If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сравнение с тия пичове (евреите,палестинците,мюслюманите и арменците) ,ние сме пълни безбожници (нерелигиозни)
тия хора буквално скъсват със светския живот на шабат (всяка събота)
а ортодоксалните джуита. ...... е няма такава секта,буквално лежат на плещите на държавата,на тях освен да се плодят друго всичко им е забранено от религията.
нещо като наще манговци,ама им дават повече пари
училище,здравно осигуряване,пари за нормален живот,всичко това се поема от държавата.
много други неща научих за евреите,и най важното,почти нищо от това с което ни облъчват чрез мас медиите не е вярно за Израел
ще ви разправям.
лека за сега.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Протичащата вода вредна и опасна заради радона. Спирай я и само за келешлък я пускай на гости. Или за табиетлък га те черпим с ромче, че да се заглуши операцията по отмъкване суджука. Черпи сега за добрия съвет.
Спри с тез почерпки, бре!!! Мисли за язвата, за подаграта ... и за други знайни и не знайни болести, де си лепнал в последно време.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
таз вечер -Шабат- свещен ден за юдеите,нищо не работи,туй като сиестата и маняната
Тъпча хумус,че или ганьо е беден или тука много скъпо
3-4 пъти нашите цени е.
викам,а то на изток,няма грижи,ама хората стандарт имат!
наздраве с биричка
Утре отивам да ставам Хаджия
п.с. свещи ще взема,от камилите се пазя
Не си разбрал. Съветваме те да се пазиш от камилите, за да си речеш "Тия ли ще ми кажат!“ и пак да има малко радост и веселие за нас, а ти да станеш симетричен откъм ухапвания. Чекаме съобщения с нетърпение.
П.П. Имам течаща вода у пещерата, ама немойш ме подлъга да черпя за Зодия Водолей.
Протичащата вода вредна и опасна заради радона. Спирай я и само за келешлък я пускай на гости. Или за табиетлък га те черпим с ромче, че да се заглуши операцията по отмъкване суджука. Черпи сега за добрия съвет.
Коментар