If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Анджък де 2.5кг врат шпекован с чесън -4 часа,сега махам фолиото,напускам картофи наоколо да се опекът и още 1 час за запичане и получаване на вкусна коричка
И да не забравя много червено вино
Е само чесън ли...? А нещо морковче..., канапе от селъри, лук и морковче..., нЕма ли...?
Час е много за запичане... Ше го изсушиш... Остави го сочно от вътре...
Анджък де 2.5кг врат шпекован с чесън -4 часа,сега махам фолиото,напускам картофи наоколо да се опекът и още 1 час за запичане и получаване на вкусна коричка
Анджък де 2.5кг врат шпекован с чесън -4 часа,сега махам фолиото,напускам картофи наоколо да се опекът и още 1 час за запичане и получаване на вкусна коричка
И да не забравя много червено вино
Ашколсун! Ще пада мухане. Картофките трябваше отделно, че могат да развалят вкуса на месото. Аз го правя без фолио. На силна фурна вратът с обръщане хваща коричка и после намалявам съвсем слабо да цвърчи коричката. По-сухи меса, контрафиле, голямо парче правих в събота, се запържва от всички страни и се пече 40-50 минути на средна топлина, че да остане сочно. Като се запием, залюхаме се, та го забравя, става на конци. Пак се изяда, де,
Зависи колко е голямо парчето мясо и фурната кой калибър е. На малка фурна и 100 градуса му стигат на 2-3 кила врат или бут. Навремето на такава руска фурна за пет часа правех врат шпикован с чесънче. Кога за първи път го поднесох на компанията, 7-8 души, две минути се ядеше съсредоточено и тишина освен преглъщането. После почнаха отзивите. Такъв успех рядко съм имал.
Анджък де 2.5кг врат шпекован с чесън -4 часа,сега махам фолиото,напускам картофи наоколо да се опекът и още 1 час за запичане и получаване на вкусна коричка
И да не забравя много червено вино
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Зависи колко е голямо парчето мясо и фурната кой калибър е. На малка фурна и 100 градуса му стигат на 2-3 кила врат или бут. Навремето на такава руска фурна за пет часа правех врат шпикован с чесънче. Кога за първи път го поднесох на компанията, 7-8 души, две минути се ядеше съсредоточено и тишина освен преглъщането. После почнаха отзивите. Такъв успех рядко съм имал.
За млади, дръзновени пиячи се полага отлежала. Около вълните морски и солените пръски. Пък ако са и историци - столетно улягане, а матряла от столетна полегнала смокиня засадена още преди времената на Наполеон Бонапарта и на Индже войвода. Та соковете й да помнят кърджалийски разсипия, разгул и разврат.
Коментар