If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мани, извинявам се пред целата аудитория на свата. Още по обяд си е дал човека координатите, ама пусти Инвестор, още не мое си оправи сайта.
Въобще не ми изписва, че имам съобщение.
Наздраве!
нема и да си го оправи, тук си е безнадежден случай - чудя се за самобаниране, но заради определени хора не го правя. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
На село, за дядо - ех, спомени
Абе наздраве за класиката - не обичам водката, затова ще сложа само сельодката под формата на шпроти, тях много ги тача
Мани, извинявам се пред целата аудитория на свата. Още по обяд си е дал човека координатите, ама пусти Инвестор, още не мое си оправи сайта.
Въобще не ми изписва, че имам съобщение.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро !
Много съм нещастен...Тръгнах към вилата а акумулаторът дал фира...Крушката за осветление на купето била запалена...
Гадост..Сега отвам да си купя една бира и ще промивам бъбреци....
Емилио, нещо сбъркано има при теб...Водата, храната или питието...Кажи от кой вид са и да даваме съвети за лечение с билки ....
Наздраве !
4i40, сега минах покрай, оня бедстваш щъркел, с неопределеният пол
Вече са двама
Добро утро !
Много съм нещастен...Тръгнах към вилата а акумулаторът дал фира...Крушката за осветление на купето била запалена...
Гадост..Сега отвам да си купя една бира и ще промивам бъбреци....
Емилио, нещо сбъркано има при теб...Водата, храната или питието...Кажи от кой вид са и да даваме съвети за лечение с билки ....
Коментар