If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бре, като гледам вчера какво сте се усв..., исках да кажа творчески изяви, как па не те е налегнал тежък махмурлук?!?
Са по едно ирландско с кексче, (пардон - мъфин требваше да използвам, за да не решите, че дедо е старомоден), а за който иска може и по една малка бира
Хубав ден на всички!
То нас такива физиологични прояви на организма не ни се случват, щот хуморалната ни регулация е на ниво
Наздраве!
Бре, като гледам вчера какво сте се усв..., исках да кажа творчески изяви, как па не те е налегнал тежък махмурлук?!?
Са по едно ирландско с кексче, (пардон - мъфин требваше да използвам, за да не решите, че дедо е старомоден), а за който иска може и по една малка бира
Хубав ден на всички!
ТНМ : "Умрех от студ. Давайте нещо греяно, подгреяно ... все там!"
Е затова уважавам храма и посещаващите го - как се обединяваме, независимо от усещанията
Мисля, че и за двамата става мерлото - за Тънъмънчето греяно, за Бенджи - стайно.
Айде пийте пиьеници!
Благодарско за питието и компанията!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Е затова уважавам храма и посещаващите го - как се обединяваме, независимо от усещанията
Мисля, че и за двамата става мерлото - за Тънъмънчето греяно, за Бенджи - стайно.
Айде пийте пиьеници!
Айде пийте пиьеници!
Коментар