IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Добро утро! 4i40, с тия настинки една след друга, нещо си съмнителен вече
    За симулация, няма да минеш с половин кило, ще трябват поне две И ракия не пия

Много ясно...Ракията само за разтривка...Сложил съм 500 гр за да е по продължителна и пълноценна разтривката..

пп Дофтура каза, че нищо ми няма...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Наздраве Груйче! (Син си, ама готин!)

ВЪЗДИШКА

Дъждът почуква леко,
      Теб няма те наоколо при мен.
      Ти взе сърцето ми и ето –
      Към тебе аз съм устремен!

Къде са лъчезарните очи?
      Къде е меката прегръдка?
      Ще те намеря, където и да си!
      Ти въздух си – последна глътка.

За щастие душата отвори,
      Животът миг е – кой не знае!
      Бъди вълшебството, което си!
      …А твойта доброта – безкрай е!
      Наздраве , дедо! И ти си готин

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Днес било световен ден на поезията, така че очаквам някой от творците в темата да се включи
        Наздраве от мен
        Наздраве Груйче! (Син си, ама готин!)

ВЪЗДИШКА

Дъждът почуква леко,
        Теб няма те наоколо при мен.
        Ти взе сърцето ми и ето –
        Към тебе аз съм устремен!

Къде са лъчезарните очи?
        Къде е меката прегръдка?
        Ще те намеря, където и да си!
        Ти въздух си – последна глътка.

За щастие душата отвори,
        Животът миг е – кой не знае!
        Бъди вълшебството, което си!
        …А твойта доброта – безкрай е!
        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Добро утро !
          Кво сте се омърлушели като цвят от кайсия след леден дъжд.....
          Аз да не се оплаквам, но май ще ставам пациент на Лелчето.....Половин кило ракия давам, само да ме масажира.....На всичкото мъки съм съгласен - поливане с ракия, мачкане, пошляпване с прясна коприва, извиване на ръце и кършене на врат, усукване крак връз крак и над глава ( тва не мога да си представя....) и т.н. , само и само да ми мине новата настинка....
          пп Тянке, Тянче, Тянченце...махни таз църна магия над нежното ми туловище...
          100 гр от най - скъпата ми дюлевица, дет я пазя за сватбата на внука... ще черпя....Добре дее. 200 гр....

Здрави да сте !
          Добро утро! 4i40, с тия настинки една след друга, нещо си съмнителен вече
          За симулация, няма да минеш с половин кило, ще трябват поне две И ракия не пия

Коментар

• Днес било световен ден на поезията, така че очаквам някой от творците в темата да се включи
            Наздраве от мен
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Добро утро !
              Аз да не се оплаквам, но май ще ставам пациент на Лелчето.....Половин кило ракия давам, само да ме масажира.....На всичкото мъки съм съгласен - поливане с ракия, мачкане, пошляпване с прясна коприва, извиване на ръце и кършене на врат, усукване крак връз крак и над глава ( тва не мога да си представя....) и т.н. , само и само да ми мине новата настинка....
              100 гр от най - скъпата ми дюлевица, дет я пазя за сватбата на внука... ще черпя....Добре дее. 200 гр....

Здрави да сте !
              Начи ..., на Lelq полвин кило, а на мен се пробваш да ми замажеш очите с 200 грама!?!?!?
              Отивам да взема иглите от игленика.
              Наздраве!

П.П. Днес голям сакатлък щеше да стори един колега. От два дни му разправям, че това дето си го е навил на пръста, няма как да стане. Ама и той зодия Уфтсъ, знае само с рогата напред да движи. Добре, че леко се отърва.
              Last edited by tnm; 21.03.2018, 15:13.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Добро утро !

Здрави да сте !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мислила съм много по въпроса. Обаче, Арахната се явява едно от цветните петна на Кръчмата. Разнообразие и колорит фнася и ако го гръмна, подир туй ще ми липсва. - няма да има с кого да се дърля.
                  Наздраве, Lelq!
                  Наздраве, tnm!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Виждаш ли колко е лесно да бъдеш подведена. После ний сме ти били виновни, че те моткаме като да сме телефизмамници. А то старата женска доверчивост. Вече да не правиш забележки, че те заблуждаваме. Та ти си си с призвание.
                    Аха чак съжалих , че не можах да се видя отстрани , как гледам с огромни, широко отворени очи и зяпнала в очакване на нещо специлно Ама пак се смях

Коментар

Направо ме разочарова. А аз толкова се старах.
                      Не губи надежда - жена съм все пак. Непостоянна, вятърничава, променлива като пролетно време ... В кръвта ми е два пъти една и съща дума да не казвам и едно и също нещо да не върша.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Начи, боли ме главата и си нямах работа да споделя с един пациент. И той като почна да разказва цветно и аз съм зяпнала и мисля, че бабешки лек и слушам ли слушам - " Има един много ефикасен лек. От стари, прастари времена, но малко хора го знаят. Взимаш кибрит . От него избираш десет клечки с еднакъв цвят на барута.(много е важно ) Изстъргваш го внимателно, разпределяш го на две равни части, пъхаш ги в двете ноздри, след което се засилваш ............ и удряш главата силно в стената ....Толко се смях, че и корем ме заболя, ама реших да не питам за лечение. Бях много смешна, щото седях в очакване на същината и през цялото време, докато той разкрасяваше, аз мислех, че е работеща бабина рецепта

Наздраве!
                        Виждаш ли колко е лесно да бъдеш подведена. После ний сме ти били виновни, че те моткаме като да сме телефизмамници. А то старата женска доверчивост. Вече да не правиш забележки, че те заблуждаваме. Та ти си си с призвание.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мислила съм много по въпроса. Обаче, Арахната се явява едно от цветните петна на Кръчмата. Разнообразие и колорит фнася и ако го гръмна, подир туй ще ми липсва. - няма да има с кого да се дърля.
                          Наздраве, Lelq!
                          Направо ме разочарова. А аз толкова се старах.

Коментар

ич! Грижа се за теб . Трябва ти умерена консумация, че бързо се уливаш и накрая tnm, верно ще те гръмне
                            Трезвеничка! Не пречи на другите да живеят рисковано, заяждайки се с разни бабимецки. Да живей бързото беганье!

Коментар

ич! Грижа се за теб . Трябва ти умерена консумация, че бързо се уливаш и накрая tnm, верно ще те гръмне
                              Наздраве, Lelq!
                              Мечо

Коментар

Но твойте са многобройни и нетърпими. Трябва да те ремонтираме вече. На първо време три дена си назначена дневална по коритото на Чичи. Да му топлиш вода и да му триеш гърба. Това ще ти избие доброто отношение към тоя търтей. Това е декрет. Не се отклонявай от него.
                                Да, но са недостатъци. Пък твоите вече клонят към порок.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X