Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТука съм.....
Подремнах под климатика и съм лекичко вдървен.....
Мразя климатиците, но всяко удоволствие се заплаща....
пп Сега ще трябва да се чепя с гимнастика, за да ме отпусне .....Ако не стане, ще мина в отбора на Наивника....Демек, ще ме разтриват три баби....( може и бразилски да са...)
Наздраве !
П.П. Да си в кондиция за бабитеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наздраве!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЛелейййй ...
Вънка НЕ Е за хора.. (град София)
БИРА !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelqhttps://www.youtube.com/watch?v=6rL4em-Xv5o Наздраве !
https://www.youtube.com/watch?v=9SSUQxGjZZ4 И прохладна нощНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОтворила е, ама физически по-силната част от човешкия род не може да се довлече.Жега им е
)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОтворила е, ама физически по-силната част от човешкия род не може да се довлече.Жега им е
Подремнах под климатика и съм лекичко вдървен.....
Мразя климатиците, но всяко удоволствие се заплаща....
пп Сега ще трябва да се чепя с гимнастика, за да ме отпусне .....Ако не стане, ще мина в отбора на Наивника....Демек, ще ме разтриват три баби....( може и бразилски да са...)
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКога ще отваря кръчмата тази вечер ?Жега им е
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар