IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Баааси кръчмата. Няма кой едно Наздраве да каже
    шъ ходя в другата кръчма

Мнооого им големи ....бирите, бре Наивник ....

Наздраве за жените с големите бири !!!

Коментар

• Баааси кръчмата. Няма кой едно Наздраве да каже
      шъ ходя в другата кръчма

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Наздраве !

Днес съм на сухо....Вчера обядвах на вилата 1л бира и вечерях същото....Зидах една стеничка и на сутринта видях, че е "малко" крива....Махнах последните 2 реда....

Сега за наздравицата съм на джин с тоник, но джина е само за аромат....

Жега ми е....

пп На вилата беше 8 гр и направо измръзнах ....През дена 28, през нощта 8...
        Студеничко и при мен тия нощи. Но за зидар малко жажда те е мъчила. Сигурно си зидал на сянка. Днес като поливах си напивах направо от маркуча. Жажда. Да пием за това пиенето винаги да ни е под ръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
          Като я поразредих с водичка, цветът стана добър. Доволен съм и на аромат. Е, градусът падна, но не съм любител на трескавиците, кои с 300 грама така те треснат, че не щеш да продължиш. Рядко смуча, но предпочитам по повечко да е. Макар че моята и на 50 гр. спиpтни беше пивка. Сега я оставям още няколко месеца се поукроти в бутилки и после ще давам оценка. Май ще е добра. Миналата година се издъних с един подобрител, та има малко мътилка на дъното на бутилките, но пак се пие. А ти глей с широко отворени очи и преглъщай. Наздраве за да сме здрави!
          Наздраве !

Днес съм на сухо....Вчера обядвах на вилата 1л бира и вечерях същото....Зидах една стеничка и на сутринта видях, че е "малко" крива....Махнах последните 2 реда....

Сега за наздравицата съм на джин с тоник, но джина е само за аромат....

Жега ми е....

пп На вилата беше 8 гр и направо измръзнах ....През дена 28, през нощта 8...

Коментар

Добро утро !

А бре, Тракащия, таз ракия много цветна..То бива, бива но си я докарал до сок от цвекло....
            Има една реклама, дето предлагат някакво парцалче, което се слага в цветното пране - обирало цветовете.... Пробвай ...

Наздраве !
            Като я поразредих с водичка, цветът стана добър. Доволен съм и на аромат. Е, градусът падна, но не съм любител на трескавиците, кои с 300 грама така те треснат, че не щеш да продължиш. Рядко смуча, но предпочитам по повечко да е. Макар че моята и на 50 гр. спиpтни беше пивка. Сега я оставям още няколко месеца се поукроти в бутилки и после ще давам оценка. Май ще е добра. Миналата година се издъних с един подобрител, та има малко мътилка на дъното на бутилките, но пак се пие. А ти глей с широко отворени очи и преглъщай. Наздраве за да сме здрави!

Коментар

Ракията в дамаджаната, в работната кухня в мазата преди разреждане до към 41-42 градуса. Черпа преди разреждане, що е над 50 градуса и по-бързо са надрънкате. Който недоволен, дъд протестира пред калимявката на арменския поп. Наздраве по арменски!
              Добро утро !

А бре, Тракащия, таз ракия много цветна..То бива, бива но си я докарал до сок от цвекло....
              Има една реклама, дето предлагат някакво парцалче, което се слага в цветното пране - обирало цветовете.... Пробвай ...

Наздраве !

Коментар

• Ракията в дамаджаната, в работната кухня в мазата преди разреждане до към 41-42 градуса. Черпа преди разреждане, що е над 50 градуса и по-бързо са надрънкате. Който недоволен, дъд протестира пред калимявката на арменския поп. Наздраве по арменски!
                Attached Files

Коментар

• ей,и бозата не се вкисва вече-един резняк да искам да пия-нЕма!
                  какви са тез времена модерни?
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Тръбата свири Сбор

Всички пиячи, ценители, оценители и обикновени консуматори, ходом марш към масите!
                    https://www.youtube.com/watch?v=VRWDuoHVm6s
                    https://www.youtube.com/watch?v=7TCkmNPNBKY
                    https://www.youtube.com/watch?v=crmGaLQdBHI
                    https://www.youtube.com/watch?v=0oouvo-Q1K0
                    https://www.youtube.com/watch?v=K0nSfdAGy00

Коментар

Ами, аз съм от бавноразвиващите се, бе. Садим дребни разсади, плевим тук-таме, поливам отвреме-навреме, торим, торим ли, бе май не торим. Щото са ми казали, че трябва го глеам доматето. И аз сядам на столче и почвам го глеам. С две очи го глеам. Пък черито и без това малко, съвсем закъснява.
                      Ааа, трябва ѝ да му говориш...
                      И музика да му пускаш - нежна, моцартова.....

Лека и прохладна ..!

Коментар

Наивника пил 3 големи бози и една бира и вече е първенец на масата....
                        Последните седмици пътувах 2 пъти по магистралата и направо ми побеля косата....Бахти движението....Като ударих калема, времето за пристигане във Варна едно и също...

Тракащия, кви 2 домата бре...?
                        В четвъртък сутринта като се прибирах, донесох една кофа ( от 2 литра ) с черита....Ако не бяха гладните свраки и 5-6 големи розови домати щях да набера.....
                        2 домата.......Тракаща му работа.....

пп Еее, нямам 100л, към 60 са....D Но има за черпене....по малко...
                        Ами, аз съм от бавноразвиващите се, бе. Садим дребни разсади, плевим тук-таме, поливам отвреме-навреме, торим, торим ли, бе май не торим. Щото са ми казали, че трябва го глеам доматето. И аз сядам на столче и почвам го глеам. С две очи го глеам. Пък черито и без това малко, съвсем закъснява.

Коментар

• Наивника пил 3 големи бози и една бира и вече е първенец на масата....
                          Последните седмици пътувах 2 пъти по магистралата и направо ми побеля косата....Бахти движението....Като ударих калема, времето за пристигане във Варна едно и също...

Тракащия, кви 2 домата бре...?
                          В четвъртък сутринта като се прибирах, донесох една кофа ( от 2 литра ) с черита....Ако не бяха гладните свраки и 5-6 големи розови домати щях да набера.....
                          2 домата.......Тракаща му работа.....

пп Еее, нямам 100л, към 60 са....D Но има за черпене....по малко...

Коментар

Тракащия .....?!!
                            Ти сметки ли ще ми правиш или ще вдигаш чашата ..?

Или нищо не вдигаш и само ми броиш чашките...?

пп 2х30 мл е екстремното изпълнение...Иначе и само 30 мл е достатъчно за блясък в очите....
                            Днес става за ракия..Захладня ...

Наздраве !
                            Скъсах първите два домата, но ги гледам и им се радвам. А една тиквичка станала на тиквище. Обелих я и хоп в тенджерата на крем супичка. Не ми се пие, че се поуморих тази седмица, а и съчашници не ми се търсят. Пък новата ракийка станала бая тъмна. Май съм прекалил с дъбовия чипс. Като й свалям градуса дано просветлее.
                            На теб ти правя сметки, вземеш се осъзнаеш и повече да черпиш, щом имаш 100 (сто) литро запас. Снимаш - качваш - черпиш!

Коментар

• И кво ся? Премерихте ли си пиш..., чашките???

Аз вчера пийнах три големи у една кръчма на студа и кой ме кара да пия тази бира после...... Така и не разбрах сабахлян махмурлия ли бях, настинол ли. Сега съм уж наред. А утре трябва да ходя чак у Варна.

Наздраве с безалкохолно!

Коментар

Я да видим, 2х30=60, 5000:60=83, 83:52=1.6. Значи на седмица вечер и половина средно си сръбваш дозата и никви други почерпки. Нещо не ми се връзва. Финтираш ни или това е само собствена консумация, а през другото време го караш на почерпка. Живот си живееш.
                                Тракащия .....?!!
                                Ти сметки ли ще ми правиш или ще вдигаш чашата ..?

Или нищо не вдигаш и само ми броиш чашките...?

пп 2х30 мл е екстремното изпълнение...Иначе и само 30 мл е достатъчно за блясък в очите....
                                Днес става за ракия..Захладня ...

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X