Кат го няма, предлагам да напрайм революция !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеща ма просълзИте бЕ !!!
По БИРА всичким на коремът !!!!
Наздраве !
Ще теглим по една "крокодилска сълза " за Прецаканкото....
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеБлагодаря ти душице златна за едноредовия коментар (в един ред да кажеш толкова много е талант), Ето - събуди се цялата кръчма))
Правиш се на диване, и на пръв поглед много хора придобиват погрешна представа, но носиш топло сърце и душа а падре имат усет за тези неща и ти пожелава най-сърдечно да не губиш себе си в измамното ежедневие. Винаги е щастлив падре, да види че някой носи в себе си дори и малка частица от "великата шаячена правда"
Въхх, така добре я ( го) описа, че да му се прииска на човек да гопрегърне, звера му със Дзвер....
пп Падре, ще пия една за позитивното в теб !!!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКолчо пак го няма, леля пак е отмъкнала синжиря,,, няма кой да каже наздраве, кръчмата пропада друьзя)))
))
Правиш се на диване, и на пръв поглед много хора придобиват погрешна представа, но носиш топло сърце и душа а падре имат усет за тези неща и ти пожелава най-сърдечно да не губиш себе си в измамното ежедневие. Винаги е щастлив падре, да види че някой носи в себе си дори и малка частица от "великата шаячена правда"
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКолчо пак го няма, леля пак е отмъкнала синжиря,,, няма кой да каже наздраве, кръчмата пропада друьзя :))))
Коле, сипи на целокупната клиентела на Кръчмата по едно газирано изстудено кафе!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКолчо пак го няма, леля пак е отмъкнала синжиря,,, няма кой да каже наздраве, кръчмата пропада друьзя)))
Кат ме няма, съм в СКЛАДА по работа...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
...............
Нещо като нож, нещо като цвете..........
Отворих вчерашната бира от хладилника .............
Наздраве !
Наздраве!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНапълни се таз Кръчма с работохолици, вместо с алкохолици.УжасТ!!!
Наздраве!
От възрастта ще да е ....
Нещо като нож, нещо като цвете....Нито работохолик, нито алкохолик......
Отворих вчерашната бира от хладилника и направо ме пресече......
Не ми се пие, но за пустото "Наздраве", ще се жертвам....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБлагодарско !
Хапнах две пицички и сега лющя една 2л- ва бутилка с бира....
Още съм на половината, половината а вече клавиатурата ми е малка....
Абе, за едно Наздраве, стават...
пп След като от 10 дни, бях 6 на работа а за следващите и дума не мога да пророня, поне ще ям , пия и каквото дойде в стаята.......( затова ми е отворена вратата...)
пп Пияна свиня....УжасТ!!!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар