Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНаздраве Кръчма))
Хайде на море, лятото се върнаа)
Леля, раничко е още за камината)
Слънчево настроение на всички
Ще хвана обаче малко слънчеви лъчи. Само да изветрея още малко, че май попрекалих снощи.
Пиенето обаче явно е било добро.
Единствената щета е, че пропуснах формула 1
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧета, че Зарко ми прави разбор на изречението.....
Не разбрах какво е написал,но нека се упражнява.....
Наздраве !Малко ни е пиенето, начи
Наздраве!Last edited by tnm; 02.10.2016, 12:32.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТя жена ти сигур 52-годишна, та й се подмазваш. 52-градусовата ракийка и да й се подмазваш, и не, пак под масата ше те навре. Да пием за 52-годишната булка на Чичи с 52-градусовата му ракия. Сипвай, не се стискай!
Koo ??? Неее....!!!
Аз да се стискам....??? Абее, тиии меен уважаваш ли ме.....?
Бях на вилата за 4 ч....Набрах две щайги със зелени домати и една кофа черита( мъкаа)....Сега си налях 50 гр с 4 ледчета, нарязах един голям домат на 4 после на 8, после на 16.......и т,н.
Наздраве !
пп Днес сутринта ми вдигнаха колатаБях до една болница и улицата празна......Даже не се замислих, че изедниците дебнат....Първо ми сложили скоби, после ме репатрирали - 95 кинта.....Мразя ги платено....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТтдвърду Нье! Язека се фърлам на танци. Ку да ги слушам тия политикани на масата./
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тиха и спокойна утрин!
https://www.youtube.com/watch?v=AVrqWbTE8SM
https://www.youtube.com/watch?v=0Vp8CfPlgWw
И после се фърляйте на живот:
https://www.youtube.com/watch?v=cpMUBsTWfwgLast edited by Trakatrak'; 01.10.2016, 08:36.
Коментар
-
Философски настроен, опитвам - АКО МОГА - да разбера сравнението между 52-годишният дестилат /алкохолен/ и 52-годишният /нежен/ екстракт..., свързани с цитираната гледна точка на колежката... Тя твърди следното:
52 градусова ракия - "произведение на дестилационното изкуство"
52 годишна жена - "вътрешна дезинфекция"...
Какъв е замисълът - не зная.
Може би си струва да се провери достоверността на твърдението. Жалко, че във форума няма дами на близка до цитираната възраст... Каквото и да каже някой срещу този довод - това би било подла /и грозна/ инсинуация.
Всички дами тук са на 30+ !!!Добре де, в следващите 20-на годинки - ще се уверим в твърдението, каквото и да включва тази "вътрешна дезинфекция", а и дамите тук вече ще клонят към 50-те...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
52 градуса...!!!
пп 52 градусова ракия и 52 годишна жена не можеш ги развали....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ми ... то при такъв градус на питието, сичките ставате такива
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМааани го, политикан.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
52 градуса...!!!
пп 52 градусова ракия и 52 годишна жена не можеш ги развали....!?
Мечо
Коментар
Коментар