Като намерите тоя с даването, му пуснете мухата и други работи да ви дава - студена вода, бело сладко и много, много работа към тех - хаааъ.... Току-що ми свършиха плажните воли и неволи; Язък, тамън ми просветна - навътре и навън.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Почти си ми взела думите от клавиатурата
Наздраве, Lelq!
То вече и не е за кафе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
И никой не дава
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
И що така с лошото.... ?
Пих една голяма ракия от 30 мл и вместо да си хортуваме за приятни работи, ти ме плашиш с точилка и ми разваляш мерака...!
пп Сал една мечта ми беше останала и тя се изпари....
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Силно се надявам съдържанието от бутилката да е изпито, че то иначе такъв зян да става. УжасТ!!!
Наздраве!
П.П. А не е ли по-уместно Lelq да вземе назаем точилката от леля!? Ефектът ще е сравнителен
И що така с лошото.... ?
Пих една голяма ракия от 30 мл и вместо да си хортуваме за приятни работи, ти ме плашиш с точилка и ми разваляш мерака...!
пп Сал една мечта ми беше останала и тя се изпари....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Тя кат ти очука главата, съвсем ще се съблазниш. Дано намери нещо твърдо, съблазнително, замаятелно, упивателно - бутилка тежка, ръбата, продълговата, Наздраве със съдържанието на упоменатата бутилка!
Наздраве!
П.П. А не е ли по-уместно Lelq да вземе назаем точилката от леля!? Ефектът ще е сравнителенПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНаздраве Лелче !
пп Май само двамата ще се чукаме....( малиййй тва прозвуча доста съблазнително...за мене...)
Коментар
Коментар