If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щот тъй искам Вий като учите история, поне малко у фолклора не надничате ли!?
Днес е Благовещение. Освен самодивите, дето излизат от пещерите, по поляните и горите полазват и змии. Та поверието гласи, че днес връзките на обувките не трябва да се развързват и да се влачат по земята, щото змията се лъже и следва човека. А като разбере, че се е подлъгала по вързанки, а не лази подир своя посестрима или брат, може да се ядоса и да ухапе човека, дето не може да си върже връзките.
Наздраве!
Чеша се по главата. Имам ботушки с цип, дали да ги не сложа. Всъщност, по-добре да махна връзките или да сложа галошки. Добре че си купих, но много студено още с тях.
Тянке, като излизаш от пещерата, бутай пак камъка, че ще избягат топлото и късметът. И кучето горкото ще се запилее.
Етнография се учи в първи курс. Сега го прекръстиха на Етнология. Едва го взех с повторение преди 30 години, а ти искаш да знам що у 18 век селаните носели цървулки с цип.
Е, що пък с цип. С връзки по сигурно. Честит Благовец!
С рибата може се почерпите с бело винце. И да не е много тлъста рибата, ей. Щука некоя, хищник.
Пък който не ще риба да хапва, да гледа морето. И да отваря притваря уста.
Щот тъй искам Вий като учите история, поне малко у фолклора не надничате ли!?
Днес е Благовещение. Освен самодивите, дето излизат от пещерите, по поляните и горите полазват и змии. Та поверието гласи, че днес връзките на обувките не трябва да се развързват и да се влачат по земята, щото змията се лъже и следва човека. А като разбере, че се е подлъгала по вързанки, а не лази подир своя посестрима или брат, може да се ядоса и да ухапе човека, дето не може да си върже връзките.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Е, що пък с цип. С връзки по сигурно. Честит Благовец!
С рибата може се почерпите с бело винце. И да не е много тлъста рибата, ей. Щука некоя, хищник.
Пък който не ще риба да хапва, да гледа морето. И да отваря притваря уста.
Гнусната работа си я оставям за мен.....
Помощници за салатата, за скарата, за музиката, за да се наслаждавам на танците - да.
Днес свърших убава работа...Намерих си качествена зъболекарка. Една напукана пломба се оказа тръгнал към пулпит зъб....Но всичко ми направи зъболекарката и съм много доволен....
Не захващай такава болка тема. Пиши там за луната, за вълците, де вият срещу нея, за човекът под нея, който си налива ракийка и отпива, и жабурка...... да го не болят ЗЪБКИТЕЕЕЕ....
Ъ, да чоплиш семки? Рекъл съм сигур да ходиш там да подпомагаш Чиче при плюене по противников лагер, че ще се обезводни. Ония отсрещните са като камили. Ако си гледала "Джентълмени с късмет" и помниш сцената с камилата, ще ме разбереш. То пък и у нас традиция има по камиларските въпроси. Наздраве!
Там помощници не ми трябват....
Гнусната работа си я оставям за мен.....
Помощници за салатата, за скарата, за музиката, за да се наслаждавам на танците - да.
Днес свърших убава работа...Намерих си качествена зъболекарка. Една напукана пломба се оказа тръгнал към пулпит зъб....Но всичко ми направи зъболекарката и съм много доволен....
Е, как кое!? Нали ме пращаш да стоя и да чопля семки у клуб Веселие /тема Политика/
Това място ти отстъпвам. За проходи, митници и други доходоносни позиции - и дума не може да става.
П.П. У хабитата заваля сняг.
Наздраве!
Ъ, да чоплиш семки? Рекъл съм сигур да ходиш там да подпомагаш Чиче при плюене по противников лагер, че ще се обезводни. Ония отсрещните са като камили. Ако си гледала "Джентълмени с късмет" и помниш сцената с камилата, ще ме разбереш. То пък и у нас традиция има по камиларските въпроси. Наздраве!
Кое, кое място ми отстъпваш? На отговорник по митата, удръжките и задръжките на изхода на прохода ли? Покорно благодара! Ще може ли на Солунската митница също така.
Е, как кое!? Нали ме пращаш да стоя и да чопля семки у клуб Веселие /тема Политика/
Това място ти отстъпвам. За проходи, митници и други доходоносни позиции - и дума не може да става.
П.П. У хабитата заваля сняг.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Кое, кое място ми отстъпваш? На отговорник по митата, удръжките и задръжките на изхода на прохода ли? Покорно благодара! Ще може ли на Солунската митница също така.
Мрачно, облачно, валежно! Пийте по едно облаче от мен.
Чичин, си развалиш коремчето баш кога Тянка почна да изтъква потенциала за атлетичност на фигурата ти. Стига да полагаш грижи. Но ти предпочиташ се грижиш за душата.
Коментар