Са сИпете нещо, че ми изгоре душата ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМа то огънят, НИКОГА не гасне...
Бирата - хладна ...Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМалиий ..., 10 градуса температура на въздуха, влажност 96%.
Коле, пали барбекюто и наливай червено вино у каните.
Наздраве!
Бирата - хладна ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
� -
За тази вечер маскарадът приключва.
Шутът е уморен.
Лягам си!
Поздравче,с което се надявам да изпреварите лятото и да пожелаете да дойде по-бързо .... с него и приятните емоции
https://www.youtube.com/watch?v=NUsoVlDFqZg
Лека вечерСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq
Добра вечер и наздраве на целокупната Кръчма !
Фередже , целият чаршаф ли беше или само забрадката ?Не съм сигурна , ама мисля , че си имал предвид забрадката , а тя май се казваше бурка .
Ама няма значение , защото http://www.youtube.com/watch?v=3-7a9YvrYAY
Гледай я ти .... ларж .... цяла забрадка иска да и отпуснем
По нашите земи фередже викаме на кърпата дето покрива носа и устата .... да,да,само толкова..... нещо като кърпите на каубоите,та да не се нагълтат с прашляк от преприята
Не можела тя таквизи работи да правела,бе мореееее
Наздраве!
п.с таз вечер си мноо примерна - едва 22:30ч,а е петък вечерСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе мое! Псето трябва да знае кой командва парада у пещерата
.
Наздраве за командващите.... особено за 'убавите
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЦъ,цъ,цъ поне в тоя случай да му беше указала малко уважение и да го наречеш "вярното ми кученце"! Псето трябва да знае кой командва парада у пещерата
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеТози поздрав,ако беше представен от "Леля,само по фередже" щеше да е още по-хубаво и още по-уютно
Одиночество - это не всегда плохо, но иногда хочется тепла
Мои грустные мысли терзают мне душу...
Моя боль не дает даже разум свой слушать...
Мое сердце скорбит, но не может не биться...
Мои мысли мешают мне просто смириться.
И метаясь, никак не найду я покоя.
Даже кажется мне - твое горе со мною...
Твоя боль в моем сердце, она в моем теле...
Ощущаю все мысли твои, свято верю,
Что смогу разделить с тобой скорбь и усталость...
Просто знай, что с тобой я всегда, моя радость...
Danity kane-Stay with me {превод} - http://www.youtube.com/watch?v=CRIPKtW8PhsДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от LelqБрей , колко е хубаво и уютно , като е пълна кръчмата .
Спокойна нощ на спящите , наздраве на пиещите !
http://www.youtube.com/watch?v=xefs_oztdH4Този поздрав,ако беше представен от "Леля,само по фередже" щеше да е още по-хубаво и още по-уютно
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДебелото псе ме приветства с радостен лайДругите се доверяват на него
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИзгоре ми душата ....... няма му пускаш аванта,трови го,че да се гътне преди теб
Пък таз душа все някак ше я угасим... по нашенски - с Наздраве
Коментар
� -
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеА вкъщи пуснаха ли те,разпознаха ли те
Наздраве!Другите се доверяват на него
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеХъх.... как така "изгорех" бре
.... верно ли загуби битката ... че и войната
А аз цяла седмица се занимавах с руски шваби и помеждувременно дресирах поредния кандидат началник
Наздраве! и нема се давашLife won't wait for you.
Коментар
�
Коментар