Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Наздраве !
Лелче на теб ще ти пратя сладки !
Щот пишеше за " бутилка с празни чаши за гости ..."
пп Но кът се замисля - Тракащия с язва, аз не мога да пия червено вино, че получавам аритмия......
МЪКА и бели кърпи по тепиха ...
Наздраве 4i40
пп Те кърпите толко много станаха, че вече застрашително заприличаха на чаршафи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Барем разясни на каква меча кожа си полегнала пред камината. Ако си смугличка, ше трябва от бела мечка да е. Если си беличка, може и на наш кафяв мечок да са въргалаш. Това информация за Чиче, да пофантазира, че кво друго му остана. Пазете и уважавайте застарелите екземпляри. Наздраве за това!
Чи кво е живота без фантазии и мечти !
Наздраве за Тракчо, дето е готов винаги да бъде кожа на бяла мечка !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобра вечер! Да си седна в ъгъла, до камината с чашата и да ви кажа наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобра вечер! Да си седна в ъгъла, до камината с чашата и да ви кажа наздраве!
Лелче на теб ще ти пратя сладки !
Щот пишеше за " бутилка с празни чаши за гости ..."
пп Но кът се замисля - Тракащия с язва, аз не мога да пия червено вино, че получавам аритмия......
МЪКА и бели кърпи по тепиха ...
Коментар
-
И в кресненското дефиле има.....Писаха, че малко са ги поизтровили, но пак ще ги реитродуцират ( малийй, къв съм начетен ) за има - няма 5 млн лв....
Пека коледни сладки....Шъ пращам на Тракчо да се радва кът малко дете.....Щот на там е тръгнал - към памперса
На Танка няма, щот ще търси кусури - меда не бил акациев, канелата не била цейлонска, боичките размазани......Мрън- мрън...
Аз нито на ракията , нито на суджука ѝ ще търся рекламации.....
Наздраве !
Коментар
-
Нека, нека се получи. Чичева мърша ше стигне за всички лешояди в околовръст 200 км. Що най-наблизо са на 300 км у Родопите!Да скалпираме Чичи!!! Това е повикът на епохата или поне на деня. Пардон, на вечерта. Наздраве за сдруженото дело! Ще се прегръщаме с Кака и с един дълг нож ше кълцаме... суджука й.
Пека коледни сладки....Шъ пращам на Тракчо да се радва кът малко дете.....Щот на там е тръгнал - към памперса
На Танка няма, щот ще търси кусури - меда не бил акациев, канелата не била цейлонска, боичките размазани......Мрън- мрън...
Аз нито на ракията , нито на суджука ѝ ще търся рекламации.....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Вий с Инсекта сте като скачени съдове. Не ходи да взема само неговия скалп, пък твоят да го оставя. Нарушение на всемирния баланс ще се получи.
Наздраве!Да скалпираме Чичи!!! Това е повикът на епохата или поне на деня. Пардон, на вечерта. Наздраве за сдруженото дело! Ще се прегръщаме с Кака и с един дълг нож ше кълцаме... суджука й.
Коментар
-
???111??? ( да се чете sos )
Чекай сега...Какво пак съм направил ?
Пак Тракащия е забъркал някакво тесто от сплетни, инсинуации и дърти лъжи.....( еййй, Дърто ще ме зяносаш за нищото....)
пп Тянче,с таз обиколка на пояса има място за много хора...Доста трябва да се поизмъчиш, пардон - да се насладиш, на действието на меча.....
Коментар
-
Вдишай дълбоко и спокойно издишай! Не възнамерявам да посещавам Голямо село тея дни.
Наздраве!
Коментар
-
Че аз още слушам музика на компактдиск, на грамофон, дори на вилата на касетофон. Грамофонът дава супер звук. Особено по-стари, пукащи плочи. Наздраве за "Убавото си е убаво"!
П.п. Не става въпрос за Чичи.... а за нашта хубава кака. Пу пу, дано се е върнала в Габроу. И не възнемерява пак да пътува накъде столичния град.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
???111??? ( да се чете sos )
Пак Тракащия е забъркал някакво тесто от сплетни, инсинуации и дърти лъжи.....( еййй, Дърто ще ме зяносаш за нищото....)
пп Тянче,с таз обиколка на пояса има място за много хора...Доста трябва да се поизмъчиш, пардон - да се насладиш, на действието на меча.....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Отляво на пояса съм сложила скалпа на асистентката и декана. От дясно има място за твоя и на 4i40.
Наздраве!
П.П. Ти се благодаряй, че извадих томахавката, ами не наточих катаната. Така като се замисля, прекрасно бундори щяхте да станете с другия хубостник.
Коментар
-
Че аз още слушам музика на компактдиск, на грамофон, дори на вилата на касетофон. Грамофонът дава супер звук. Особено по-стари, пукащи плочи. Наздраве за "Убавото си е убаво"!
П.п. ..... - става въпрос за Чичи.... а за нашта хубава кака. Пу пу, дано се е върнала в Габроу. И не възнемерява пак да пътува накъде столичния град.
Старото си е старо....В джакузи с младо маце да го спуснеш, пак ще успее да забегне.....
пп Не става въпрос за чичи, а за Тракчо.....
пп Малиййй, какъв сняг вали навън....Ще има за снежни човеци.....Кът видя да го праят навън лапетата, ще се сещам за мерките на убавата Кака.....
Наздраве !
Коментар
Коментар