Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
София е на пътя на гръмотевичните бури. Така си зареждаме акумулаторите, ако не знаеш. А ти впрегна ли ветъро ти прави ток? - Нье! Щото е непостоянен. А от вълните? - Пак Нье! Щото са мижави. Кво ми са фалиш с климат? Само ви соли стените на къщите. И вас осолява. Да сте по-вкусни кога си правим гаргара - гааааааа....
Малейййй, ква суша ударила у моя двор! Японската върбичка листенцата й изсъхнали и спаружили, макар до чешмата да е. Ма, като няма кой да я пуска. Тук съвсем леко препръскало, докато в Софето яко си валя. Сега ще трябва дежуря с маркуча.
Наздраве!
П.П. Глицинията ми сичката са фанала. Пуснала ластари по метър и горница. Другия път ще я снимам, те дразня. Твоята нали никва я нямаше!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДе го оня Паяк,да не го отнесе "хубавото време" в големото село,де ми промотираше
Малейййй, ква суша ударила у моя двор! Японската върбичка листенцата й изсъхнали и спаружили, макар до чешмата да е. Ма, като няма кой да я пуска. Тук съвсем леко препръскало, докато в Софето яко си валя. Сега ще трябва дежуря с маркуча.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тая снимка е от историческия музей в Копенхаген....
Такъв гръмогласен смях се изтръгна от мен като я видях, че стреснах някакви дето си шушукаха учудено - уплашени....
Даже от тогава имам леко изтръпване на малкия пръст, че жената ме настъпи и леко завъртя подметката за да хване декиш, че беше слабичка тогава...
( сега пак е слабичка де....пу, пу дано да не чете форума...)
пп как да дойде жиотното, кът не може да ходи и лети а само плува и пълзи....?
Ц! Не е от Копенхаген. От друг континент е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИ аз, и аз.... Явно се забавляваме по различен начин .... Наздраве ! Чичо, нали си имаш една, защо ти са 2 !?))) търсиш си белята ли !?)))))))))
Те - това е грешката, която допускат всички жени! Защо му са ДВЕ? Дори две няма да му стигнат!
Обяснявам: Природата-майка е създала мъжа, именно затова - да увеличава прираста на това интелигентно, мислещо, разумно същество на Земята. Нека си послужа с прости примери от природата: работливата пчела събирайки цветен прашец - едновременно опрашва милиони растения, които /може би/ дават и богатата реколта в ранчото на Чичо... Може би тук ще бъде зададен въпросът - а какво опрашва търтеят? На провокационни въпроси няма да се спирам! По същият начин - вятърът разнася семената на много растения..., ако и - голяма част от тях да не ни дават плодове..., но тези растения са част от природното многообразие, което създава условията за живот на човека...
Та, има мноооого подобни примери, с които се доказва НЕОБХОДИМОСТТА - мъжът постоянно да върши онова, за което природата го е дарила с някои органи, които го правят с различно телосложение, сравнено със своята/те партньорка/и.
Няма да се спирам на другата разновидност на отношенията мъж-жена, когато една жена търси повече партньори от мъжки пол. Този феномен ще оставя на дамите, които изказват своите мнения тук...
Благодаря за вниманието, с което разгледахте обосновката на мъжката гледна точка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А ..., кат та чета как косиш и копаш у Дивото, аз съществена отлика не виждам. Има една, де - ти ползваш услугите на сръбския оператор, а по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадие е възможно да ползва румънския. Знае ли човек.
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Хммм... Тя да не е червей, че да допълзи? Ми - давай го по-романтично, де, с повече фантазия...
Друго е, ако русалката ти изпляска в ръцете...))
Все пак, внимавай какво си пожелаваш, защото може да допълзи и тая "русалка"..., ама зная, че в началото ще се обърнеш на другата страна и ще помислиш, че е само лош сън..., ама после - като те налази - може да подскочиш и вече да не дириш русалки, а компромисът - след стреса - да е само в полза, например на някоя леля...))
Такъв гръмогласен смях се изтръгна от мен като я видях, че стреснах някакви дето си шушукаха учудено - уплашени....
Даже от тогава имам леко изтръпване на малкия пръст, че жената ме настъпи и леко завъртя подметката за да хване декиш, че беше слабичка тогава...
( сега пак е слабичка де....пу, пу дано да не чете форума...)
пп как да дойде жиотното, кът не може да ходи и лети а само плува и пълзи....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А ти си му говорител. Така ли да разбирам!?
Наздраве!
Коментар
-
И ябълки ли имаш бре ..?
Тва не е честно !
Наздраве и с кеф да си го пиете !
Коментар
-
И аз, и аз....
Явно се забавляваме по различен начин ....
Наздраве !
пп Събудих от някакъв гърмеж.....Поглеждам навън - буря ....
Еххх, викам си...Сега една русалка да допълзи...... Знае ли човек.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
И аз, и аз.... Явно се забавляваме по различен начин .... Наздраве !Първоначално изпратено от Чичопп Събудих от някакъв гърмеж.....Поглеждам навън - буря .... Еххх, викам си...Сега една русалка да допълзи.....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
И аз, и аз....
Явно се забавляваме по различен начин ....
Наздраве !
пп Събудих от някакъв гърмеж.....Поглеждам навън - буря ....
Еххх, викам си...Сега една русалка да допълзи.....
Хммм... Тя да не е червей, че да допълзи? Ми - давай го по-романтично, де, с повече фантазия...
Друго е, ако русалката ти изпляска в ръцете...))
Все пак, внимавай какво си пожелаваш, защото може да допълзи и тая "русалка"..., ама зная, че в началото ще се обърнеш на другата страна и ще помислиш, че е само лош сън..., ама после - като те налази - може да подскочиш и вече да не дириш русалки, а компромисът - след стреса - да е само в полза, например на някоя леля...))
Коментар
Коментар