If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бенджи, съкровище!
Мислех, че питаеш към мен най-добри чувства. Как ти даде сърце да го напишеш това изречение, адресирано до мен!? Ще ми докараш някой инфаркт или инсулт в тез жеги.
Само като прочетох, че трябва да нося нещо и автоматично изпаднах у потресТ.
Близо тристата годишна планирана селекция на гени, свързани със спестовността и разумното харчете на средства веднага ми светна червената лампичка.
Предлагам да постигнем някъв консенсус - другите участници в напиването да носят и да заредят масата, пък аз само да крася компанията
Наздраве!
DEAL !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Бенджи, съкровище!
Мислех, че питаеш към мен най-добри чувства. Как ти даде сърце да го напишеш това изречение, адресирано до мен!? Ще ми докараш някой инфаркт или инсулт в тез жеги.
Само като прочетох, че трябва да нося нещо и автоматично изпаднах у потресТ.
Близо тристата годишна планирана селекция на гени, свързани със спестовността и разумното харчете на средства веднага ми светна червената лампичка.
Предлагам да постигнем някъв консенсус - другите участници в напиването да носят и да заредят масата, пък аз само да крася компанията
Коментар