Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
А,да - пропуснах....Всеки който не се кефи от някой или от нещо може да си направи (закрита) група примерно у фейсбоклука!Еврейчето дава път на недоволните и не ги закача понеже требва да му върви бизнеса с личните данни...Всичко е ОК до момента в който писъците станат оглушителни,а това е когато "помощ взора от никде не види" (както е казал Вазов в романа "Бай Ганьо" )- хаха....!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ако ше има прощално напиване , ше намина ...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наистина няма. Кака не ще да ходи по други сайтове. Смятай, щом на Мечето отказах, колку съм праволинейна и лоялна на Инвестора.
Наздраве!
П.П. Ще ти пиша на лични къде се подвизава пирата диф. Мое да ти хареса там. Забавни са, но не колкото нас.
Коментар
-
Хе-хе,чиче,ти до мамите ли опря!Там шанса ти е около Зоната на Здрача - модитата им са ненадминати инфантили което би било оправдано ако интернет-пространството ни беше колкото това на Русия .Казвам ти го от личен опит от мамата и от руските форуми...
А клечобиков след 30 бана продължава да дращи за 30 стинки в инста-форума!
Същият този форум от юли насам на два пъти ми праща мейли-подкани и аз да се включа пак при тях понеже навремето 2010-2011 имах кратък престой там и сега се присетил отново поради липса на посещаемост.А там е плитка форекс-схема с евтино обслужване предназначена само за хронични тъпаци....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Модитата ме издразниха и даже един пуяк ме заплаши с бан, та имам питане за лични.:
Искам да си пия питието с вас в друг сайт...Сега е вече препълнен и няма да се получи, а мамите са малко инфантилни....
пп Акара е лесен - поръчвам една бира при патките и той с пояса ще доплува, но за другите няма как( а )....
Лелчето нещо ме притеснява ... Да не е станала мама...?
Наздраве !. Смятай, щом на Мечето отказах, колку съм праволинейна и лоялна на Инвестора.
Наздраве!
П.П. Ще ти пиша на лични къде се подвизава пирата диф. Мое да ти хареса там. Забавни са, но не колкото нас.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Модитата ме издразниха и даже един пуяк ме заплаши с бан, та имам питане за лични.:
Искам да си пия питието с вас в друг сайт...Сега е вече препълнен и няма да се получи, а мамите са малко инфантилни....
пп Акара е лесен - поръчвам една бира при патките и той с пояса ще доплува, но за другите няма как( а )....
Наздраве !
Коментар
-
Начи ..., моят съвет е да се навърташ около Събев. Щот това, дето той ще го прати под масата, мое на теб да ти свърши "работа". Пилеенето на ресурси трябва да се минимизира.
Наздраве!
Коментар
-
Добро утро !
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Аааааа, пираните може ги тропира с по две-три малки. На толку издържат. Дребен хищник са те, макар в група да са разширителни за наивника, на когото му се струва, че ще намаже групово. По- добре да набележа една, а другите да прати под масата. После да види хапи ли и докъде стига. Наздраве за дребния речен дивеч!.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Начи викаш, това де взема 100 метра за минута и десет не му е много помогнало. Как пък оцели точно язовира на крокодила!? Можеше да попадне на оня с пираните. Тогаз още по-добри резултати щеша да даде. Не че минута и десет са много, де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Събев го е стигнал грогодила. Не всеки може да е Вайсмюлер, че да сваля старлетките. Та грогодила го е захапал и човекът или му е харесало или дъх не мое си поеме и дума да каже.Следва траурна музика. Да пием за здравето на поредната жертва на грогодилския произвол и похищение!.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ти си ми ясен. Аз обаче чакам включване от Събев, че бая работи му нарекох оная вечер на лунна светлина над паницата с мълчана вода. Това, щото се смееше за плуването в басайна и за крокодила, де плува зад Джони Вайсмюлер.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеДо вчера бях в цивилизацията, излягах се, хапвах си гръцки йогурт с Нутела (Мммм!), нехаех, че имам топла вода и добра Интернет връзка. А днес съм в бълхарника - неам вода поради тегава повреда в моя водопровод, кьоравя се на смартфона и дори Кака не мога да наругая както се полага на вещерясалите, та да не вземат и да вампирясат. Нито съм веган, нито съм еко, за да се подлагам на такива лишения - да не мога да коря и ковладя вещерстващите. А дано Чичи ме отмени, че отдалеко да ми е леко на душата. Като нема търговия, барем да има лъготия. За тренинг. Наздраве за сухите тренировки!.
Мечо
Коментар
-
До вчера бях в цивилизацията, излягах се, хапвах си гръцки йогурт с Нутела (Мммм!), нехаех, че имам топла вода и добра Интернет връзка. А днес съм в бълхарника - неам вода поради тегава повреда в моя водопровод, кьоравя се на смартфона и дори Кака не мога да наругая както се полага на вещерясалите, та да не вземат и да вампирясат. Нито съм веган, нито съм еко, за да се подлагам на такива лишения - да не мога да коря и ковладя вещерстващите. А дано Чичи ме отмени, че отдалеко да ми е леко на душата. Като нема търговия, барем да има лъготия. За тренинг. Наздраве за сухите тренировки!
Коментар
Коментар