш, но... Няма да обръщам кръчмата на Лична драма, макар че човек се отбива на това място, за да търси разтуха, но ще ти кажа само едно нещо от мен:
            Имаш 2 варианта - единият е, че човекът отсреща е просто тъпа Утка заспала, за която си бил нищо повече от начесване на крастата (т.е. да й дадеш малко топлинка и самочувствие, когато най-много е имала нужда от тях, заюото е нямало как да си ги намери вкъщи, където всичко е изчерпано), а другият - че просто се е уплашила, че така ще си рзруши къщичката от карти, която е изградила с "любимия" си, без да е наясно, че така или иначе тази къщичка е разрушено много-много отдавна, още когато те е целунала теб за пръв път. И в двата случая говорим за егоизъм и страх, а най-вече говрим за човек, който не те заслужава.
            Да, знам, ще ти е много тежко, ще търсиш утеха там, където няма да я има, няма да е честно спрямо теб, нито спрямо новия живот, който е създаден, но такъв е животът и ти трябва да продължиш напред, помъдрял от тази случка, но не позволяващ й да затвори сърцето ти за бъдещи емоции. Явно си добър човек и просто не си намерил точно това, което ти трябва - не търси причини, няма да ги намериш, не търси и отговори - и тях ги няма, просто запази хубавите моменти и знай, че са били такива заради теб, заради това, което си.
            Лека и доходна от мен, а още е рано за почерпки (пък аз не пия кафе или чай), затова едно айрянче от мен (макар че на картинката го водят млЕко) - лекува много неща

            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

            Коментар


            • Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
              Добро утро ли,добър вечер ли ....и аз не знам вече

              Стоя си аз привечер и ме е обхванало безделие и звънва телефона ...стар познат,не е звънял с години.Заговорихме се и от дума на дума стигнахме до една моя любовна връзка,бивша изгора,та родила,за втори път.Ама то връзка кат връзка ли да беше ....бетер сапунен сериал.
              Чудех се да се нервя ли,да махна с ръка ли и да подмина клюката ли,да се смея ли ....но явно още се паля щото не можах да си намеря място,ходих побачках някой друг час,малко разходка на хладно да угаснат бесовете в мен,прибрах се и пак не ме лови сън.
              Паля се,защото не разбирам как живеят тези хора със себе си,как може да си кривиш душата и да си мислиш,че живееш смислен живот,как може да се раждат деца в лъжлив живот ...що за битие,що за съществуване е това.
              И докато ако е едностранно (само единият лъгал,та се скъсал) е разбираемо,то в моя случай знаят и двамата от въпросната двойка.
              Е,що за дебилщина,тоя нейния,нито е сляп,нито е глух ...де'а и мъжете,де'а и неревнивците,аре пък чак толкоз .Ще кажете - почувствал си се засегнат - ми не,тогава на момента на свършека на връзката може би,но не и сега.Жената ми беше представата за съвършената жена,въпреки че знаех че не е светица.Аз съм доста толерантен и оправдам,че стоката първо требе да се пробва преди да се вземе,т.е малък е шанса от първият път да случиш и требе да се пробва и търси преди крайното решение.Та ...не е светица,но си ми допадаше и бях с надеждата,че се е набесняла и улегнала.Да,ама не.Мъж и също го знае всичкото това.
              Как се живее с това лицемерие бре хора?И защо след като нямат нищо против да съжителстват при тези условия,изведнъж решават да се забавляват,като повлекат и някой страничен в техният лайнян водовъртеж .
              В опит да предизвикам скандал(е не се получи,щото и не съм такъв човек де),за да избликне яростта и да си кажем болезнени истини,както подобава за край на една връзка,знаете ли какво ми каза тя - "Ама аз не мислех,че са ти чак такива чувствата" . Е, какви да са? И това става на второто ни залюбване,като първото е било десетина години по-рано.Тогава,на момента на тези приказки,не знаех как да реагирам ....честно казано все още не намирам решението и едва ли има адекватно такова


              Ужасен съм!
              Ергенче съм и съм 99% сигурен,че искам да си умра ерген!

              Тук сигурно ще се намерят хора да искат да се извиня,че ги занимавам с битовизмите си.Други ще подадат рамо да се подпра.

              Аз пък си поревах,щото така ми го поиска сърцето!!!

              То и Колчо,малко с предварение,предразположи с неговото заточение в склада и неискане за писане,и размисли за живота.

              И с пиене вече не минават некои рани,мамка му ...даже кървят повече

              Ай ...сполай ви.
              Кат ми мине срамът пак шъ дохождам
              Братчед ... интересен коментар и съвсем на място у Кръчмата.
              Една персийска поговорка гласи, че когато човек е влюбен, вижда обекта на своето обожание като при лунна светлина - по-голяма част с въображението си и по-малка с очите. Аз бих добавила, че става интересно, когато изгрее слънцето.
              А по отношение на връзката ... мъжът има един подход, жената съвсем друг.
              Когато уважаемия господин срещне дамата на сърцето си, през умът му минава мисълта, че е желателно тя да не се променя в годините.
              При дамата нещата са малко по-различни Щом попадне на избраника си тя мисли, че е задължително момъка да претърпи някоя друга корекция /естествено, в резултата на нейните мъдри напътствия /.
              Но както знаем, всички хора се търпят развитие през годините. Въпрос на трезва преценка е, започвайки една връзка ти да предвиждаш това развитие. И да го приемаш.

              Малииий, отплеснах се. Наздраве!
              Last edited by tnm; 15.11.2013, 10:06.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

              Коментар


              • Дубрутру, пиьеници ньедни!

                Гледам вчера, докато се опитвах нещо да труда, бая случки са се случиле....
                Не мое дедо да ви хортува арни приказки за поучение, секи сам требе да си мине по пъто. Я тоже съм в умисъл, ама нема ви рапраам лакърдии, щото поуката важи и за мене. Убаво е, че оценявате храма подобаващо, но то е именно щот сме се ора, намерили веритаса у виното. Това за банването нещо ми иде в повече за моата логика, ама то у дедо кое ли е нормално.
                Така че Гошо Лука ич да се не коси, още по-малко Катилчето, най-вече Слепока!
                Тука сме, ние сме, добри или лоши, умни или глуповати, млади и други, красиви и много красиви, както казва Леля. Целата банда, начело с тоа трезвеник Мечо, и Тънъмънчето, и още, и още. Горе главите ( не съм видел некой с наведена глава да мое да пие) и продължаваме!!!
                Наздраве! Мерло за сички!
                И това ще мине ...

                Коментар


                • Добро утро ли,добър вечер ли ....и аз не знам вече

                  Стоя си аз привечер и ме е обхванало безделие и звънва телефона ...стар познат,не е звънял с години.Заговорихме се и от дума на дума стигнахме до една моя любовна връзка,бивша изгора,та родила,за втори път.Ама то връзка кат връзка ли да беше ....бетер сапунен сериал.
                  Чудех се да се нервя ли,да махна с ръка ли и да подмина клюката ли,да се смея ли ....но явно още се паля щото не можах да си намеря място,ходих побачках някой друг час,малко разходка на хладно да угаснат бесовете в мен,прибрах се и пак не ме лови сън.
                  Паля се,защото не разбирам как живеят тези хора със себе си,как може да си кривиш душата и да си мислиш,че живееш смислен живот,как може да се раждат деца в лъжлив живот ...що за битие,що за съществуване е това.
                  И докато ако е едностранно (само единият лъгал,та се скъсал) е разбираемо,то в моя случай знаят и двамата от въпросната двойка.
                  Е,що за дебилщина,тоя нейния,нито е сляп,нито е глух ...де'а и мъжете,де'а и неревнивците,аре пък чак толкоз .Ще кажете - почувствал си се засегнат - ми не,тогава на момента на свършека на връзката може би,но не и сега.Жената ми беше представата за съвършената жена,въпреки че знаех че не е светица.Аз съм доста толерантен и оправдам,че стоката първо требе да се пробва преди да се вземе,т.е малък е шанса от първият път да случиш и требе да се пробва и търси преди крайното решение.Та ...не е светица,но си ми допадаше и бях с надеждата,че се е набесняла и улегнала.Да,ама не.Мъж и също го знае всичкото това.
                  Как се живее с това лицемерие бре хора?И защо след като нямат нищо против да съжителстват при тези условия,изведнъж решават да се забавляват,като повлекат и някой страничен в техният лайнян водовъртеж .
                  В опит да предизвикам скандал(е не се получи,щото и не съм такъв човек де),за да избликне яростта и да си кажем болезнени истини,както подобава за край на една връзка,знаете ли какво ми каза тя - "Ама аз не мислех,че са ти чак такива чувствата" . Е, какви да са? И това става на второто ни залюбване,като първото е било десетина години по-рано.Тогава,на момента на тези приказки,не знаех как да реагирам ....честно казано все още не намирам решението и едва ли има адекватно такова


                  Ужасен съм!
                  Ергенче съм и съм 99% сигурен,че искам да си умра ерген!

                  Тук сигурно ще се намерят хора да искат да се извиня,че ги занимавам с битовизмите си.Други ще подадат рамо да се подпра.

                  Аз пък си поревах,щото така ми го поиска сърцето!!!

                  То и Колчо,малко с предварение,предразположи с неговото заточение в склада и неискане за писане,и размисли за живота.

                  И с пиене вече не минават некои рани,мамка му ...даже кървят повече

                  Ай ...сполай ви.
                  Кат ми мине срамът пак шъ дохождам
                  Страхът трудно се преодолява само със знания

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    На гръцки означава глава.
                    Ей,разгеле!!!

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Кафалоподобно!!!
                      На гръцки означава глава.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Лято, ама догодина.

                        П.П. Кат не си риба, дан си някое земноводно!?
                        Кафалоподобно!!!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Отново, ника ми няма нищо общо с рибите и нека бъде лятоооо!!!
                          Лято, ама догодина.

                          П.П. Кат не си риба, дан си някое земноводно!?
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            И как точно ме защити. "Присмял се хърбел на щърбел." Приравни ме с неграмотника на неграмотниците. Ми той на дума с 4 (четири) букви, прави най малко 5 (пет) правописни грешки бре. А аз съм ЛИТЕРАТОР !!!

                            Ама нейсе !!! Червено вино, аз черпя !!!
                            Прави 5 грешки, щото малко съска и се затова пише "уфссъ"
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Пием ама културно, не като животни

                              Я викам да влезна малко тука, че да се почувствам и аз човек

                              Мечо, видя ли как те защитих в Политиката? Тряа черпиш

                              Ай наздраве, с едно свежо Пиринско... от магазина
                              И как точно ме защити. "Присмял се хърбел на щърбел." Приравни ме с неграмотника на неграмотниците. Ми той на дума с 4 (четири) букви, прави най малко 5 (пет) правописни грешки бре. А аз съм ЛИТЕРАТОР !!!

                              Ама нейсе !!! Червено вино, аз черпя !!!
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Рибок, не ме вкарвай ф приключения. Ако това на снимката е мастика, трябва виднага да се поправя. Ич не го харча тоз одеколон.
                                Отново, ника ми няма нищо общо с рибите и нека бъде лятоооо!!!

                                Коментар

                                Working...
                                X