If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес е Татовден. Някой няма ли да почерпи поради добрите спомени от младежките години, изпълнени с наденица "Кучешка радост", соеви бонбони, режим на тока и притеснителни момичета? Чакам спомени на чашка с обилно мезе на мераклии по соцносталгията. Да не посочвам кои. Те си знаят според ЕГН-то.
Като знам, че целиш в тиквата от първия път, ще ти останат много патрони ....
На жена и котка не може да е вярва....Винаги има вероятност да ти пусне кръвчицата....
Отчети, че полендака може да си ти. Това на айдучки от проходите хич да нямаш вяра. За талибанка кандидатка.
Наздраве с винце и пържолка проверим дали не е сменила вярата. Сутринта котлетче й се беше прияло, ала може за заблуда на полендаците да е било.
Ти ако си сова, аз съм ранобудно славейче. За мен в 4.00 ще дойде Майбах ме закара в Интернационал, а за теб в 8.00 луноходът ще те съпроводи до отрезвителя заедно с жабчето и песните-танците на народите.
Ти четеш ли какво пишеш!? Струва ми, че клавиатурата изпреварва мисълта ти.Значи, в 4:00 жабчето тъкмо добре ще се е разквакало, песни и танци на народите ще се вихрят в Кръчмата и хоп - Майбахът дошъл да ни прибера, оти Trakatrak тъй заръчал. Пенсионерска му работа. Не знам кой си брои инсулина ...!?
Наздраве!
Ти четеш ли какво пишеш!? Струва ми, че клавиатурата изпреварва мисълта ти.Значи, в 4:00 жабчето тъкмо добре ще се е разквакало, песни и танци на народите ще се вихрят в Кръчмата и хоп - Майбахът дошъл да ни прибера, оти Trakatrak тъй заръчал. Пенсионерска му работа. Не знам кой си брои инсулина ...!?
Наздраве!
Ти ако си сова, аз съм ранобудно славейче. За мен в 4.00 ще дойде Майбах ме закара в Интернационал, а за теб в 8.00 луноходът ще те съпроводи до отрезвителя заедно с жабчето и песните-танците на народите.
Коментар