IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дубрутро от гората с боровете

много чист въздуха тука,взех да се задъхвам

пък как ми са пии и яде.....

Наздраве.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Не може да бъде. Кака черпи!? С реване! От лелята. Слава Богу!
      "Слава Богу," че евентуално ще черпя или "слава Богу", че реването ще е направено от леля ми!?
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Добро утро, Кръчмата!

Днес ще черпя. Сестрата на баща ми, баба Сиси, навършва 77 години. Да е жива и здрава!
        Рядко проклет човек е, но аз съм й задължена за доста неща, включително и за името си.
        Наздраве!
        Не може да бъде. Кака черпи!? С реване! От лелята. Слава Богу!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Сиси вкъщи е кръстено херувимчето под лампата в хола, което децата пипат за лека нощ и после спят спокойни - да ти е жива и здрава лелята и да почерпи, щото ти едва ли ще се отпуснеш чак толкова много
          Записала съм си аудиенция другата седмица. Ще ми направи цяла тава с реване. Голяма майсторка на сладкишите е.
          Наздраве!

П.П. Сиси е галено на Анастасия. Внуците й, а и моят син като малки, не можеха да произнесат цялото име.
          Мечо

Коментар

Добро утро, Кръчмата!

Днес ще черпя. Сестрата на баща ми, баба Сиси, навършва 77 години. Да е жива и здрава!
            Рядко проклет човек е, но аз съм й задължена за доста неща, включително и за името си.
            Наздраве!
            Сиси вкъщи е кръстено херувимчето под лампата в хола, което децата пипат за лека нощ и после спят спокойни - да ти е жива и здрава лелята и да почерпи, щото ти едва ли ще се отпуснеш чак толкова много
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Добро утро, Кръчмата!

Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Тая вечер съм на мусака...

Не че си нямам камина.

Наздраве!

Груйчи, ма тия дЗвезди от АО-то как се контузиха един по един...?!
                Мноо ясно, нали трябваше да направят дедо шампоАн
                Наздраве, мусаката е едно от най-хубавите неща, останали ни от "съжителството"
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

А камината запали ли, да окадиш орталъка. Барем тури една скара на нея, че иначе си ставаш жив тъмнозелен
                  Тая вечер съм на мусака...

Не че си нямам камина.

Наздраве!

Груйчи, ма тия дЗвезди от АО-то как се контузиха един по един...?!

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
                    Ехееее, банда..., наздраве...!

Домашна гроздова и зелена салатка с риба тон... за мезе...

Тоа път без фотоси.
                    А камината запали ли, да окадиш орталъка. Барем тури една скара на нея, че иначе си ставаш жив тъмнозелен

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Кооо ...?
                      Нееее...!!!

Души ме, мъчи ме, дави ме...Само в кайсиева ракия да е агонията...!

Наздраве !

пп Имам бегъл спомен ( Акара ще ме подкрепи ), че нещо мрънкаше за слаба реколта, за липса на рандеман, за немотия в ракия, за 25 мл в чашите при конката дето я обещаваше......и т.н.
                      М ами систематично за количествата и габаритите.

Коментар

Мале, малей!!! Не бил Фройд, най ми бил комсомолски секретар.
                        Наздраве!
                        Не секретар, а санитар. На кърлежи, паразити и тунеядци. Н-ве!
                        Last edited by Trakatrak; 30.01.2018, 20:53.

Коментар

• Ехееее, банда..., наздраве...!

Домашна гроздова и зелена салатка с риба тон... за мезе...

Тоа път без фотоси.

Коментар

Имам ракия, да те удавя. В хабитата - около стотина литра, у Чужденеция й изгубих дирите.

П.П. Ако под "стария" имаш предвид тати, мога смело да заявя, че той е голям фен на цялото домочадие - както пълноправното, така и непълноправното, представлявано от дебелото псе,
                            Кооо ...?
                            Нееее...!!!

Души ме, мъчи ме, дави ме...Само в кайсиева ракия да е агонията...!

Наздраве !

пп Имам бегъл спомен ( Акара ще ме подкрепи ), че нещо мрънкаше за слаба реколта, за липса на рандеман, за немотия в ракия, за 25 мл в чашите при конката дето я обещаваше......и т.н.

Коментар

Имам ракия, да те удавя. В хабитата - около стотина литра, у Чужденеция й изгубих дирите.

П.П. Ако под "стария" имаш предвид тати, мога смело да заявя, че той е голям фен на цялото домочадие - както пълноправното, така и непълноправното, представлявано от дебелото псе,
                              У Добруджата ясно ... тука под сто литра ракийца и под пет'стин вино не се брои за къща ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ъхъ ... изляхте виното по стълбите , ама иначе "наздраве " ...с какво бе джанъм , да съм на твоя стария ше ви очеша всичкото "пълноправно" домакинство ...калпазани !

Мечо

Коментар

Working...
                                X