If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аре добър вечер.... кашлям... ужаст, както казват некои, как се живее без бира, ша пробвам чай с ... квото дойде!Убави мачлета - дали нема да излезат некои изненадки...
Малиииий, нощеска пак сънувах, че съм на изпит... Като чертах едни язовирни стени, като изчислявах едни ми ти сили на хидравличен натиск. УжасТ.
А сутринта си припомних как на лекциите по Строително дело - първи час към 07:30 - преподавателят ни питаше и разпитваше какво оказва натиск върху стената на язовира ... !?
И в отговор на настъпилата гробната тишина в залата, добави и уточняващ въпрос,
- С какво е пълен язовира!?
Поизтрезнял колега от последните редове, услужливо му отговори:
- С бира.
Наздраве!
Кой това!? Леля или може би Lelq....
Некой мъ плагиатствува, щото аз за Гърция не съм постигала разни договорености
Наздраве!
Lelq е душичка...
"Каката" на лелята е опасната...
пп И кво казваш - и паве да е, гръцко да е....
Другия път ще натоваря една кола, за да ми напомнят пътя за връщане...Да не се загубя в горите тилилейски....
Аз се разходих до Комотини...Стари български земи....Добре, че не са наши вече....
Щяхме и това море да съсипем.
Плаж до хоризонта с пясък по-ситен от Слънчев бряг, къщи едноетажни строени преди години, чисто синьо море, жега...тишина..
Топнах се до колене в морето - студено е още, но след месец ще става....
Едни бели, червени, зелени и кафяви камъчета....светят на слънцето....
Започнах да събирам, но ми намекнаха, че обичат по-прозрачни и аз трябваше с нежелание да се освободя от товара... .Хапнахме едни калмари и се прибрахме....
Затиснала ме е работата, но действам като робот- мисля си за морето, спокойствието и си действам....
От време на време се налага да трия изречения от докладите - пиша за море, синева и разни таквиз неща....все благинките на живота....Тъпня...Докато се обърнеш и спомените повече от мечтите.....( това прозвуча умно...все едно Катила го е писал...)
Наздраве !
Кой това!? Леля или може би Lelq....
Некой мъ плагиатствува, щото аз за Гърция не съм постигала разни договорености
Аз се разходих до Комотини...Стари български земи....Добре, че не са наши вече....
Щяхме и това море да съсипем.
Плаж до хоризонта с пясък по-ситен от Слънчев бряг, къщи едноетажни строени преди години, чисто синьо море, жега...тишина..
Топнах се до колене в морето - студено е още, но след месец ще става....
Едни бели, червени, зелени и кафяви камъчета....светят на слънцето....
Започнах да събирам, но ми намекнаха, че обичат по-прозрачни и аз трябваше с нежелание да се освободя от товара... .Хапнахме едни калмари и се прибрахме....
Затиснала ме е работата, но действам като робот- мисля си за морето, спокойствието и си действам....
От време на време се налага да трия изречения от докладите - пиша за море, синева и разни таквиз неща....все благинките на живота....Тъпня...Докато се обърнеш и спомените повече от мечтите.....( това прозвуча умно...все едно Катила го е писал...)
Малиииий, нощеска пак сънувах, че съм на изпит... Като чертах едни язовирни стени, като изчислявах едни ми ти сили на хидравличен натиск. УжасТ.
А сутринта си припомних как на лекциите по Строително дело - първи час към 07:30 - преподавателят ни питаше и разпитваше какво оказва натиск върху стената на язовира ... !?
И в отговор на настъпилата гробната тишина в залата, добави и уточняващ въпрос,
- С какво е пълен язовира!?
Поизтрезнял колега от последните редове, услужливо му отговори:
- С бира.
Наздраве!
Пил я водку сморщив глотку,пил я выпучив глаза
Каждый день я пил в охотку,пил я так как пить нельзя
Скоро пить мне стало нечем,водки много- я один
И тогда сказала печень"мой хозяин-сукин сын!!!
Пил я водку сморщив глотку,пил я выпучив глаза
Каждый день я пил в охотку,пил я так как пить нельзя
Скоро пить мне стало нечем,водки много- я один
И тогда сказала печень"мой хозяин-сукин сын!!!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар