Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗдравейте виртуалната кръчма!!!! )))) Днес мисля да успея по-рано да се прибера и да се запиша с едно наздраве уж, пък да видим)))))
Коментар
-
Наздраве на кръчмата.
Даже ме домързя да отида да пия бира след работа.
Разни пързалки и морски пейзажи сте напускали, но за мен май почивка скоро няма да има....
Занимавам се с нещо, дет не ми е работа. Търся за синковеца кола. Гледам обявите и се коркам. Уникати, Реални километри, лукс, швейцарка....
Бах мааа му, да взема да напиша аз една обява.
"Незнаещ от къде се отваря капака на колата и неговия също файтонджия син, търсят кола, убава, уникатна, ко може без пари, и то веднага"
Дайте акъл ко да зема и от къде? Пари за нова - не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Начи, кат повечето убави неща,колкото по скъпо,по убаво требе да е.
Ама какви са тез пари?
Донги,куни,гривни?
Долари някакви бяха, но съм сигурен, че не са хонконгски...
п.п. Мерси за съвета - да си го взема от безмитен магазин, ама ще ми излезе прекалено соленичко, ако ми е под носа магазина за алкохол, който е НЕбезмитен... Ако би трябвало, за да го взема от "безмитен" - ще трябва да прелетя над 10 000 км. и цената ще скочи, над 1500 НЕхонконгски долара...Аз викам - да си го взема както си зная...
Предполагам, никой инвеститор /поне аз, де...))/ - от тук не би си позволил да прелети Голямата вода за бутилка ром..., ама пък знае ли човек - може и да има прежаднели българЕ...
)) Все пак, възможно е и да се прелети, ако има облог за определена сума...
Със здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Е, какво е това " добро утро" привечер? Още не се е стъмнило... При мен след 2-3 часа ще бъде лека/та/...
Това питие гледах, та се чудя дали го бива? Ко Ше каЕте, знаещи и експерти? Все пак ще се престраша, дори да са лоши отзивите тук /зная, че инфото ще бъде достоверно/...
Хубав ви ден!
Ама какви са тез пари?
Донги,куни,гривни?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеИ Добро утро.
Е, какво е това " добро утро" привечер? Още не се е стъмнило... При мен след 2-3 часа ще бъде лека/та/...
Това питие гледах, та се чудя дали го бива? Ко Ше каЕте, знаещи и експерти? Все пак ще се престраша, дори да са лоши отзивите тук /зная, че инфото ще бъде достоверно/...
Хубав ви ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Почва да ме гложди мисълта дали няма нещо ромско у тебНо може да е от количествата Капитан Морган, знам ли?
Наздраве, днес за пръв път ядох диня със сирене, добавих едни миди+салата преди това и полях със Стралджанска, че напоследък такава взех да пия, щото съм им дал бойкот на бургаските бъркочи, след като понаучих някои неща от кухнята, та те така
Айде един първак в тази жега, че да е на принципа fighting fire with fire, а довечера пак съм на кръчма...
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
То всеки си намира майстора уж въпреки , че в твоят случай се съмнявам. На всичкото слънце и дини , мен ме е налегнала депресия. Наздраве с кварц, tnm
.
Наздраве, Lelq!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Почва да ме гложди мисълта дали няма нещо ромско у тебНо може да е от количествата Капитан Морган, знам ли?
Наздраве, днес за пръв път ядох диня със сирене, добавих едни миди+салата преди това и полях със Стралджанска, че напоследък такава взех да пия, щото съм им дал бойкот на бургаските бъркочи, след като понаучих някои неща от кухнята, та те така
Айде един първак в тази жега, че да е на принципа fighting fire with fire, а довечера пак съм на кръчма...
Коментар
Коментар