If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е, кат бех леко по-млат, имал съм житейски моменти с кило и канче твърдо (и две-три бирета на лягане..)
сега съм страр...
ама половинка, с мезе не е дерт (без бирата..)... ако жената не почна да мрънка овреме...
налЕ...
Пръво, килата бяха 2.5, а след забележката, за тези които ще се радват сложих още 2.5....
Фторо, 5 кила ракия са почти годишната ми норма, така че направо се изръсих с обещанията....( ще ги давам като на циганска сватба... )
Трето, Наздраве !
Я да видим, 2х30=60, 5000:60=83, 83:52=1.6. Значи на седмица вечер и половина средно си сръбваш дозата и никви други почерпки. Нещо не ми се връзва. Финтираш ни или това е само собствена консумация, а през другото време го караш на почерпка. Живот си живееш.
Не знам дали се бъзикаш или наистина има таквиз лични пияници у форума..
Преди време, карам две момчета да ми монтират ламината на вилата....На тръгване едното вика на другото- да вземем 1л ракия от нашите, за да има за тази вечер....
Едни гърчави пиклювци...
Аз се възмутих лекичко - " абе младежи, 1л ракия не е ли много.? "
- "Ми ако има още един и него ще изпием..." , се дуе единия....
Замълчах депресирано....
Наздраве !
е, кат бех леко по-млат, имал съм житейски моменти с кило и канче твърдо (и две-три бирета на лягане..)
сега съм страр...
ама половинка, с мезе не е дерт (без бирата..)... ако жената не почна да мрънка овреме...
налЕ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
трето - дА ..
Първо - се тая (две, ели пед кила.. освен ако се съберем само 2-3-ма.)
фторо - нормата, е променлива величина... според заданието, така да се каже...
така че.. нема смисъл - Да.
Не знам дали се бъзикаш или наистина има таквиз лични пияници у форума..
Преди време, карам две момчета да ми монтират ламината на вилата....На тръгване едното вика на другото- да вземем 1л ракия от нашите, за да има за тази вечер....
Едни гърчави пиклювци...
Аз се възмутих лекичко - " абе младежи, 1л ракия не е ли много.? "
- "Ми ако има още един и него ще изпием..." , се дуе единия....
Пръво, килата бяха 2.5, а след забележката, за тези които ще се радват сложих още 2.5....
Фторо, 5 кила ракия са почти годишната ми норма, така че направо се изръсих с обещанията....( ще ги давам като на циганска сватба... )
Трето, Наздраве !
трето - дА ..
Първо - се тая (две, ели пед кила.. освен ако се съберем само 2-3-ма.)
фторо - нормата, е променлива величина... според заданието, така да се каже...
така че.. нема смисъл - Да.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
............
Чичка,
с две кила ракия, НИЩО не правиш...
дА ...
малко по-серьозно...
Трето, Наздраве !
По-внимателната ща замоля...
само...
погребалната фирма е по-надоле по улицата ...
..
Чичка,
с две кила ракия, НИЩО не правиш...
дА ...
малко по-серьозно...
Това да не ви е Дома на покойника? 2.5 литра това за разтривка дано се завърнеш от мъртвите ли? Или толкова ти дозата примамлива, при която се вдигнеш дори от гроба. Хитър си ти, искаш да възкръсваш по неколко пъти. Ама я си представи че те копаме другари от Кръчмата, дали шти покажем дамаджанката да се гълтотиш вместо нас? Я, дай да я изпием таз дамаджанка да си нямаш излишни илюзии. Гледам, даже Леля се разчуства от подготовката ти за тръшване. Ши разплачиш целата кръчма с некви си 2,5 литра недоказала се огневъзбуждаща течност. Ай, давай я да се доказва, че инак с Тянка налитате на мойта недоотлежалата си.
Днес голям мързел ме тресе..Няма да ходя пак на работа..Все пак съм в отпуск а и има телефони ....
ЛЕЛЧЕ, преди дни Тнм ме обвини, че с дъртозите от които се жалвам, гоня младите дами от форума...
Днес щях да стачкувам....Докато не се появиш, нямаше да пиша.....Нооо, ти ме чу !!!
Наздраве за красивите помисли !
пп Тянке, 2,5 л като за мъка са добре....Но като знам колко хора ѝ ще се зарадват, шъ взема да отделя още 2,5л....
Аз ракия вече не се мъча да правя...
1. Правят ми я...( от мен само захарта)
2. След дамаджаната, която присвоих и ракията, която ми направиха есента, имам за 2 сватби и едно погребение ( ще надпиша една бутилка от 2,5л за тази цел ..- след 100г като ме погребват, от тази да се лее....)
Наздраве !
Сал толку ли ще ти се откъсне от сърцето, бре!? Жив, умрял - все скръндза.
Наздраве!
П.П. Аз съм разпоредила - никво погребение, кога отупам прахоляка от камбаната. Полят ми клечката и после ме разфърлят по вятъра. Дори мястото съм си заплюла.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Я, глей кака как се отрака на чужда ракия да трака. Навремето докарали сестрата на баба ми (починала преди ржждането ми) да ме гледа като малък. Излязла тя на балкона, а аз затръшвам и двете врати. Тя ме моли да я пусна, а аз се показвам малко зад джама и й викам " Клия се, бабо, клия се." Добре че съседка я видяла и се обадила на баща ми. Та днес така ще река "Клия ракията, Тянке, клия я.".
Хммм, хммм ... ся ша са обадя на врачката, да ни обади къде се криеш
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Сливачка не прая, но тая година и без това нема сливи в Шоплука. То затова Чичнн начумерен от април до сейчас.
Аз ракия вече не се мъча да правя...
1. Правят ми я...( от мен само захарта)
2. След дамаджаната, която присвоих и ракията, която ми направиха есента, имам за 2 сватби и едно погребение ( ще надпиша една бутилка от 2,5л за тази цел ..- след 100г като ме погребват, от тази да се лее....)
Коментар