Сипете един айрян, че ми изгорЕ тялото..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеточно !
Е те тия са най-злобни ...)
На мъжката пъстърва горната челюст е по-голяма от долната....( да не и се пълни устата с вода....)...
За разлика от всички други твари, месото на мъжките риби е по-вкусно....Така твърдят готвачите....( на мен ми е все едно...)
Иначе..теленце, прасенце, зайче, пиленце....все трябва да е месото женско...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение... долната им челюст е с форма на кука.
Е те тия са най-злобни ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеайрян ...??? Имаш го !
От седмица само това лоча, кът прасе цвик....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩот виждам научен подход при теб, ще ти задам един въпрос :
- Как се различава мъжката от женската пъстърва ?
Имаше и други различия, ама не ги помняПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСега сИпете нещо, че ми изгорЕ душата .....
От седмица само това лоча, кът прасе цвик....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСтрува ми се, че балканката е доста по-хищна от дъговата!?
Наздраве!
П.П. За протокола - знам им латинските и мога да ги различа преди да ги метна у тиганя
- Как се различава мъжката от женската пъстърва ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕ как бре ?
От жегата, пъстървата направо с е озверяла !!!
Фърля се и ХАПЕ .. Пъстърва - стръвница съща !!!
Срещу нея аз ЩА ЗАЩИТЯ !!! Спокойно ...!?
Наздраве!
П.П. За протокола - знам им латинските и мога да ги различа преди да ги метна у тиганяПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНачи ..., ще си взема карабината. Прав си, че докато се разхождаме из Природата някой хищен свински приплод може да ни нападне. Ще се наложи, в знак на неизбежна самоотбрана да го отстрелям
Наздраве!
П.П За оправдание при бракониерския риболов да му мисли некой друг.
От жегата, пъстървата направо с е озверяла !!!
Фърля се и ХАПЕ .. Пъстърва - стръвница съща !!!
Срещу нея аз ЩА ЗАЩИТЯ !!! Спокойно ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМоже и нищо да не носите .... ше си отстреляме нещо в гората, ше си изловиме нещо в реката и те така те .....
Наздраве!
П.П За оправдание при бракониерския риболов да му мисли некой друг.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБенджи, съкровище!
Мислех, че питаеш към мен най-добри чувства. Как ти даде сърце да го напишеш това изречение, адресирано до мен!? Ще ми докараш някой инфаркт или инсулт в тез жеги.
Само като прочетох, че трябва да нося нещо и автоматично изпаднах у потресТ.
Близо тристата годишна планирана селекция на гени, свързани със спестовността и разумното харчете на средства веднага ми светна червената лампичка.
Предлагам да постигнем някъв консенсус - другите участници в напиването да носят и да заредят масата, пък аз само да крася компанията
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
Коментар