IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Благодара, ама и ти почна черпиш само на думи. Тамън те изкараха галант и стана нехаен. Но, нов ден - нов шанс!
    Кажи де си и ако ти не пратя един литрак, на!

    Обещано!!!
    Last edited by maverik; 30.11.2017, 18:56.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

      Винцето с винтова капачка е ментак , струва 2,80 евро на Алди...
      "Новия свят" масово така бутилира, макЪр че посоченото е от "стария свят"... Ко да праАиш... рентабилност...

      Коментар


      • Емилио..., за това ли си говорим...?

        Коментар


        • Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

          Анджък де 2.5кг врат шпекован с чесън -4 часа,сега махам фолиото,напускам картофи наоколо да се опекът и още 1 час за запичане и получаване на вкусна коричка

          И да не забравя много червено вино
          Е само чесън ли...? А нещо морковче..., канапе от селъри, лук и морковче..., нЕма ли...?

          Час е много за запичане... Ше го изсушиш... Остави го сочно от вътре...
          Last edited by maverik; 30.11.2017, 18:39.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

            Сто годишна ли?
            Добра вечер, на всички!

            Леля, ча толкова стара не е! Ама е уникална. Живота ме срещна с един човек/ производител/ на тоя елексир и сега без нея в къщи не оставам!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

              Анджък де 2.5кг врат шпекован с чесън -4 часа,сега махам фолиото,напускам картофи наоколо да се опекът и още 1 час за запичане и получаване на вкусна коричка

              И да не забравя много червено вино
              Окапах се Наздраве!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

                Анджък де 2.5кг врат шпекован с чесън -4 часа,сега махам фолиото,напускам картофи наоколо да се опекът и още 1 час за запичане и получаване на вкусна коричка

                И да не забравя много червено вино
                Ашколсун! Ще пада мухане. Картофките трябваше отделно, че могат да развалят вкуса на месото. Аз го правя без фолио. На силна фурна вратът с обръщане хваща коричка и после намалявам съвсем слабо да цвърчи коричката. По-сухи меса, контрафиле, голямо парче правих в събота, се запържва от всички страни и се пече 40-50 минути на средна топлина, че да остане сочно. Като се запием, залюхаме се, та го забравя, става на конци. Пак се изяда, де,

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

                  Зависи колко е голямо парчето мясо и фурната кой калибър е. На малка фурна и 100 градуса му стигат на 2-3 кила врат или бут. Навремето на такава руска фурна за пет часа правех врат шпикован с чесънче. Кога за първи път го поднесох на компанията, 7-8 души, две минути се ядеше съсредоточено и тишина освен преглъщането. После почнаха отзивите. Такъв успех рядко съм имал.
                  Анджък де 2.5кг врат шпекован с чесън -4 часа,сега махам фолиото,напускам картофи наоколо да се опекът и още 1 час за запичане и получаване на вкусна коричка

                  И да не забравя много червено вино
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    Пека мясо на 150° -4 часа
                    какво ли ще стане.....
                    Зависи колко е голямо парчето мясо и фурната кой калибър е. На малка фурна и 100 градуса му стигат на 2-3 кила врат или бут. Навремето на такава руска фурна за пет часа правех врат шпикован с чесънче. Кога за първи път го поднесох на компанията, 7-8 души, две минути се ядеше съсредоточено и тишина освен преглъщането. После почнаха отзивите. Такъв успех рядко съм имал.

                    Коментар


                    • Пека мясо на 150° -4 часа
                      какво ли ще стане.....
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

                        Тая е за Тракащия.....

                        За мен наполовина....
                        За млади, дръзновени пиячи се полага отлежала. Около вълните морски и солените пръски. Пък ако са и историци - столетно улягане, а матряла от столетна полегнала смокиня засадена още преди времената на Наполеон Бонапарта и на Индже войвода. Та соковете й да помнят кърджалийски разсипия, разгул и разврат.

                        Last edited by Trakatrak'; 30.11.2017, 10:13.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

                          Ма не си казал.. Една голяма / двата пръста.../ смокинова за теб!
                          Благодара, ама и ти почна черпиш само на думи. Тамън те изкараха галант и стана нехаен. Но, нов ден - нов шанс!

                          Коментар


                          • Ха дубрутру
                            хубав ден,и много късмет в последния ден на месеца
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

                            Коментар


                            • https://www.youtube.com/watch?v=nVjsGKrE6E8
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

                              Коментар


                              • Налейте нещо топло,че май ще пия една студена вода,(чешмяна).
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

                                Коментар

                                Working...
                                X