If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Една лъжица листа от омайниче, една лъжица листа от мента, една лъжица листа от маточина, няколко иглици от ела.
Заливат се с половин чаша вода и се варят до кипване.
Отварата се прецежда и докато се топла се слага чаша бяло вино и лъжица пчелен мед.
Даваш на гаджето да го изпие охладено
Наздраве!
Владееш го занаята . Ставам нахална , ама сега спешно ми трябва силно питие и магия за любов , че направих едно огледало на сол и ако е вярно поверието , съм го закъсала за поне 1000 години http://www.vbox7.com/play:82987433d2
Една лъжица листа от омайниче, една лъжица листа от мента, една лъжица листа от маточина, няколко иглици от ела.
Заливат се с половин чаша вода и се варят до кипване.
Отварата се прецежда и докато се топла се слага чаша бяло вино и лъжица пчелен мед.
Даваш на гаджето да го изпие охладено
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Освен по братята , залиташ много и по тъмните , балкански субекти
Аз пък ще прасна поздрав за добро настроение http://www.youtube.com/watch?v=GnBYdUXi3Eg
Много се омагьосваме в тая Кръчма Колето ни слага нещо в питиетата и само магии правим . Трябва и един казан , 3-4 вещици , буен огън и черна котка за декор да ни сложи . Или пък цветенца , слънце , феи и елфи
...
Змейска люспа, вълчи зъб,
пръча жлъчка, свински пъп,
пуздра от търбух акулов,
недосмлял човешки улов,
мумия от дърта врачка,
тисов корен, куча жвачка,
бран по тъмно бучиниш,
от евреин косъм риж,
турски нос, татарска устна;
и — на таз магия гнусна
сокът за да стане гъст —
тигрови черва и пръст
на детенце, в трап родено
и от майка удушено
...
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
За работната събота
Наздраве! Малко ромец си налях
С количка
Малко ли .... как съм се наквасил
Наздраве! на Мощната смяна ................ пък аз .....хлъц ...... шъ лягам да поспа
Готина петъчна вечер беше, .... и седмицата беше успешна .... остава и форекса да мръдне нанекъде
Коментар