Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не я боли глава, ама й се сецнал кръста. От пресаждане на мушката. Да се сеща по-едрата третинка какво да прави. Наздраве за съобразителните половинки, третинки, четвъртинки и пр.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Нивгаш не съм имала такова "главоболие".
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
И кво викаш - вече не ме боли глава......
Наздраве за здравите и пъргавите булки !
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Шъ ме вземе, тя си пада по цървули със светли очи
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
То ти няма да я върнеш, ама дали тя ще те вземе ?!
Добро утро Кръчма!
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Коментар
-
Много добре си излязъл на това селфи. Ти си бил голям симпатяга. Я, какъв си пъстър и ококорен.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, клиентелата!
На разсъмване сънувах много странен сън. Явно витамин В12 започва да ми действа, защото сънищата ми са невероятно ярки и цветни
Няма да навлизам в подробности, но като цяло вървях из едни изорани нивя на Чужденеция и ядях сочна, лимонено жълта круша с превъзходен вкус и страотен аромат.
Чудна и дивна работа. В реалният си живот тоя плод само като го помириша и ми прилошава.
Наздраве!
Коментар
-
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Баш, и аз туй щях да му кажа - в неговия случай и аз бях избрал салатката
Ма виж някоя мома тип Меган Фокс, нищо че е родила 3 деца май, няма да я върна, каквито и ще домати и ракия да ми предложат. То и сега изкушения много, но аз съм твърд (не където и когато трябва)
Добро утро Кръчма!
Коментар
-
Как е язвата?
Наздраве!
Коментар
-
Ето още да сънуваш поправително и превъзпитателно за сбъркания ти вкус. Наздраве за пипона и коктейлите с пипони!
Как е язвата?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, клиентелата!
На разсъмване сънувах много странен сън. Явно витамин В12 започва да ми действа, защото сънищата ми са невероятно ярки и цветни
Няма да навлизам в подробности, но като цяло вървях из едни изорани нивя на Чужденеция и ядях сочна, лимонено жълта круша с превъзходен вкус и страотен аромат.
Чудна и дивна работа. В реалният си живот тоя плод само като го помириша и ми прилошава.
Наздраве!
Коментар
-
Добро утро, клиентелата!
Мечо
Коментар
Коментар