Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМи пОкажи какво има в тия гаражи.И само не казвай пак Максимус ...
Ма Колето разреши да изнесат едно представление
У първият гараж е тази лимозина:
У фтория - те тази:
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСлед толкоз питиета снощи, в Кръчмата цари един мир, едно спокойствия,
народа удобно се е натъркалял под масите ...
Хвала!
П.П. А бе кво става тука - един си има склад, друг си има мазе. Аз пък имам два гаража
.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
След толкоз питиета снощи, в Кръчмата цари един мир, едно спокойствия,
народа удобно се е натъркалял под масите ...
Хвала!
П.П. А бе кво става тука - един си има склад, друг си има мазе. Аз пък имам два гаража
.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВместо обещания, кажи къде се намира мазето....
Другото остави на нас..
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУпотребата на качествените питиета, води до качествени изживявания.
Наздраве!
пп Май не беше точно така приказката , ама...кът не помня....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУпотребата на качествените питиета, води до качествени изживявания.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИма още шишета и довечера ще сипвам от тях
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдно малко или по едно малко от сичките шишенца?Life won't wait for you.
Коментар
Коментар